0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,879 puan) tarafından

Kızlar ben astım hastasıyım kovit geçirdik ondan sonra ben tıkanmaya başladım mavi olanı kullaniyodum doktor vermişti geçmedi kaç gündür bende bugün bunu aldım birazfayda eder gibi oldu ama ciğerlerim çok agriyo nefes alırken hiriltim da var ne yapsam evde iyi gelir bu arada kuru öksürük var balgam söktürücü falan kullansam rahatlar miyim acaba yaa veee malesef ki sigarada kullanıyorum keşke bırakabilsem biraz da o tetikliyo 

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,879 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yardımcı olacak kimse yok mugg
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ventolin astim ilaclarinda en hafifi filixotide ve singuleir rahatlatir aslinda 
(1,879 puan) tarafından
Evet kuzum kaç haftadır kullandım bı turlu nefesim acilmadi
tarafından
Alide kullandik hepsini aslinda singuleir hap var onu koruyucu olarak kullaniyodu geceleri ozellikle kisa girerken mevsim degisikliginde falan ondan alsan bi sorupta
(1,879 puan) tarafından
Olmadı sorup alayım kuzum işte ben kış oldu mu böyleyim en ufak hastalıkta ciğerlerim tikaniyo resmen cebellesiyom artık nefes alcam diye Rabbim daha kotulerinden korusun sizede çok geçmiş olsun Mihri abla  Rabbim evlatlarımızı korusun ❣️❣️
tarafından
Amin kuzum Allah razi olsun biz astimi atlattik alerjikti en son 7yasinda oldu devam ederse kronik tanisi koncak denmisti Allahtan devam etmedi
(1,879 puan) tarafından
Benim çocukluktan beri var malesef atlatamadim Çok şükür valla çocuklar iyi olsun da gerisi önemli değil ❣️❣️
0 oy
tarafından
canim pekmezi hafif isit bide tereyağ köy içine onu iç çok iyi geliyor öksürüğe yada aynı şekilde pekmeze limon katip yap 

annem de bildim bileli astım hastası bunlar etkili oluyor öksürüğe özellikle pekmezle limon
(1,879 puan) tarafından
Yaa hemen yapayım iyi geliyosa valla mahvoldum kuzum yaa nefes alamamaktan
0 oy
tarafından
Çok gecmis olsun Rabbim şifa versin bende astım hastasiyim ama ben başka bir ilaç kullanıyorum eğer çok kotuysem bir doktora git canım nefes alamamak çok kötü biaey ya bende sigara kullaniyorum malesef ki bırakamıyorum zikkimi hep mahfetti hayatımi
(1,879 puan) tarafından
Bende valla kuzum hep bu sigara bizi mahvetti ama yinede bırakamıyorum göğüs bolumunden randevu bulursam alcam canım valla nefes alamamak çok zor Rabbim kimseyi böyle hastalıklarla imtihan etmesin çok zor Sanada çok geçmiş olsun inşallah bigün birakiriz ❣️
tarafından
Demiyorum ama olmuyor her gün deniyorum azaltmaya çalışıyorum sonra gene başa sariyorum Rabbim yardimcimiz olsun inşallah evlatlarımıza bağışlasın bizi acile de gidebilirsin canım kotuysen hava falan verirler bişey yaparlar ben bir gece olucek gibi oldum resmen birde balkona cik derin derin nefes al duş almakta iyi geliyor bana  amin canım inşallah inşallah❤️
(1,879 puan) tarafından
Bende kaç kere bırakmaya çalıştım da olmuyo valla kuzum yaa ilaç biraz kesti canım inşallah iyi olurum geçmezse giderim tavsiylerin için teşekkür ederim ☺️☺️❤️
tarafından
Rica ederim canım ne demek insalalh duzelirsin mutlu olurum ☺️❤️❤️
(1,879 puan) tarafından
Allah razi olsun canim iyiyim çok şükür rahatladım valla ❣️❣️
0 oy
tarafından
Eşim astım hastası buhar alıyor ancak öyle iyi geliyor 
(1,879 puan) tarafından
Bende öyle kuzum da işte şimdi virüs var her gitmede kovit testi istiyorlar
tarafından
Kronik astımım var dersen başka belirti yoksa istemezler belki canım, yani burada istemiyorlar. Bir de rapor çıkartabilirsen ilaçlar için sürekli gitmek zorunda da kalmazsın
(1,879 puan) tarafından
Kuzum benim astım var bunun için hani gidip kronik mi değil mi ogrenmedim çocukluktan beri var onu kronik olup olmadığını yada işte rapor nasıl cikarabilirim yani artık yıldjm bu hastalıktan sürekli her kış böyle oluyorum nefesim kesiliyo artık
tarafından
Yazında böyle misin canım, benim eşiminde çocukluktan beri. Hatta koah tanısı konuldu 1 yıl önce ama ondan önce de raporluydu nasıl aldığını sorayım istersen hem sende uğraşmazsın rapor alırsan
(1,879 puan) tarafından
Kış geldi mi hep böyle oluyorum grip olunca tabi yazında tutuyo ama kış daha çok oluyo sana zahmet bı sor kuzum yaa ona göre gidince sorayım doktora

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,751 cevap

336,687 kullanıcı

...