0 oy
567 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar 18 aylık oğluma balık yağı vermek istiyorum hangisi verebilirim kullanan varmu aranizda

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben möllers kullandım çokta güzel tadı kokusu. 2 yaşına girecek doktor kontrolu de tekrar sorcam vereyim mi diye daha önce bir şişe bitirdik
(48 puan) tarafından
1 şişe ne kadar gidiyor bende molers alacam galiba yarın
tarafından
Tam hatırlamıyorum da birkaç ay gtti ama senin kullanmana baglı her gün mü vereceksin yada bir gün arayla mı vereceksin onu eczaneye sor istersen. Bizimki meyveliydi şekerli sakız gibi kokusu vardı kızım seviyordu. Bide limonluyla elmalı vardı. Eger alırsan burayafiyatını yazar mısın ben aldığım zaman 170 lira filandı tabi 6 7 ay geçmiştir
(48 puan) tarafından
Şuan nette baktım 180 lira eczaneden yarın inşallah eşim alınca yazarım canım eczane söyler dimi ne kadar kullanmak gerektiğini bebek 18 aylık bilemem ben
tarafından
Söyler bişey söylemese saglık ocagında sorabilirsin
(48 puan) tarafından
Tamam canım sagolasin
-Reklam-
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Ocean veriyorum 22 aylik portakallı 
(48 puan) tarafından
Etkisi varmi peki
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bende kızıma alacaktım eczane dediki abla doktor yazmadığı surece bunları kullanmayin
tarafından
POst sahibi değilim evet haklısın benim kızıma doktor vermişti bir şişe bitti tahlil yaptırdık herseyi normaldi bida kullanmayın dedi. Şimdi 2 yaşına girecek tekrar kontrole götürcem kullan derse kullancam kimileri hiç sormadan takviye yapıo çocuğa
(48 puan) tarafından
Nedenki  şuan ben doktoruma yazdım ocean kullanabikirsin dedi şuan tereddüt ettim
(5,750 puan) tarafından
İste doktor tavsiye ediyorsa gerek goruyorsa kullanın bazen millet kıyaslama yapıyor aaa benimki kilolu seninki zayıf iştahsız heralde balık yağı kullan filan gibi onları dinlemeyin benim kızımda zayif ama doktora götürdüm doktor gerek yok sağlıklı dedi bende kafama gore almadim
(48 puan) tarafından
Benim oğlum zayıf değil iştahlı da yerinde yani herseyi ama bağışıklık için hastalanma şeylerinden dolayı almak istedim doktoruma sordum iyi olur dedi aslında
(5,750 puan) tarafından
Ozaman kullan canım benim kızım zayif ama balığı severek yiyor haftada iki kez de balık yapıyorum ben o yüzden hic gerek duymadim
tarafından
Benim kızım diş çıkarıyordu iştahsızdı kilosu normaldi ama az alıyodu o yuzden doktor möllers ve bide iştah şurubu vermişti. Onun dışında emiyodu o yuzden midir bilmiyorum çok şükür fazla hastalanmadı
(48 puan) tarafından
Benimki balık yer yani iki kere verdim bir kere çorbasını falan yer ama ek olarak verebilirim diye alicam dursun
(5,750 puan) tarafından
Anne sütü aldığı icin bağışıklığı zaten kuvvetlidir mesela benim buyuk kızım 3 yaşına kadar emdi oda cok hasta olmaz ama küçük emmedi o küçük bir ruzgar degse hasta oluyor istah surubu bizede verdi isede yaradı bir hafta kullanip bir hafta ara veriyoduk şimdi şükür yiyor ama cok haraketli bide gece uykusu yok o yüzden fazla kilo almiyor
(48 puan) tarafından
Benimki 3 ay emdi ama normal çocuklar gibi hastalanır çok değil yani ama kışın takviye iyi olur gibime geldi bilemedim benimki de çok hareketli ama uyku sıkıntısı yok şükür
tarafından
Gece uykusu neden yok diş mi çıkartıyo
tarafından
Ben konserve balık veriyorum arada çok yemesede yiyor biraz. Benimki genelde tavuk etiyle köfte seviyor yemek seçiyor biraz
(48 puan) tarafından
Ton balığı bende denedim çok sevmedi ama normal hamsi falan yer o tarz şeylere bayılır çorbası özellikle
(5,750 puan) tarafından
Dogdugundan bu yana böyle yazin kiz kardesime gittik kizkardesim mümkünse bir bes sene gorusmeyelim diyor;)) hayatımda böyle bir çocuk görmedim gece uyumuyor gündüz durmuyor sende iyi sabir var yani diyor
tarafından
Kılçığı nasıl hallediyorsunuzben biraz korkuyorum
(5,750 puan) tarafından
Arkadaslar konserve balik vermeyin onun yerine buyuk balıklardan alip kendiniz yapip verin ben öyle yapıyorum
(48 puan) tarafından
Benim kardeşlerim o lafı dese zoruma giderdi net cocuk bu elbet durmaz etmez:)) benimki de yerine göre öyle ama kardeşlerim bise demez aksine ben yorulunca alırlar elimden bu arada bunlar tatli zorluklar yarın bu günleri özleriz valla
(48 puan) tarafından
Kilcikta ne var kız karadenjzliyim kilcigiyla  yerim oh mis ama yozgata evliyiz işte napan kader :))
(5,750 puan) tarafından
Yok oda şakasına diyor zaten ciddi dese bende alinirim da yani cok huysuz olduğunu söylüyor oda cok bakar Allah var yedirir giydirir banyosuna kadar yaptırır
(48 puan) tarafından
Olsun huysuz bebe candır benimki de bu ara öyle canları sagolsun:)
(5,750 puan) tarafından
Gamze sen nerelisin Yozgat'ı nerden buldun  bende karadenizlilerle evliyim;))
tarafından
Benim kocada yozgatlı ama Ankaradayız:) benim kız Biraz kibar bogazına az bişey değse tükürür yemez cadı
(48 puan) tarafından
Ben rize pazarliyim  ama yozgataa Gelin geldim canım ya sen?
(5,750 puan) tarafından
Minik bende Ankara liyim neresinde oturuyorsun
(5,750 puan) tarafından
Bende Ankaraliyim Giresunlularda evliyim ama İstanbul'da yaşıyorum
tarafından
Altındag sen neresinde
(5,750 puan) tarafından
Hehehehehehe bende altindag;)))
tarafından
Vay ama burda değilmişsin:)
(5,750 puan) tarafından
Evet maalesef gurbetteyim ben altindagin neresindesin peki
tarafından
Hüseyingazideyim
(5,750 puan) tarafından
Ehehhehheheheh yakınız meydanda prenses bebe varya kızıma ordan alışveriş yapiyodum birde gazi pastanesi var ordada takiliyoz;))
tarafından
Bende gidiyorum oralardan alıyorum lcvaiki ki akbaba minicity karışık alıyorum :) ama çocuğum büyüyünce burda oturmayı düşünmüyorum eğitimi için filan bura çok karışık her milletten var
(5,750 puan) tarafından
Evet orası çok karışık maalesef hele onder tarafi Allah vermeye suriyeli kaynıyor benim ailemde Karapürçek te ama onlarda tasinacak bir aya kadar
(5,750 puan) tarafından
Akbabayida biliyorum kızkardeşim hep ordan alıyor nerdeyse
tarafından
Yanlış anlama ırkçı değilim Ama gerçekten çok karışık dediğin gibi suriyeli var çingen var acaip karışık
(5,750 puan) tarafından
Bende irkci degilim kendi milletinden olsun onlara diyecek sozum yok elbet ama elin suriyelileri geldi resmen ülkeye coktuler ve cogaliyorlar yarın birgun biz belki gormeyecez ama bizim çocuklarımız cok kotu seyler yasayacak bunlar yüzünden
tarafından
Gerçekten öyle baksana semti değiştirmeyi düşünüyorum hatta imkan olsa şehri değiştircem bu şehirden çok sıkıldık
(5,750 puan) tarafından
Evet istanbuldada cok var bazen ülkeyi terkedesim geliyor bunları gördükçe sadece çocuklara üzülüyorum o kadar
tarafından
Vala öyle maalesef Allah yardım etsin
0 oy
tarafından
Kızım 15 ay bitti geçen hafta Dr sordum 4 yaşından önce kullanma dedi 
(48 puan) tarafından
Benim doktor öyle bise demedi ama
tarafından
Bilemiyorum canım bana dediği o haftada 2 balık yedir dedi
0 oy
(1,129 puan) tarafından
1 yaşından sonra möllerse basladim  doktorumun tavsiyesiyle.simdi balık sezonu açıldı diye haftada iki defa balık tükettigi için vermiyorum.yazin vermeye devam edecembu arada .bebegim 20 aylık 
(48 puan) tarafından
Benimki balık yer aslında bir ara vermiştim ama bağışıklık için haftada iki kez veririm diye düşündüm doktorum  ocean marka yazmış mollers en iyisi ama pahalı diye demedim yazmış tereddüt ettim yan etkisi ilurmu diye
(1,129 puan) tarafından
Hiç-bir yan etkisini görmedim ben.ayrica doktorum haftada iki kere balık tüketmiyorsa ver dedi.dedigim gibi yazın verdim kışın da balık veriyorum  yazın vermeye tekrar devam edicem
(48 puan) tarafından
Kullandigin mollersin resmini atanilirmisin bana
(1,129 puan) tarafından
Attım canım bak
0 oy
(1,129 puan) tarafından

Bu canım benimki

image

(48 puan) tarafından
Bakalm yarın eczane ne önerecek ama ben bundan yanayım en iyisi bu diyolar
(1,129 puan) tarafından
Aynen canim bak sen yine de
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Doktora sorman gerekli bunu belki bütün değerleri iyi ve kullanman gerekmicek tahlil yaptırdın mı 
(48 puan) tarafından
Hayir ama doktoruma mesaj attım iyi olur yazdı takviye
(25,181 puan) tarafından
Hmm değişikmiş
(48 puan) tarafından
Ay böyle yorum yazinca tereddüt  ediyorum kız
0 oy
tarafından
Kızıma ocean aldım. Doktor önermişti balık yağı kullanabilirsin demişti. Ara ara veririm sürekli değil. Sık kullanımda iştah açıyor.
(48 puan) tarafından
Banada ocean dedi ama mollers daha iyimjs
tarafından
Evet möllers en iyisi diye duydum
0 oy
tarafından

Möllers Omega-3 Balık Yağı Tutti Fruttili kullanıyoruz 

2 yaşından bu yana ben bu markadan çok memnunum. Kızımda severek içiyor sakiz kokulu bir aroması var. Elmalı olanı aldım onu hiç içemedi aromasini sevmedi. 
1 ay önce aldım 170 ₺ aldım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 153 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bitkin anne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy