0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdiii bi poşet sarimsak var ve ben yemek yaparken sarimsak soymaktan nefret ediyorum. Her seferinde elim sarimsak kokucagina hepsini bi anda soysam kavanoza koyup buzdolabının normal yerine koysam nolur kotu mu olur sarimsaklar? Sizce?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bozulur canım soy dipfriz e at bende öyle yaptım 
tarafından
Ama yemeklere rendeleyip katiyorum o zaman nasil olcak biraz eritip bicakla dograyip mi atarim. Ama yogurda rendelemek geekiyo
tarafından
O şekilde de rendelenir sıkıntı olmaz canım
tarafından
Eritmene gerek yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hepsını soyup dondurucuya atıyorum ordan cıkarıp kullanıyorum surklı. Tadıda kokusuda hıc degısmıyo canm bozulmuyoda 
tarafından
Buz dolabi posetine mi koyuyosun kuzu ? Cikarinca yumusamasni mi bekliyisum
(1,160 puan) tarafından
Buzdolabı poşeti saklama kabı hepsi olur çıktığında yumuşak oluyor ezip ya da doğruya bilirsin
tarafından
Saklama kabına koyuyorum  ben canm agzını guzelce kapatıyorum buzfolabı posetıylede cok koydum. Cıkarnca hemen yumusuyo zaten dogranıyoda ezılıyoda. Kullanılıyo canm her turlu ☺
tarafından
Ooo superrr ben dolabin icine koyuyodum ama koymycam .Bu sistem daha guzel☺️❤️
tarafından
Aynn canm ta 1 senelık sarımsaklar vr dndurucuda hala tadı kokusu degsmems bu senede cok aldı esım soydum brazını dun bırzda tursu denedm bakalm nasıl olack ılk defa denycm sarımsak tursusu ☺☺
0 oy
(18,460 puan) tarafından
Bozulur öyle..ben direk kabuğuyla atıyorum. Oyle daha çabuk soyuluyor dışarıda kaldığından 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 230 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,436 soru

24,058,454 cevap