0 oy
1,246 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Biliyorum hergun günah ama yarın kandil içme diyorum  o da yarın kandil işte bugün içilir diyo bugünde kandil gecesi sayılmazmi içkili girmiş olacak kandile

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Şu gün haram bugün helal yarın daha günah diye birşey yok canım haram kılınmış hergun günah 
(425 puan) tarafından
Yazdım zaten hergun günah diye  kandilde icmiyo bende yarın kandile gircez 12 den sonra bugünde içme diyorum
tarafından
İkna etmeye çalış canım Allah yardımcın olsun
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Cuma namazina gidip cumartesi cozurtanlar gibi olmus esinde 
(7,624 puan) tarafından
Icen adamin kandili yoktur zaten
tarafından
Lafta olur be yavru diyomusya yarin kandil bugun iciyim :)
(7,624 puan) tarafından
Yarın da camiye namaza mi gidecek
tarafından
He :)) gider heralde kdndnd
(7,624 puan) tarafından
Allah kabul etsin
tarafından
Amin annem cumlmizinkini ahahahah
(7,624 puan) tarafından
Mihri gi yarin yatış mi
tarafından
Yatismi temizlikmi oglanin okuldan istenilenlerimi alisverismi bilemedim :/
(7,624 puan) tarafından
Sen dün ev cillop gibi dedin:)))))alisveris iyidir
tarafından
Dipden bucaktan halletmeyekmi bebisim yaa olmuyoki oyle icim rahat etmiyo kaltuklari cekmek lazim haliyi kaldirmak lazim haa bide 12de toplantisi varmis ali beyin onu unutmusum demin aklima geldi :)
(7,624 puan) tarafından
Anamm gari halı da galdiriy:)))
Tempona yetişemiyoruz mihri hanim
tarafından
E bi hafta usstten ustten hallet dib bucak toz neydem :)
(7,624 puan) tarafından
Bisey olmaz eminim temizdir
tarafından
Valla artik yarin bakiciz temizmi degilmi malkoc oglu gibi yuklenecem herseyi
(7,624 puan) tarafından
Helal olsun kim tutar seni daha
tarafından
Keske tutsa la uyumak istiyom yarin butun gun
(7,624 puan) tarafından
Uykular haram oldu:)
tarafından
Gencligim talan oldu bahaaaarrrr :)
(7,624 puan) tarafından
Ee kendine ediysin yavrum
tarafından
Hee bide atar yidik iyimi :)
(7,624 puan) tarafından
Hayat kısa bir o kadar da uzun yorma kendini
tarafından
Aynen bee devam diyelim o vakit
(7,624 puan) tarafından
Tabi ki devam
tarafından
Sirtim ağrıyı be
(7,624 puan) tarafından
Hee bi de temizlik edecen yat aşsa gadaamm ne isi
tarafından
Gidemde yatam mutfagi hallettim tuvalet banyo okey beyazlari makineye attim yumusaticim bitmis yarin calistirirm artikin
(7,624 puan) tarafından
Hehe illa yarina da caliscam diyosun atom karinca mübarek
tarafından
Kiz yok ya uyusuk uyusuk az duruyom yapiyom su omzumla sirtim fena ediyo bu ara
(7,624 puan) tarafından
Kendine zaman ayır canım o agrilar sonra kroniklesiyo
tarafından
Skolyoz baslangiciyla omuz yirtilmasi var bende kronikligi gectik biz
(7,624 puan) tarafından
Aşk olsun sana o zaman dikkat et anamm
(13,309 puan) tarafından
Kanka yat la artık madem o kadar işin var yarın (sohbeti kıskanıp araya maydonoz olmuşumdur)
tarafından
Ahahha aslim hosgeldin ❤️
tarafından
Bahar bende kendime acima yok galiba yav
(7,624 puan) tarafından
Valla cok kızıyorum ya bu beden emanet sahip çıkmak lazım bile bile lades kendini sakat edersen de gelir üvey ana ha:)))
(13,309 puan) tarafından
Bahar kimseyi dinlemiyor dimi bu hatun illa yapacam o temizliği diyor kuzu illa ağrıtacak kendini hoşbuldun ❤️❤️❤️
tarafından
Tamm be kizmayin yatacam ama uyurmuyum bilmem bugun bi saat kestirmisim 5gibi :)
(7,624 puan) tarafından
Uyuyamazsın zaten sahalarda ol
(13,309 puan) tarafından
Ayy nerde o günler :) tabi fidan gibi oğlum olsa ben de yatarım erken kalkan yol alır diye boşuna dememişler :)
tarafından
Valla o durumu esim seetti ben bikac sene bekliyek dedim ben baba olmak istiyom dedi iyi tamm ozaman dedim sjsjhsjs
(13,309 puan) tarafından
Bana kalsa ben eşim beni boşamasın diye hamile kaldım la kız yoksa Allah Kereme sağlık sıhhat versin ömrüm benim akıl işi değil çocuk yapmak bakmak hayata devam etmek. Yapmayan yapmasın zaten arkasındayım
(7,624 puan) tarafından
Nöyyy eşim bosamasin diye mi:(((
tarafından
Ya bizimki benden 6yas buyuk yasim gecer diyodu ondan da kiyamadim :)
(13,309 puan) tarafından
Hee Allah yukarıda onun bildiğini kuldan saklayacak halim yok ya. Adam baba olmak istiyorum dedi en doğal hakkı 8 sene oyaladım adamı istemiyorum dedim yok asla anlamadı beni
(7,624 puan) tarafından
Niye istemedin ozel degilse
(13,309 puan) tarafından
Erkeğin pek yaşı geçmez ama olsun iyi olmuş
tarafından
Ya onlarinda hakki aslinda aslim etrafinda arkadaslarida goruyo bide cocuk seviyosa ister hakli ama
tarafından
Ya iste ozamanlar cahildim kandim iki soze napam :)
(13,309 puan) tarafından
Yok ya ne özeli rabbim kereme sağlık versin hamile kaldığından itibaren sadece ona yönelik yaşıyorsun doğru mu doğru ölene kadar birey olman nerde kaldı? Eş olman nerde kaldı? Aman okulu aman evliliği aman torunlar hayat bitti. Evli olmak hayatı paylaşmak illa çocukla paylaşmak değildir ki evli olmak bir hayatı iki kişi paylaşmaktır. Herkes bana bencilsin dedi eşim annem dahil hayır değilim insanım ben. Ha şimdi bırak çocuğu avm ye bile gidemiyorsun onsuz noldu senin özgürlüğün
(13,309 puan) tarafından
Baba olmak hakkı noktasına gelene kadar bekledim kuzu ben de daha da bekletirdim de kadının yaşı geçiyor cidden
(7,624 puan) tarafından
Dün babası aldı 1 saatliğine is yerine getirdi ay nasıl ağladım allah evlatlarimiza sağlık versin...
Çocukla tüm özgürlüğü yasayabilirsin azicik büyüsün yeter ki en iyi arkadasin olacak
tarafından
Valla suan ben acikcasi acaba gene hammile kalirsam naparim diyorum biyandanda
(7,624 puan) tarafından
Cocukken bile ben evlenirsem cocuk icin evlenirim derdim:)))
(7,624 puan) tarafından
Simdi mihrim sen baya bi ara verdin ya daha yeni doğum yapiyormus gibi olacaksın ayy ne güzel hadi ins
(13,309 puan) tarafından
Yok işte anne olmak için dünyaya gelmiyoruz fizyolojik bir olay. Bir gece ayrı kaldım özledim mi özledim ama normal hayata devam yani niye ağlayayım sabaha kadar ki.
(13,309 puan) tarafından
Kuzu sen bilirsin gönülden istiyorsan dene ama sana şunu da söyleyeyim Alideki gibi rahat bir anne olamayacaksın sırt ağrın on misline çıkacak Ali üniversiteye hazırlanacak sen çocuk rahatsız olmasın gürültüden diye kaçacak delik arayacaksın
(7,624 puan) tarafından
Değişik bir düşünce saygı gosteriyorum
Ama bazıları da cocuk makinesi gibi onlara kızıyorum hersey zamanında güzel
tarafından
Bizim burdaki suriyeliler gibi makinalar resmen 4tane var bide karninda aboo
(13,309 puan) tarafından
Ona rağmen yaptık mı çocuğu yaptık kardeşim gene eşi de istemiyor kendi de anneme diyorum hüseyine dua et eşimden için o istedi torunsuz kalacaktın
(13,309 puan) tarafından
1 ay arayla evlendim kuzenim 18 yaşında evlendi 3 tane var en küçüğü Keremden yine büyük yazık bir de bakamıyor yazık
tarafından
Olsun gene verene kurban keremimi yaaa kirpiklerine hastayim ben o bebenin :)
(7,624 puan) tarafından
Yazık günah valla mihrim be
tarafından
Yaa bahar bide saliyolar sokaga bebeler varya pislik icinde
(13,309 puan) tarafından
Allahım esirgesin kuzum evlat sonuçta :) babasına çekmiş kirpikleri onun da uzun öyle. Ne minnoşluk yaptı bir görsen saat 10 dan sonra tepemde kuzusuyla masal ninni dinledik
tarafından
Kiar size bi link atcam bakin suan boyke olmak istiyorum bukadar rahat olsam yeter :)

https://instagram.com/stories/deliduriye/2685730048234899765?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet
(7,624 puan) tarafından
Zengin işiyle fakir eşiyle uğraşır boşuna dememisler
(7,624 puan) tarafından
Umursamazlik seviyem:)
tarafından
Valla yaaa
(13,309 puan) tarafından
La kanka ben de olsam ondan :d
tarafından
Ben de olamiyom iste :)) baharda ona kiziyo
(7,624 puan) tarafından
Olmak lazim inan dünya isi bitmez
tarafından
Ya normalde pozitifim ben bilirsiniz ama modum bu ara dusuk gibi sanki cikisa gecemiyom
(13,309 puan) tarafından
Gel de ol şimdi bak anlatayım annemle yaşıyoruz bir süredir 5 kişinin üstü başı hergün çamaşır makinesi çalışıyor annem de iğneden ipliğe ütü yapar yaa hergün mü insan çocuğu uyuyunca ütü yapar. Yeminle yıldım 6 aydır. Annem bugün işe gidecek açtı ütüyü ütüledi formalarını sonra güya toplar gibi yaptı bırak kalsın çocuk uyuyunca devam ederim dedim diyor ki ben zorlamıyorum bak istersen zorlama kendini canın isterse yap bu ne demek şimdi Allah aşkına kinayeli kinayeli. Nasıl rahat olayım söyle Bahar şimdi
(7,624 puan) tarafından
Uykusuzluk yorgunluk daha ne olsun:(((
(13,309 puan) tarafından
Ali falan hastalandı ya kuzu ondan takılma retro mu birşey de vardı bu ara
(7,624 puan) tarafından
E baya baya kinaye yapmış kadın sana
(7,624 puan) tarafından
Merkür geriledi hep ondan
(13,309 puan) tarafından
Bıktım la maaşsız ütücü oldum evde konfeksiyona gitsem maaş alırım hiç değilse kendi evim olsa bugün canım istemese yarın yaparım bu yapmayınca da işten gelince söyleniyor. Daraldım ay neyse işte. Rahat olmak istiyorum artık.
(7,624 puan) tarafından
Hayırlısı ile evine gec insallah inan bi süreden sonra insan anasina da tahammül edemiyor
tarafından
Az kaldi sabret aslim yapcak bisi yok :/

Oyle galiba baharim ya
(13,309 puan) tarafından
Yok ya dua edin bana siz de :) bugün bende bir çekirdek aile özlemi vardı ki anlatamam neyse boşverin rahat olun en güzeli
(7,624 puan) tarafından
Insallah en kisa zamanda çekirdek yuvana kavusursun
tarafından
İnsallah kavuscak azcik sabretmesi lazim simdiye kadar oldugu gibi
(7,624 puan) tarafından
Sen konuyu biliysin her zorlukla beraber bir kolaylik vardir
(13,309 puan) tarafından
Burada olmasa var ya kafayı yerim artık iyiki varsınız gerçekten
tarafından
Aynen oyle kusum herkes sabretmiyomu zaten rabbim sabrimizi cok versinki imtihanlarimizi kolay gecelim insallah ❤️
tarafından
Sende iyiki varsin be kankaa ❤️❤️❤️
(7,624 puan) tarafından
Kafayi yemenin zarari sana olacak o yüzden cok ta umursama bir kulağın sağır olsun
(13,309 puan) tarafından
Az çok biliyor da genel olarak ev üstüne ev ne anada ne kaynana da olmuyor hele aklın çoktan  kendi evine düzenine alıştıysa hiç olmuyor
(7,624 puan) tarafından
Sığamazsin bilirim
tarafından
İste zamanla hersey oturacak yerine bebisim
(13,309 puan) tarafından
Öyle kuzum deliye vurmak lazım arada
+1 oy
tarafından
Sürekli içen bi insan değilse ayda yılda iciyosa icsin canim 
(425 puan) tarafından
Kandil diye istemiyorum bende kandile içkili girmiş olcak
0 oy
tarafından
*** içsin tövbe yarabbim  ya rabbim akıl fikir versin sana da sabır versin canim
0 oy
(6,245 puan) tarafından
Duayla girsin namazla girsin Allah yardım etsin ıslah etsin cnm içki Haram sonçta 
0 oy
tarafından
İçki içmenin günü falan olmaz canım ne zaman içilirse icilsin günah olur haramdır çünkü 
0 oy
tarafından
Bunu onun duusnmesi lazım\_(ツ)_/¯
(425 puan) tarafından
Evimizde bereket olmaz sonra   kandilde daha günah olur
tarafından
Yani aslında öyle ama Allah akıl vermiş canım
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ve yola getirsin inşallah 
0 oy
(4,599 puan) tarafından
Valla kandil ya da bugun ya da dün  farketmez canım. Zaman mekan olay hiccc farketmez. Haram haramdır. 

Allah hidayet eylesin inşAllahhh 
0 oy
tarafından
Yarın kandil mi ???? 
0 oy
(5,942 puan) tarafından
İçki  hergun  günah   1 ay öncesinden  icdese günah  60 gün  vücuttan  çıkmıyor  
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Benimki de şuan arkadaşlarıyla aynı şeyi yapıyor haftada bir içer arkadaşlarıyla cumartesi günleri ama inan kandili unutmuşum canım aklıma gelse göndermezdim iş işten geçti artık
(425 puan) tarafından
Benimkide geçti canım
0 oy
(53,405 puan) tarafından
kandilde icmenin günahını takiyo olsa normal zamandada gunahtan korkar icmez canım inşallah birakir
0 oy
tarafından
Bu duruma biraz güldüm aklıma eşimin tekel bayici arkadaşı geldi adam kandillerde ve Ramazan ayında tekel bayiyi kapatıyor hahahah :) 
0 oy
tarafından
Bu gece kandil sayılmaz yarın gece kandil sayılır hicri takvimde önce geceler geliyo ya yarın gece başlar ertesi akşam üstü biter ama içti için ne diyim bilemedim iç içme deme bence yapacak adam yapar her türlü istediğini sen sinirlenirsin sözümü dinlemiyo diye eşine yuklenirsin eşin bunalir sana patlar kavgalar başlar Allah korusun sen hiç bişey deme namaz kıl dua et bol bol özellikle geceleri kalk abdest al dua et gündüzleri evinde bakara suresi dinle kendin dinleyemesen de aç bi kenarda okunsun sen işini yap günlük dinle çok faydasını görürsün bacım 
(425 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 392 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Defneee (818 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,312 soru

23,828,754 cevap