0 oy
705 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Sabah kalktım kahvaltıda eşimle (benim yüzümden) tartıştık benim hatam yani ama oda bağırdı baya hamileyim 6.aya giriyoruz, bugün herşeye sinirliyim geçmiyor üzerimde bir stres var nedensiz, canım yemek yemek istemedi bugün çok az beslendim, bu hamilelik yüzünden yaşanan bir şey mi? Geçer mi bu? Hiç böyle olmadım daha önce, böyle nasıl anlatacağım bilemiyorum hâlâ üstümde bir yük var bebeğim etkilenecek diye çok korkuyorum gerçekten ne yaparsam yapayım rahatlamadım :(

9 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Oluyor bazen insana ya. Normalde umrunda olmayacak şeyler bile sınırını bozuyor. Ben o anlarda besmele çekip rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr tesbihini çekiyorum. İnşirah, Felak nas aklıma ne gelirse okuyorum. İyi geliyor. Koruma kalkanı gibi hissediyorum onları 
(53 puan) tarafından
Sabah sabah bi saat ağladım dua ettim okudum dışarı çıktım geçmiyor
(612 puan) tarafından
Güzel şeylere odaklan. Öfkene ya da içini bunaltan duyguya değil de mesela bebeğin doğduğunda onunla neler yapacağını düşün.o heyecana odaklan. Malesef öfke de üzüntü de bataklık gibi duygular. İçine çektikçe çekiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsirah ac dinle rahatlarsin 
(53 puan) tarafından
Onu açınca daha çok ağlıyorum nedensiz
tarafından
İcin bosalir iste ondandir sinirin dolmussun
(53 puan) tarafından
Ne yapayım sizce inşirah süresinden başka? Ne yapılabilir? Gebelikten mi böyle oldum ben?
(14,201 puan) tarafından
Gebeliktende olabilir normal de olabilir yani insanız olmadık şeye ağlarız bazen doluyoruz çünkü durduk yere sinirli oluruz olur yani böyle şeyler
tarafından
Yani tabiki gerginlik olabiliyo oku kendine surekli ayetelkursiyi dilinden dusurme ve modunu dusurmemeye calis canim
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(77 puan) tarafından
Basardigin kadar sakinlesmeye calis cunki bende cok sinirli biriyim doktor soylediki bebeye cok zararli allah korusun dusuk ola bilir yada ne bileyim bebeyin sinirlerine dokunmus ola bilirsin oda gelicekte bebek icin cok zararli insallah bisey olmaz amma sakin kalmana bak sen hic bisey kafana takma 
(53 puan) tarafından
Allah'ım hâlâ ağlayasım var bebeği düşünüp susuyorum sebep yok Allah bana akıl versin seninde benim gibi olmuş değişik değişik hareketler yapıyorum
(77 puan) tarafından
Aglayasin varsa agla amma icine atma icine attikca bebeye zarari cok oluyor inanirmisin son bir haftadir bende baya sulu goz oldum her seye agliyorum normalde beni dovseler bile aglamam gozumden yas cikmazdi amma simdi son bir haftadir hep kiskanclik hep aglamak
0 oy
(519 puan) tarafından
bişey anlatayim 15 senelik evliyim daha bir kere eşimin perde taktiğini bilmem neyse kızıma hamileyim üç yaşında tabi şuanda yani hamileyken ben bir trip bir kavga neden perde takmiyorsun ama nasıl ağlıyorum anlatamam adam en son çıkart kurban olduğum takayım yikayayim ne istiyorsan yapacak yeterki sus diyor ben halen ağlıyorum aynı gün büyük kızımın toplantısı var okula gideceğiz arkadaşla arabada hem anlatıyorum hem ağlıyorum döndü bana dediki sana daha önce yapiyormuydi dedim yook eee dedi şimdi niye bu kadar kendini parçaladin üç sene geçti üstünden şimdi gülüp geçiyoruz bu hormanlar bizi maf ediyor 
(53 puan) tarafından
Seninde benim gibi işte sebep yok ağlamak istiyorum hâlâ bebeği düşünüp susuyorum sadece ama içim bi hoş hâlâ üstümde gerginlik var
0 oy
tarafından
Canım 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz at karıştır sağ omzundan sol omzuna doğru saçlarına dökme  iyice duştan sonra durulan bu suyla 1 gece böyle yat insanın enerjisini dengeliyor Esra ezmeci var psikiyatrist onu takip et o çok bilgi veriyor ben yaptım bana iyi geldi haftada bir yapiyorum
(53 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim o psikologada bakayım şimdi içimdeki sıkıntı geçsin istiyorum
tarafından
Hamilelikte gayet normal birde namaz çok önemli ya insanı rahatlatıyor akışına bırak herşeyi
0 oy
tarafından
Bagirmayi dene komşulardan cekinmiyosan için daralmış patlama yasamalisin ağlaya ağlaya bagirsan hiç biseyin kalmaz 
(53 puan) tarafından
Maalesef iki komsumda da bebek var onlar uyanır korkar yapamam :(
0 oy
(346 puan) tarafından
Canım internetten Rukye aç gözlerin kapalı bir şekilde dinle 10dkya bir şeyin kalmaz inşallah
(53 puan) tarafından
Youtubedan mı
(346 puan) tarafından
Evet canım, şifa olsun inşallah
0 oy
tarafından
Hormonlar canım bir gün huzurlu bir gün asabi hissedersin  yada saat farkıyla da değişir bu .bnde ilk zamanlar çok sinirliydim..oğlum bile katlanamiyodum snra oturup agliyodum ben nasıl anne oldum diye
(53 puan) tarafından
Aynen böyle gerçekten inşallah geçer inşallah yarında böyle olmam
0 oy
(603 puan) tarafından
Ya çok duyuyorum  hamileyken sinirli olanları  benim 2. Gebelik anam her şey toz pembe. Her şeyi herkesi çiçek gibi görüyorum. Normalde asabiyim ama gebe kalınca yok kafa bulmuş gibiyim :) değişiyor demek ki.
(53 puan) tarafından
Bende hiç böyle olmam bugün bir tuhafım kendimi anlamıyorum şuan daha sakinim uzandım biraz bebeğime dokundum hareketlerini hissettim beni sakinleştirdi ama bu stresten kaynaklı galiba az önce belime bir ağrı girdi sonra karnıma vurdu nefes alamadım bu stres insana herşeyi yapar
(603 puan) tarafından
Hamileyken biz biz değiliz canım :) normal şeyler bunlar ani duygu iniş çıkışları. Sıkma canını.
(53 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hepinize gerçekten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 373 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 524 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine 123 (170 puan) tarafından soruldu
+3 oy
34 cevap 1,216 göst.
19 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 769 göst.

Kategoriler

1,473,880 soru

24,131,009 cevap

334,043 kullanıcı

...