0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Kızlar eşim noemalde çok iyi çok merhametli biridir bir deidgimiii iki etmez elinde varsa gelirse yapar. Bugün bir karıya baktığını gördüm sordum ona niye baktın diye o dediki ben ona bakmadım arabaya baktım çok güzeldi dedi eşim arabalari çok sever ondan heralde . Ben bunu kendi kafamda kurguladim sanırım baktın deyip kavga çıkardım ağladım üzüldüm onca yeminler etti bakmadım diye . Eşime çok güvenirim aslında ama gerçekten insanın bazen gözü kayıyor güzel kız görünce. Hani ben bile bakıyorum güzel biri görünce. Ama ne bileyim hamileliğin verdiği duygu herlqde çok kafaya taktım baktı diye . Sizce çok mu kuruntu yaptım :/ boş yerede hem kendimi hem de onu üzdüm sanırım bilmiyorum kafam karışık baya :( 

6 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Bakar göz bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
1. Karı değil kadın ☺️ 

2. Bakmadım dediyse usterleme gerek yok boş yere aranızı açmaya 
(328 puan) tarafından
Ustlemicem artık yoksa hem kendimi hem de onu çok üzuyorum
0 oy
(99 puan) tarafından
Hamilesin ya canım ondandır :) 
(328 puan) tarafından
Haklisin sanırım :)
(99 puan) tarafından
Kendimden biliyorum hele son günlerimde instagramında keşfete güzel kadınlar düşüyordu çok normal aslında herkesin karşısına çıkıyo bunlar ama ağlaya ağlaya mahvetmştm kendimi :) ama insan engel olamıyor kendine lohusalıkta da devam ediyor bi süre benim bebeğim 6 aylık olduğunda anca kendime gelebilmştm sakinlediğinde güzelce anlat eşine hormonlardan kaynaklandığını hoşgörsün fevrilik yapmasın o da
(328 puan) tarafından
Tsk ederim kuzum çok saol :) yardımcı oldun
(99 puan) tarafından
Rica ederim sağ salim kucağına alırsn İnşallah bebeğini hayırlı geceler
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Kendini boşa üzme canım ya boşver. Baktiysa da günahı kendine. Ben de bı kere gördüm arabada giderken bı bayan açık güzeldi de ben bi baktım göz altından da eşime baktım hemen direk dedim ki gözlerini oyarim senin bak dedim güldü sen çok fenasin dedi senin kadar olamam bı daha olursa yamulturum dedim güldük geçtik. Boşver yani demem o ki. Hele bu dönemde sıkma canını
(328 puan) tarafından
Doğru diyorsun kuzum ama işte normalde çok takmam hamile odllfumdan beri çok takıyorum ufak biseyi de
(2,577 puan) tarafından
Olur o dönemlerde canım kafanı dağıtmaya çalış strese girme
0 oy
(603 puan) tarafından
Karı:) çok güldüm. Biz bari karı demeyelim  lütfen. Güzel görünce farklı görünce bakılır. Ben de bakarım. Hatta bazen ay baksana diye farklı gördüğüm insanı gösteririm. Bakar ama asla kötü niyetle bakmaz bilirim. Allah ne güzel yaratmış der geçeriz :) çok üstelemeye gerek yok. Hamilesin duygusal olarak davranışın normal canım. Haaa böyle bıyık vura vura bakar ağzı gözü kayar o ayrı tabii.
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Hamilesin diye bunları takıyorsun :)) eşinde alttan alsın boşver. Valla güzel giyimli veya güzel hir kız görünce ben bile ya nekadar güzelmiş diye bakıyorum.. Ama eşimin baktığını görseydim kıskanırdım :) insanlık hali bence tepkin çokta abartı değil :) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 699 göst.
2 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
22 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde izmirli3555 (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,035 soru

24,038,414 cevap

329,034 kullanıcı

...