0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından

Kızlar  ben hamıleyım 32 haftalıgım ve hamılleıkde surecım bayagı zor ve sancılı gecıyor 7.5 aydır boyle mutfaga pek girmedim dun gece mecbur gırdım temzıledım bir cok yerı ama aspırator bayagı kırlenmıs ben aspırator kullanmıyorum diye pek onemsemedım şimdi de temızleyecem ama bana boyle etkili yag kır çözücü bir ilaç var mı kullandığınız memnun kaldığınız hangisi asperox olmasın lutfen hıc memnun kalmadım 

9 Cevaplar

0 oy
(1,437 puan) tarafından
Sizde varmı bilmem ama Faberlicin yağ çözücü bir kremi var çok ama çok güzel her yerdee yağı saniyeler içinde sokuyorr
(1,437 puan) tarafından
Yani demek istediğim Türkiye'de Faberlic varsa ala bilirsin
(762 puan) tarafından
Anladım yurt dışında yaşıyorsunuz anladım kadarıyla ama turkıyede varımdır bilemem bakmak lazım cok sagolun
(1,437 puan) tarafından
Şimdi bakdim canim Turkiyedede var .Sen vcbda yaz illaki biri Faberlic'de üyedir senincin getirir
(762 puan) tarafından
Rica etsem mu kunse urunun fotosunu atabilir mısınız
(1,437 puan) tarafından
Tabi şimdi atiyorum
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Merhaba cnm ben feyrinin bulaşık makinesi için olan tableti ile temizliyorum mis gibi oluyo 2 tane bulaşık tableti alıyorum 1 tepsiye aşpiratörün tellerini koyup derin bi tepsi ama üzerine tableti koyub kaynar su döküyorum 5 dk saklıyorum ama anında çıkarıyor birinide kaba koyub yine sıcak su döküb kariştirip aspiratoru falan temizliyom mis gibi oluyo
(762 puan) tarafından
Benım bulaşık makinam yok haylıle tablette almıyorum tatlım
0 oy
tarafından

MC musle al cnm 

O telleride bir tepsiye köy içine iki tane fajry bulaşık tableti at üzerine kaynar su dok 
0 oy
(1,437 puan) tarafından

image

bu canim amma ila bu olucak çünkü bunun halilarcin başka bir seylercin olanlarında var
0 oy
tarafından
Aspirator filtresi için mi ?
0 oy
(629 puan) tarafından

image

kir ve kirec cozucu cnm butun kirleri sokuyor cok muhtesem bimden aldim fiyatida cok uygun kokusuda cok guzel elimi asla asla yakmiyor bazen cikmayan bir kir olunca halima bile sıkıyorum 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Tarım kredinin yağ çözücüsü. Hayranım
(1,058 puan) tarafından
Yaaa ben bı deniyim canim
(8,162 puan) tarafından
Dene dene hem helal de
0 oy
tarafından
Kesinlikle aspirin çok güzel çıkarıyor yağları canım ben hep aspirinle temizlerim 
0 oy
tarafından
Canım valla ben asperox kullanıyorum tertemiz yapıyor skiyorum aspiratör 2 3 dakika bekletiyorum şapir sapır akıyor o yağlar zaten siliyorum güzelce mis gibi oluyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,965 soru

24,051,479 cevap

329,687 kullanıcı

...