0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (775 puan) tarafından
Hanımlar dün eşim işten gelirken pazardan kalan artıkları filan toplayan insanların arttığını geçinmenin daha zor olduğunu filan söyledi gelen insanlar arabalarıyla gelmişler filan falan

Ben de dedim ki pazarcılar çok fazla atıyorlar birilerine nasip olur işte dedim

Vay efendim ben ne anlarmışım fakirlikten, eşim fırıncı unun çuvalı 1 ayda %bilmem kaç artı da sen oturduğun yerde bunlardan haberin yok falan

Bende dedim ben ne yapabilirim bunları konuşarak elime ne geçecek dedim

O da sana bi daha birşey anlatırsam, sesini kes dedi

O andan beri konuşmuyorum o da konuşmuyor

Dertleşmek istedim :((

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kesin birisine kzdi sınırını senddn çıkarttı mal işte bu erkekler beyinleri minicik işte 
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kocaninda bi kizası varmıs sana canim
(775 puan) tarafından
Böyle ekonomik konularda konuşmak istemem çünkü konuşarak elime birşey geçmez derim hep
0 oy
tarafından
Aranızda bı iletişim problemi olmuş sadece uzatmanın anlamı yok aslinda
(775 puan) tarafından
Konuşmuyorum valla hatta aldıklarından yemiyorum sadece aç kalmayacak kadar
tarafından
Yemiyorum ama aç da kalacak deyilemmm
(775 puan) tarafından
Emzirme sem onu da yemem ama kızım sütsüz kalmasın
tarafından
Yiyeceksin tabi canım yaaa sende heeeee boşver ye sütun azalır sonra barışınca pişman olursunnn
(775 puan) tarafından
Sağolasın bacım :)
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canı sıkkınsa ondan demiştir belki canım hemen üzme kendini normalde nasıl birisi hakaret falan eder mi
(775 puan) tarafından
Hakaret etmez ama kolay kırar
(1,096 puan) tarafından
Anladım canım konuşarak hallolacak şeyler aslında sakin ve mutlu zamanında kırıldığını dile getirsen nasıl olur ^_^
(775 puan) tarafından
Hatırlatırım ben sen bana neden böyle davrandın diye özür diler geçer ama bu yaptığı imaa çok zorum gitti sanki ben doyumsuz biriymişim gibi
0 oy
tarafından
Unun zamlanmasina çok sinirlenmiş sana çatmış.  Bisey olmaz her ailede oluyor iyle seyler
(775 puan) tarafından
Olabilir :))
0 oy
tarafından
Canı biseye sıkılmıştır cnm  senlik bir durum yok bence 
(775 puan) tarafından
Olabilir :)
0 oy
tarafından
Aranizda iletisim boziklugu var .Sohbet konusu acmis adam ,sen de alakasiz bir sey demissin .alakasiz olmus konular kuzu .

O da sohbet edemediginiz icin oyle bir tepki vermis .ama cok sacma tepkisi .
(775 puan) tarafından
Yani bazen beni hiç dinlemez duymaz bile ben ise ekonomi siyaset hiç sevmem o da bilir bunu ve bana diyo ki sen bolluk içindesin ondan böylesin
tarafından
İste mi bunaliyo esin acaba kuzum ?
(775 puan) tarafından
Mutlaka bunalıyor kardeşiyle ortak ve çok geçimsiz biri ama bana yaptığı imaa çok zoruma gitti
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Bi şey yapamayacagın konularda genelde konuşmaz mısın? Ekonomi olarak değil genel olarak?
(775 puan) tarafından
Genel konuşuruz sohbet ederiz ama yani ne gerek var siyasete ekonomiye
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Bence senin de hatan var kuzum ya adam seninle Bi konuda sohbet etmek fikir alıp vermek istemiş bak burda kadınlar dert yanıyor kocaları için ellerinde telefon Bi sohbet etmiyorlar diye senin eşin senle sohbet etmek istemiş sen de konuşarak elime ne geçecek diyosun bizim de elimizden bir şey gelmiyor ama ben oturup eşimle bu konuları konusmayı severim ne olacak bu halimiz insanlar ne halde bu devlet ne yapıyor vs diye yani bence eşini böyle zamanlarda terslemek yerine çok haklısın ne olacak sonumuz Allah olmayanın yardımcısı olsun falan desen adam da seninle sohbet etmiş olur sen böyle yaptıkça seni dışarıdaki hayattan anlamayan tek bildiği ev işi vs olan Bi kadın olarak görüp gözünde öyle konumlandırır 
(775 puan) tarafından
Sohbet ediyoruz zaten benim dediğim şu pazardan kalan tezgah altındaki sebzeleri alanlar çoğalmış dedi bende pazarcılar çok atıyorlar birileri nasiplenir dedim ne anlamadığım kaldı ne başka birşey oysa o benim kadar fakirlik çekmemiştir yaşayan bilir

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 754 göst.
+1 oy
4 cevap 309 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eddd (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mariyesarem (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mariyesarem (0 puan) tarafından soruldu