0 oy
501 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Çok üzgünüm kaynanam yardıma çağırdım 36 haftalık hamileyim burnumdan getirdi ben onu geri nasıl kırmadan evine gönderirim eşim de arada kaldı 1bucuk senedir kavga etmeyen biz dün gece kavga ettik

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

esim bana atmıştı bende sana atayım 
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok Yuvarlak bir mesele olmuş. Konu nedir yapıcı olman mı gerekiyor yoksa gerçekten fitne olacak bir muhabbet mı bilmiyoruz ki
0 oy
tarafından
Valla kırmadan çok zor canım kim olsa git deyince kırılır yani 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ne zaman gidicek az disini sıkamazmisin canım kırmadan çok zor çünkü ben yardıma geldim gelin beni kovdu olur çünkü 
(3 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Evimiz ayrı o Ankara'da benim evimde oturuyor ben Kıbrıs'ta eşimin görevi için burdayım benim evimde burda annem rahmetli annesizlik nedir çok iyi bilirim onun içinde kırmak üzmek istemiyorum ama dayancak gücumde kalmadı hayatta en son isteyeceğim şey bı anneyi üzmek ama beni delirtiyo kiskirkiyo Allah korkumdan ses etmiyorum ama içim içimi de yiyo
0 oy
(770 puan) tarafından
Bende dogum yapana kadar yanima çağırdım bin pisman oldum bos bos 4 ay basimi bekledi cocuk dogdu bi ay bile sabredemedi gitti ki cocugum kolik aglama krizlerine giriyodu günün ayni saatinde bende sezeryanliyfim burda kaldigi suredede sinirlerimi bozam cok sey oldu ama ona hic bisey demedim buyuk olan sorunlari esime anlattım uygun bi dille oda annesini uyardi ben karismadim hic 
0 oy
(3 puan) tarafından
Fitnelikle alakası yok bende anne olacam Allah izin verirse ama el yıkamadan tuvaletten çıkmak sifona basmamak direk mutfağa gidip yemek yapmaya başlamak bana hamile hissediyorum test al gel demek domates pahalı diye yedirmemek arkadaşlarımı beğenmemek bağıra bağıra telefonla konuşmak ben yürüyüş yapalım gel dediğimde evden cikaramiyorum internet yok diye akşama kadar oflayip puflayip sigara içmesi daha neyi sayayım ben o mutlu olsun diye denize götürdüm doğum günüymüş pasta aldım saçım beyaz dedi boyattım yarın daraliyorum diyo sigarayı az iç dedim suçlu oldum uarin doktora götürcem 
(3,141 puan) tarafından
Şu temizlik olayı hele el yikamama felan beni benden alıyor valla içim tuhaf oluyor geriliyorum,çok sinir bozucu bir durum
0 oy
tarafından
Az detay ver bacim ne oldu ne yapti bisey bilmeden bisey diyemeyiz ki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 462 göst.
0 oy
27 cevap 1,037 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 707 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu