0 oy
284 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Ben ciddi ciddi 12 aylık oğlumla oyun oynama bilmiyorum kendi evi keşif halinde inceliyor kendi özgüveni olsun diye kisitlamiyorum ama komşum resmen ayna tuttu sen bu çocukla doğru dürüst oyun oynamıyorsun evet doğru söylüyor ama ben ne nasıl oynanacağı i duyusal oyun falan da bilmiyorum klasik oyuncak önüne diz onun oynamasını izle

Meğerse çok yetersiz bir a neymişim halbuki en kıymetli zamanları ben çok kötü anneyim :(

Şimdi yeni yeni oyunlar araştırıyorum oyuncaklar aşırı pahalı nasıl yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz yada yaptığınız 12 aylık kuzularinixla

4 Cevaplar

0 oy
(3,484 puan) tarafından
15 aylık kızım var evin içinde beraber apaliyoruz çok seviyor o kaçıyor onu yakalamaya çalışıyorum çamaşır katılıyorum mesela o gelip katladiklarimi bozuyor çok seviniyor mutfakta tencereleri döküyorum kapaklarini beraber kapatiyoruz bazende bebeklerini alıyoruz ayagimiza yatırıyoruz eee eeee dedirtiyoruz evin içinde iç içeyiz
tarafından
Çok güzel etkileşim yapıyorsunuz başka su resimli kitaplardan aldınız mı hoc
(3,484 puan) tarafından
Hic ilgisini cekmedi canim o kitaplar nerde kumanda tencere leğen kaşık var kızım orda
tarafından
Kedi köpek ne bileyim meyve falan nasıl tanıyor mu bide kaç kelime konuşuyor
(3,484 puan) tarafından
Biz hayvanları canlı öğrendik kediyi görünce pispis
Köpek görünce hovhov
İnek görümce mo diyor zilli kızım
tarafından
Hayatın içinde öğrendi demek o kitaplara baktım netten pahalı da bilmiyorum alma almana konusunda kararsızım bi tane var suratına bile bakmıyor. Kitap okuma yapıyor msnz
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Araba suruyoruz emekleyerek kovalamac oynuyoz yatak sefasi yapiyoruz aynaya bakiyoruz tokalarimi dokuyor :) evi dagitiyoruz beraber temizlik yapari bez veririm eline yalandan ben gibi hali siler :D daha kucuk kizcem oyun bu yani daha ne olsun 
tarafından
Kaç aylık canım bide ka desi var mı şeyden soruyorum komşu bacısının kızı 18 aylık iş baya baya konuşuyor çok oynuyomusta ondan gelişmiş falan filan dedi doktor da çocuk bir yaşında bir kelime iki yaş iki kelime dedi ama o çocuğu n videolarına baktım baya baya konwiiyo oğlum geri kaldı yetersiz anneyim diye düşünmekten mahvoldum
(7,786 puan) tarafından
Ayin 21 inde 1 yas olcamk tek ve ikk cocuk cnm
 yabi kelimeler var da konusma yok canim anne baba gel bazen oynarkenki kelimelrimizi var onlari der agzima bi sey sokar hmm der gibi gibi...
0 oy
tarafından
Ablam ıslak mendil kapaklariyla yapardi sonra yumurta kaplarini boyar yapardi biseyler dikkatini daha cok cekerdi ablamda alamazdi fazla oyuncak ama sadece oyuncak degilki netten bakabilirsin egirici aktivitelere
tarafından
Montesori etkinliklerinu her gün farklı etkinlik mu yapmak gerekiyor
0 oy
(486 puan) tarafından
İki arabası var ölümün ablam çocuğunun oyuncakları mi verdi onlarla oynatoyorum beraber çizgi film izliyor iş yaoarken beni izliyor elimin içine bişey saklıyorum onu bulmaya çalışıyor bulunca seviniyor bulamazsa sinirleniyor tam oyundan anlamiyolar şuan canım yaptiklarimi tekrarlıyor sadece şuan 15aylik
tarafından
Ya şu montesori etkinlikleri yapıyorlarmış o oyuncaklar o kadar pahalı ki
(486 puan) tarafından
Valla ben almadım canım ya bütçe elvermiyor
tarafından
Evde yapılanlara da benim yeteneğim yettiği kadarını yapacam oturdum şimdi ağlıyorum oğluma yeterli anne değilim başka anneler ikinci dil öğretirken oğlumla kaliteli zaman geçirecek oyun ve etkinlik bile oluşturamiyorum
(486 puan) tarafından
İkinci dil ogretene helal olsunbı yaş bebek bişey amalmaz şuan canım o dil isleeri felan ancak 2yasindan sonra sana tamamen tepki verince yaparsın yetersiz bı anne olsan emin olki bunları kafana takmazsin:) takıyorsun değer veriyorsun bebeisine üzülme kız akışına bırak
tarafından
Bir iki oyun öğrendim biraz daha kendime güven geldi memlekete doktora gidicem naipcam diye Allah im bebeğimi yüzümün akıyla büytmeyi nasup et bir yol aç diye dua ediyorim. Rabbım sizin kuzunuzu da ve tüm Müslüman kardeslerimizin yavrusunu bedenen, ruhen, fikren ve kalben tam iyilik halinde ve tüm kötülüklerden korusun Rabbım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 255 göst.
8 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Ht (2,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 687 göst.
0 oy
5 cevap 257 göst.
26 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
12 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (7,059 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,078 cevap

333,531 kullanıcı

...