0 oy
901 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar 22 günlük oğluma hem bitkisel hem faydasını deneyip gördüğünüz gaz damlası önerisi istiyorum. En çok öneriyi alan damlayı alacagım. Nurse harveys bıogaia gibi.. 

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Hiçbisey             :D

(3,546 puan) tarafından
Ohh harikaymışş..
tarafından
O kadar aldım hiçbiri ise yaramadı ki. Tek ilaç zaman maalesef
(3,546 puan) tarafından
Kanka zaman hiç geçmeyecek gibi. Hem lohusa depresyonu hem uykusuzluk beni bitirmek üzere. Kızlarımı çok ihmal ediyorum. Buda beni içten içe bitiyor.
-Reklam-
+1 oy
(2,364 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun nurse hatveys i oneriyorlardi gaz damlasi kullanmadim bilmiyorum canim ama çörek otunu kaynatip 6 7  cay kaşığı veriyordum iyi geliyordu
+1 oy
tarafından
Biogaia iyi canım ama ben çok kullanmadım kabızlık durumlarında nadiren ishal olduğunda yada bağırsakları kendi kendine biraz düzene girmesi gerekiyor alistirmak istemedim açıkçası şuan iyi çok şükür
(3,546 puan) tarafından
Maşallah canım.
+1 oy
(404 puan) tarafından
Fitalive Gasicon kendin içiyorsun günlük suyuna falan 7 8 damla bebeğe de geçiyor
+1 oy
(1,572 puan) tarafından
Boiogaia+sapsimplex+masaj baska care bulamamistim
+1 oy
tarafından

Bak cnm ben bunu kullanıyorum maşallah  çok faydalı doktor hiç biri fayda etmeyince bunu verdi bize

image

0 oy
tarafından
Sap simplex kesinlikle ilk bir ay biogaia ile beraber kullandim sonra biogaia yı bıraktım ama daha önce denediklerimin en iyisi oydu
(3,546 puan) tarafından
Bu dediklerini de çok övmüşler canım. Nurse olana bakanlık onayı yok diyorlar. Baska ülkelerde stışı da yokmuş.
(2,109 puan) tarafından
Kesinlikle sab simplex muekemmel bise
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Aguline çok memnunum 
(3,546 puan) tarafından
Onu ilk defa duydum cano..bebeğin kızmj erkek mi. Erkek bebekler daha gazlı olur diyorlar. Ay ben kızlarda gaz nedir bilmezdim. Bu resmen kendini sıkacam diye morarıyor.
(4,687 puan) tarafından
Erkek doktor doğumdan sonra hastaneden çıkarken yazdı öyle diğer gaz damlaları gibi küçük değil doğal yağlardan oluşuyor tamamen bitkisel günde 1 defa veriyordum oda atak saatinde biliyorsun belli bir saatte daha çok akşamları ağlama krizi oluyor bebeklerde yarım saat önceden veriyordum gazını rahat çıkarıyordu hala yarısı duruyor evde oğlum çok gazlı bebekti 5 ay kullandık
0 oy
tarafından
Aylarca biogaia kullandim . Ve masaj 
(3,546 puan) tarafından
Sanırım en iyisi o herkes onu tavsiye etmiş bacım. Benim oğlan masaj yaptırmıyor ki. Karnına falan dokunamkyorum basıyor feryadı.
tarafından
Valla canim mecbur  bebek yagi sur masaj yap karnina bacaklarina bisiklet hareketi yap karnina doğru ittir.
tarafından
Kakasini yapmiyorsa mamasina 1 cay kasigi zeytinyagi ekle yapar İnsallah
0 oy
(40 puan) tarafından
Canim ben mestil kullanyordum gunduzleri gecede ayni saati de duzenli bi sekilde biogaia verirdim bagirsak duzenleyici zaten o. Doktorumuz bu sekilde onermisti gercektende kizimin 2 buck ay sadece gaz skintisi surdu ve bianda btti cok sukur
(2,364 puan) tarafından
Metsil banada yazmisti doktor farkli bir doktora gitmistim onda kendi cocuk doktorum kesinlikle kullanma yan etkisi fazla dedi aklinizda bulunsun
(40 puan) tarafından
Bilmiyorum bizde bi yan etki yapmadi cok sukur
(3,546 puan) tarafından
Evet metsil bebeklerde havale ye bile vardııuor. Görümcem in oğlu özele götürünce orda demişlerdi.
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Nurse Harweys ile başladım sub simplex ile devam ettim ikisinden de memnun kaldım
(3,546 puan) tarafından
İlk yazdığın saglık bakanlığı değil tarım bakanlığı onayşıymıl. Yurt dışı satışı yokmuş. Sadece burda üretiliyormuş.sence en baskın olanı hangisi..
(13,306 puan) tarafından
En uzun sab simplex i kullandım ben.
(3,546 puan) tarafından
Hmm mesaj alındı kanka. Sağolasın
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Biogaia probiyotik faydalı 
(7,616 puan) tarafından
Valla ben 5 kere aldim hem bağırsak düzenleyici hem gaza faydalı memnundum ama benim yavrum kolik değildi
(3,546 puan) tarafından
Kuzum çişini kakasını düzgün yapıyordu. 2 3 gündür mama vermeye basladım ek olarak kakasını kolay yapamaz hale geldi. Günde iki biberon 60 cc veriyorum oysaki diğer zamanlar emziriyordum. Sadece emzirdipim zamanlar sütüm çok oldugu zamanlar da her emmeden sonra kaka yapıyordu. İshalmiş gibi. Şaşırdım kaldım valla napıcamı
(7,616 puan) tarafından
Bebekler mamalarini bile kendileri seciyor değiştir farkli bir marka dene
(3,546 puan) tarafından
Cano zaten denedik. Aptamil conformil aldık içmedi sıpa. Kaliteyi beğenmedi. Bebelac golt nutricare aldık onu seve seve içti ama gazlı bebeklere similac öneriyormuş doktorlar. O değil alıyorum onca parayı veriyorum kalıyor hep. 300 gr aptamil 80 liraydı. 900 gram bebelac 130.lirsya aldım. Rezene iç dediler 20.lirw verdim. Meğerse rezene anne sütünden bile bebeğe geçip toksik etki yaparmış bıraktım. Kimyon cayı iç dediler. İçemiyorum onuda. İğrenç kokusu agzıma gelip duruyor.
(7,616 puan) tarafından
Mamalar uçuk carrefoursa da karşılaşıyordum kilitli kutularda sanki kaşıkçı elması mübarek
0 oy
tarafından
Kesinlikle biogaia al canım ama o gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yanında metsil kullandık biz 
(3,546 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Biogia kullandım 1 şişe 2.ay bitti gaz bitti şükür 
(3,546 puan) tarafından
Darısı bize inşallah canım
0 oy
(929 puan) tarafından
En faydalı bu ikisi geldi benim bebislere 
0 oy
(502 puan) tarafından
Relactaz damla
(3,546 puan) tarafından
Bunu da ilk defa duydum canım. Kalitesi nasıl sence.. Bitkisel mi.
(502 puan) tarafından
Valla kızımda nurse harveys kullandım bı ise yaramadı. Oğlumda bunu aldım hiicccc sıkıntı yaşamadım. Tamamen bitkisel canım emzirmeden önce veriyorsun. Sütteki laktozu parçalıyor. 15 ml küçük bişey 100 civarıydı ama inan değiyor
0 oy
tarafından
ZincO                

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 827 göst.
28 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 417 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balbebem (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,329 soru

24,043,100 cevap

329,241 kullanıcı

...