0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ayyy postu açıp okumadım ... 

Başlığı okurken bile içim ürperdi tüylerim resmen havaya kalktı hemen etrafıma bakındım :woot: ara ara titreme geliyor :wassat:

Kesin 3 harflilerle ilgilidir :woot:

Ayy halen kolumdaki kıllar havada :D:woot:

Birde postu açıp okusaydim yaa altıma ederdim yada arkamdan Fatiha okurdunuz canlar :blush:

Çok korkarım böyle şeylerde. 

Mesela küçüklüğümden beri neyi düşünsem gözümün önüne o geliyor. Küçükken gardrobun kapağı açıktı içinde de benim kazagimin kolu aşağıya doğru düşmüş görüyorum ama içimdeki ses düşünsene orda tanımadığın birinin sana baktığı dedi. Yok artık diye güldüm gözüm kapalı sonra nedendir bilmem gözümü açıp baktım cidden ordan biri bana bakıyor kazağın kolunda da onun kolu vardı gibi. Besmele çeke çeke ışığı acmaya gittim koşarak. 

Ayrıca wc gittiğimde fayansa bakınca bir sürü şey görüyorum örneğin bir kadın figürü. Yada sahlanmis bir at. Yada karşılıklı konuşan iki insan...

Benim postumu okuyanlar Allah iyiliğini vermesin korktuğun post bu kadar korkunç değil seninkiler daha ürpertici dediğinizi duyar gibiyim :wassat: :D

6 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
O postu ben açtım okdar karkulcak bisey değildi merak etme canım :)
tarafından
Ohh şükür korkan girmesin diye yazmissin yaa canım o yüzden kafadan bir sürü şey yazdım banyoda ne görmüş olabilir korkacagimiz diye :))
tarafından
Şuan sayılı kişiler tek sitedeyiz tabi o postu görünce bişeyde yazılamayınca korkuyor insan
tarafından
Evet canım baktım az kişi var açıyorum üst uste postları meydan bizim kızlar hahahaha :D
tarafından
Aynen hani çocuklar uyur rahat edersin ya hah öyle bir durum
tarafından
Tamda öyle canım benimm ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Özellikle gece okuyo bunlar korkma korkma en fazla altına edersin nolcak :D

tarafından
Şimdi baktım canım post sahibi yazınca korkulcak birşey değil diyee rahatladım cidden :D çok etkileniyorum böyle şeylerden aklım çıkıyor canım :))
0 oy
tarafından

Ayyy valla posta az önce kırmadım ama seninkine sıçtım :Dkabahatinide biliyor söyleniyor ve söyliyor :D

tarafından
Aynen canım siz soylenmeden ben soyleneyim dedim hahahah :))
0 oy
(7,786 puan) tarafından
O bende de var ya hayal gucumuz genis keske korkuya degik de iyi bi ise yarasalar :D
tarafından
Keşke canım faydası olan birsey olsaydı :))
0 oy
tarafından
Beyin insana oyunlar oynar. Böyle seyleri düşünmemeye çalış fayanslara bakma ya da aklına getirme dolabın icinde de birşey olmaz Ayetel Kürsiyi Oku sabaha kadar melekler seni ve evini korur. Bunları düşünmek insanın psikolojisini bozar.
tarafından
Evet canım uzun süredir fayans dışında düşünmüyorum. Bi tek wc gidince şekiller oluşuyor onada fazla bakmamaya çalışıyorum. Ne düşünsem gözümün önüne geliyor düşünmeye korkuyorum cidden.
0 oy
tarafından

Korktugum halde korkan gırmesın yazılarına gırıp tırsıp evde  3 bucuk atan ben :D

tarafından
Kafayı sıyırmısız bız :D
tarafından
Kesinlikle valla canımızı sıkmak hoşumuza gidiyor :D
tarafından
Napalm akıllı olumca hayatın kahrı cekılmıyo deliliğe vuralm bızde ;)
tarafından
Aynen canım valla tek eğlencem bu ☺️
tarafından
Canın sagolsn canm ❤☺⚘

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 446 göst.
0 oy
13 cevap 447 göst.
23 Mart 2020 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.