0 oy
866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Eşiniz aldatigini nasil  öğrendiniz ve nasıl belli etti 

19 Cevaplar

+1 oy
(163,453 puan) tarafından
aldatilmadim allah da o duruma dusurmesin
tarafından
Amin amin inşallah
-Reklam-
+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Aldatıldım ama eşim tarafından değil daha önce bir nişanlım vardı telefonunu karıştırırken gizli bir dosyada erkeklerle olan bir videosunu gördüm gaymiş nişanlım olan kişisi taksiciydi devamlı travestilerin çalıştığı mekanlarda bekliyordu yakalayınca ben o videoyu çocukken yaşadığı bir olay üzerine böyle bir eğilimi olmuş yadırgamadım o an sadece dinledim onu çok şaşkındım sonrasında ablası ve kardeşi annesiylede birşeyler yaşadığını öğrendim çok feci bir durumdu benim için 
(4,687 puan) tarafından
Kızlar annesi şizofreni hatasıydı kendini ermiş sanıyordu Allah vermesin çocuklarında inanıyordu 2020 de kıyameti koparıcam diyordu kadın isa ile evlenip mehdiyi doğurucam diyordu hastaneye bile gitmezdi çok hasta olmasına rağmen gözlerine kadar kapalıydı hiç konduramadım bende ama şok olmuştum duyduklarıma
(6,542 puan) tarafından
Ayy daha sonra nasil atlattiniz bu durumu ozel degilse
(4,687 puan) tarafından
Canım çok içime kapandım ailemle konuşmuyordum sadece çalışıp eve gelip odama kapanıyordum 1 yıl böyle geçti kimseyle görüşmedim annem bir gün dedi misafir gelecek benim için önemli konuşmasan da otur tamam dedim annem iş arkadaşlarına durumdan bahsetmiş benim kızım konuşmuyor sadece çalışıp eve gelip odasına kapanıyor arkadaşlarıyla görüşmüyor eşimde beden dili uzmanı o gün eve geldiler eşim seninle konuşmak istiyorum dedi neden dedim bir nedeni yok ne iş yapıyorsun dedi kahvaltı ustasıyım dedim konuşma başladı 3 gün sonra eşim annemden telefonumu alıp ben sana aşık oldum evlenmek istiyorum seninle dedi hoşlanıyorum ama korkuyordum 3 ayda evlendik çok şükür geriye dönük hiç bir travmam yok
(6,542 puan) tarafından
Ayy canim senin adina cok sevindim, her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek :)
(4,687 puan) tarafından
Çok şükür canım çok sağol gerçekten öyle oldu
0 oy
tarafından
Elhamdülillah aldatilmadim  rabbim herkesin yuvasını seytanlasmis insanların şerlerinden korusun  eşlerimizi şeytana uydurmasın insallah amin ❤️
0 oy
tarafından
Allah korusun yaşamadım başıma gelse nasıl tepki verirdim bilmiyorum beylik laflar etmeye gerek yok Allah herkese iyiyi kötüyü ayırıp doğru karar verecek feraset versin.
0 oy
tarafından

Allah karşına çıkarır bir şekilde, şüpheleniyorsan bu durumu eşinle güzelce konuş söyle içindekileri Yasak elmada değiliz böyle kanıt, kanıt, takip takip yapamayacağına göre :)

0 oy
(9,980 puan) tarafından
evlenmeden once esımi tanımadan once aldatıldım cok kotu bı durum 
0 oy
tarafından
Aldatildim, ilk esimdi, yakaladim inkar etmedi ayrildik. Nasil ogrendim kismi coook uzun sadece su kadarini soyleyeyim icgudulerim beni hicbir zaman yanitlmad
0 oy
tarafından
Aldatildim, ilk esimdi, yakaladim inkar etmedi ayrildik. Nasil ogrendim kismi coook uzun sadece su kadarini soyleyeyim icgudulerim beni hicbir zaman yanitlmadi.
tarafından
Hizimi alamadiysam demek sjsjsjsjsjsjsjs
(1,849 puan) tarafından
Hahhah Zeynep :)))
tarafından
Konu dişime gore napim.:D
(60 puan) tarafından
Özet geç kız nasıl öğrendin
tarafından
Bir gece seytan durttu ve 6 senedir elime telefonunu almayan ben telefonuna baktim. Ozet bu bacim.
0 oy
tarafından
Yakalamadm , aldatıldığımı düşünmüyorm , aldatıyosada allah ıslah etsin
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eski sevgilim tarafından üst katımda oturan kardeş gibi benimle aynı yaştaki amcamın kızıyla maalesef 22 kilo verdim mesaj gördüm takip ettim itiraf ettirdim kaç yıl oldu konuşmuyorum 
tarafından
Kızın senin konustugundan haberi mi yok du ki çocuk la ? Erkek yapmış da kız nasıl yapmış
(1,635 puan) tarafından
Haberi olmaz mı her gün ona anlatıyorum kardeş gibiyiz evler altlı üstlü kız hergun beni aramyaa başladı lisedeydik anneme söyler misin bugün toplantı var yok ödev var okuldan geç gelcem bende çıkıp yengeme söylüyordum meğerse benim sevgilimin evine gidiyormuş bir arkadaşım bunları beraber görmüş beni aradı yine okuldayım dediği bir gün biyle böyle çözdüm kızın kahoelihi zaten Elik erkeği beni düşünmez ama o
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Eşim tarafından aldatılmadım rabbimde o durma düşürmeain ama 9 yıl  boyunca sevdiğim kişi tarafından aldatıldım ve ayrıldım
0 oy
tarafından
esim evdeyken kiz aramisti gecen gunlerde iste oldugu saatte izinliydi o gunde tabi kabul etmedi konustugunu ses kayutlari yakaladim bir suru fotolar gordum
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Çok şükür esim tarafından aldatilmadim rabbimde göstermesin

Evlenmeden önce eski sevgilim tarafından aldatilmistim hesabı bende yoktu sifresini buldum girdim orda mesajları gördüm tabi bi güzel agzina sctm çok zoruma gitmisti seviyordum tabi sonra kopek gibi pişman oldu kopek oldu peşimde
0 oy
(1,315 puan) tarafından
2 kez yakaladım 1 kez canlı yakaladım 

1 kez aşk mesajlarını yakaladım mesajlarda kizim 20 günlüktü lohusa zamanindaydim sınır krizi geçirdim ozaman süttüm kesildi 
0 oy
tarafından
Hayir esim akli basknda bi insan hic yasatmadi bu duyguyu insallah bundan sonrada rabbim yasatmaz
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Şükür başıma gelmedi  rabbim kimseye yaşatmasın...o duruma düşürmesin 
0 oy
tarafından
Aldatılmadim inşallah da aldatilmam
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Hissetsem öldürürüm bildi için yentenemez bile. Allah korusun Bi hata yapsa affı olmaz 
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Allah evlerden ırak etsin inşallah yaşamadm rabbim yaşatmasın da rabbim muhafaza etsin yuvamzda bole kötü durumları Allahım huzur versin 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 2,281 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kadriyetaycur (1,288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,252 soru

24,136,585 cevap

334,321 kullanıcı

...