0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Kızlar sezeryandan sonra ağır kaldırıp çok ağrısı olup dikişler açılmasa da mesela 3 ay gibi kısa bir süre sonra tekrar sezeryan olan var mı cevreden duydunuz mu ya da 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,861 puan) tarafından
Sezeryan dan üç ay sonra tekrar sezeryan olanı duymadim
tarafından
Bende ilk defa duyuyorum şok içindeyim
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Evt cnm arkadsm olmstu hatta 2 . Dikislerinde boruyla diktiler cok zordu onun 

Ya bide sey diyorlr 2. Sezeryandan ayni yerden kesmiyorlarms 2 santim asagidan kesiyorlrms kestkleri yerden ne kdr dogru acaba 
(1,861 puan) tarafından
Ben üç sezeryan oldum üçüncüde aynı yerden kesiyorlar
tarafından
2 ci sezeryan mi dikiş açılmadan mi gerçek mi peki yani ben sok şuan bende sezeryan oldum da 6 ay oldu benim kaldirmadigim ağır kalmadı basindan beri
(1,706 puan) tarafından
Ben aynı yerden kesiyorlar diye biliyorum canım, arkadaşın neden 2. Defa oldu canım peki o da mi ağır kaldırmadan dolayı ve ne zaman tekrar iyileşti
(629 puan) tarafından
Canim arkdsimin dikisi intihaplandi ve acildi  ondan sezeryana girdi tekrar senin 6 ay olms brsey olmaz ins daha ama hicbrsey sagliktan degerli degildir sakin yapma brdaha
tarafından
Ben 3 normal doğum yapmıştım alışık oluyor insan normal doğum gibi sanıyor 4 cu sezeryan oldu işte ağır kaldırdım hep şükür yaşamadım bı sorun doğru diyorsun sağlıktan değerli değil hiç bişey
(629 puan) tarafından
Belli olmaz cnm dikkat et  sen  ben ilk sezeryandan cktm eve geldim diyomki agir tepsi bile goturmem banane diyom esime gorumcemler feln guluyordu oglum 7 aylik halbuki oyle olmuyor halida kaldrdim yikayip
(1,015 puan) tarafından
Hayır hepsı aynı yerden degıl. 2 cm altı olur ustu olur ama aynı yer degıl. Bakınca evet hepsın aynı gıbı ama derıyı gerınce farklı oldugu anlasılıyo. 4 sezeryanım var gerınce hepsı farklı yerde.
(2,462 puan) tarafından
Benim önceki dikişlerimin biraz daha aşağısından kesmişler
(1,861 puan) tarafından
Amaan her neyse kızlar kesildik işte yapcak bisey yok  .d
0 oy
(2,121 puan) tarafından

Bende ilk bebegimde zorunlu sezeryan oldum bebegim rahatsiz oldugu icin ve zaten 1 ay sonra vefat etti melegim şimdi ikinciye hamileyim 4 ay sonra tekrar hamile kaldim suan 34+3 oldum ve cok korkuyorum gun vermesine az kaldi ilki cok zor gecmisti ameliyat surecim insallah bu iyi gecer bide canm seninde sezeryanmis heralde ikinci oldugun zaman ayni agrilarimi cekiyoruz yoksa dahami fazlasini:'(:(

(629 puan) tarafından
Hic korkma cnm ben de yasadiklarini yasadim ama ben normal dogurmstm ilk bebegimi gormedim bile öldu ayni korkular bendede vardi ama cok sukur hep dua ettim sende  et cnm suan oglum var 7 aylik darisi sana cnm
(2,121 puan) tarafından
Amin insallah canm Allah razi olsun insallah
0 oy
(410 puan) tarafından
Kız hamilelik süresi 9 ay nasıl 3 ay sonra tekrar sezeryan oluyor 
(410 puan) tarafından
Tabi vefat fln ermediyse bebegi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
28 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 573 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 934 göst.
20 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,370 cevap

330,202 kullanıcı

...