0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar eltimin çocuğu 2 aylık ve sütü var hani ama gazdan dolayı falan heralde emmiyormus zorla az emiyor diyor. Zayıflıyor kilo almıyormus. Ben kendim mama verdim çocuğuma öyle büyüdü. Ona da görümcem günde 2 tane cicibebe ver demiş.anne sütüne kat kaşıkla ver ben kendi çocuğuma verdim demiş.  Küçücük çocuğa verilir mi şimdiden fikrimi ona da söyledim ama bence verilmez görümcem ver demiş siz ne dusunuyosunjz

10 Cevaplar

0 oy
(163,296 puan) tarafından
verilmez bebek o 2 aylik bide asla verilmez 
(133 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama işte ben verdim falan demiş kendi çocuğuna. Çok tuhaf bana da öyle şeyler sunuyolardi bazen ben he deyip geçtim yapmiyodum
-Reklam-
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Çocuğun bağırsaklarını mahvedecek, onun yerine mama yapsın versin çokmu zormuş 
(133 puan) tarafından
Ben mamayla büyüttüm o kadar laf ettiler pek iyi bakmiyolae mamaya anlam veremiyorum bende. Kendisi de çocuğuna vermiş cicibebe şaşırdım valla anne sütüyle karıştırınca veriliyomus
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Bagirsaklari daha iğne kalınlığında olan bebeğe anne sütü devam sütü vs dışında bisey vermek uygun degildir
0 oy
(388 puan) tarafından
Verilmez daha cok kucuk
0 oy
tarafından
Görümcen doçent belliki ne desek boş
(133 puan) tarafından
4 tane çocuk büyüttü bal bile verdiriyordu az kalsın
tarafından
Çocuk bir şekilde büyüyo eskiden mama yokmuş abime annem bisküvi çay veriyormuş sütü yokmuş ama o çocuk nasıl zorlandı kaka yaparken kim bilir şu 1.90 boyunca yapılı falan ama çok çabuk hastalanır eski zaman yokluk vardı bilinçsizlik vardı ama akıl var mantık var varlık var formül mama var bağırsağı ne ki cici bebeği eritsin iğne gibi ince yaa:( büyüttüm der de işte nasıl büyüttün Allah akıl fikir versin ne diyim
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Verilmez tabiki canım daha çok küçük ya 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ben oğlum 2 yaşında şuana kadar iki defa almisimdir nasıl kıyıp verirler ben anlamıyorum o bebeğin midesi bağırsağı daha anne sütüne bile alışık değil diye o kadar gazı oluyo bunlar bide ek gıda verecekler Allah akıl fikir versin
0 oy
tarafından

6 aydan once doktorlar su bıle vermeyın dıyo bunlar cıcıbebe dıyo hay Allah'ım ya... :angry:

0 oy
tarafından
15 aylık kızıma bile evde yapıyorum ben o kadrcik minik bebeğe verilirmi hiç bu insanların beyninin yerinde ne var Allah aşkına 
0 oy
(423 puan) tarafından
Ben 40 günlük başlamışım. Annem sütten kesmiş. Cicibebede çok şeker var.  Şekeri olmayan veya oranı çok düşük olan şeylerden verin. Mesela organik irmik, organik, tam yulaf unu bunları su ile mama yapın. Ekstra bir şey katmayin. Bunlarda şeker yok, protein oranı çok yüksek 
(133 puan) tarafından
Eltim de işte şeker oranı yüksek vermek istemiyorum diyor aynı şekilde ama öyle bı fikir sunmuslar

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 812 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Zehrraa (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Merveeee (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.

Kategoriler