Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Erkek çocuk sahibi olmak sizce önemli mi? Kız olmak ayıp mı?
0
oy
848
göst.
16 Ekim 2021
Diğer
kategorisinde
Mislimisli003
(
3,895
puan)
tarafından
soruldu
16 Ekim 2021
Mislimisli003
tarafından
düzenlendi
Bu durumun erkekler arasında yaygın olduğunu düşünmüyorum.Bugün hiç hoş olmayan şeyler yaşadım sirf bir kadın kız anası diye kendini geri plana itti.Daha sonra olanlar daha kötü.Ben güzelim ülkemde böyle olaylar görmeye dayanamiyorum kadınlar arasinda bu durum çok yaygın biz kadinlar gercekten birbirimizin düşmanıyız kimse bizim bize yaptığımızı bize yapamaz.Kız çocuğu ayıp görülmesin yok sayılmasın bu kafalar kopsun artik bitsin!!???
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
33
Cevaplar
0
oy
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kız çocuk cennet vesilesidir. Ah ahhh evladın kız erkek ayrımimi olur. Allah ıslah etsin.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Ekim 2021
ikbal
(
53,811
puan)
tarafından
cevaplandı
bizde o ayrim yok canim abimle beni babam hep esit tuttu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
3cocuk2kedi
(
775
puan)
tarafından
cevaplandı
Şimdi öyle birşey dedin ki tam 12 den vurdun sadece başlığa itafen yazıyorum 2 oğlum 1kızım var kızım olsun çok isterdim ve Rabbim verdi Elhamdülillah şunu anladım ki erkekler kadını her zaman eziyor bu sadece görünen şiddet olarak değil öyle laflar ediyorlar ki aklına mantığına girmiyor
17 Ekim 2021
Mislimisli003
(
3,895
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimde 1 kızım 1 oglum var ilkim kız.Oğlum olunca anladim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
Mayamm
(
3,238
puan)
tarafından
cevaplandı
Gerçekten boyle insanlar var mı bende eşimde önce tabi ki sağlıklı olsun sonra kiz olsun diye dua ettik çok şükür kizim olacak. Bu zihniyete aciyorum Allah akıl fikir versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bizim toplumumuz kız çocuklarını el üstünde tutmadığı sürece erkeklerin kadınları sadece eşya olarak görmesi bitmeyecek ne yazikki biz kendi değerimizi bilmemiz lazım bizim toplumumuz çok Yobaz bir toplum malesef ne kadar eğitim almış olursa olsun gelişmiyor anlam veremiyorum kafalar hala geride ülke olarak psikolojik destek almamız gerekiyor beynimize yerleştirilen erkek çocuk soyu devam ettirir kız el evine gider sana bakmaz oğlan sana bakar algısı ni yikmamiz gerekiyor.....
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ekim 2021
Aytac99
(
388
puan)
tarafından
cevaplandı
Evladin kiz ya da erkek olmasi fark etmez,evlat evlattir canimizjn bir parcasi.kimse oglu var diye daha ustun olmaz,ayni sekilde kiz da ole,toplum ogrenemiyor malesef
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
Gamzeslem
(
9,678
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç önemi yok tabii önce sağlık...cevremde var öyle illa erkek olsun malım ona kalsın kız ne anlar diyen cahiller sanki holdingler falan bırakacak gibi tam geri kafalik başka bisey değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
Lokumumm
(
40
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kaynanam mesela erkek delisi. İkinci kizim olcak hala her hamile kalisimda erkek gordum falan der. Hatta esime insallah erkk olur dedini bile duydum ve boyle dusunen insanlarda benim kzlarimi sevmesin diye ortaya lafi koydum. İkinci kizim oldugunda o kadar sevindimki onlarin oyle dusunceni bildim icin iki kat daja sevindimm kayin babam cok sever kiz cocuklarini ama kaynanam erkek cocuk soy derdindedir gorumcelerimde oyle. İnatlarina hep derim insallah 5 tane kizim olur diye. Cunku bu yaptiklari dupe duz cahillikten baska bisey dehil
17 Ekim 2021
Mislimisli003
(
3,895
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende bir ara senin gibi düşündüm kızım olduğunda sevmediler ya oğlum olursa sevmesinler diye düşündüm.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
Ayasa
(
1,304
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynen gercktn kadin kadinin düşmanı allah saglik versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hiç sorma canım malesef bu toplumumuzda çok var kadın erkek ayrımı özellikle gerçekten kadının düşmanı kadındır ben kızıma hamileyken cinsiyet soranlara kız diyince kadınlar olsun bişey olmaz üzülme gibi kelimeler kullanıyorlardı resmen bende dedimki pardon ama niye uzuliyim ben zaten hep kızım olsun istedim diye şimdide hayırlısıyla bı oğlum olucak sorana erkek diyince ooo gözun aydın çok şükür falan gibi tuhaf kelimeler aliyorum resmen insanı insanlardan soğutuyor böyle zihniyetler Allah herkese eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin öyle bı nesil yetistirelim ki bu günümüz kafa yapısını degistirsinler isallah
17 Ekim 2021
Mislimisli003
(
3,895
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen sana olan bana oldu.İlk kızım oldu 'eh olsun' dediler ikinci erkek diyince tavirlar daha farkli oldu.Ooo dediler paşa dediler gördüklerinde hala övüyorlar kızım da köşede sessiz sessiz olanı izliyor.
17 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok ayıp bişey bu dünyada kız çocuklarından daha değerli ne olabilir ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
Arso
(
202
puan)
tarafından
cevaplandı
Oyle sey mi olur ya. Benim de 19 aylik oglum var ama kiz hissetmistim hep ve oyle istemistim. Cok sukur iyiki oglum olmus dogduktan sonra boyle dusunuyorum o ayri ama hala kiz cocuklarina icim gider. Gunumuzde sadece gerikafalilar cinsiyet ayrimciligi yapiyor. Yuz yil da gecse boyle insanlar etrafimizda olucak malesef cok uzucu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
Esramerve
(
404
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallahi bence kız evlat mübarektir yanlış anlaşılmasın küçüklük den beri hep bebeklerime erkek bebek ismi verirdim erkek isterdim Allah nasip etti yarın sabah kavuşacağız ama eşim hep kız istedi ailem de hep kız istedi :) bana sorsanız bı ara bende kız istedim kız evlat hayırdır kız evlat berekettir kız evlat en yakın arkadaştır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Ekim 2021
Piyemsesanne
(
3,679
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim annem yıllarca itildi 3 kızı var diye sürekli suçlandı sürekli laf işitti 38 yaşında hamile kalmıştı tekrar o kadar Laf söylemişlerdi ki annem bu da kız olur cinsiyetini ogrenmek istememişti 7 aya kadar öğrenmedik sonra ısrar üzerine gidip öğrenmiştik Allah razı olsun babam bir kere bile neden oğlum yok demedi 3 kızdan sonra bir oğlu olmuştu babannemin bir düğün yapmadığı kalmıştı halamlarin hepsi düşman oldu bize babam tek erkek çocuğu ve tek erkek çocuğunun tek oğlu olduğu için babannemlerin ilgisi bizde olduğu için herkes düşman oldu 6 sene oldu hala halamlar bize düşman yani bizim toplumda malesef böyle şeyler var keşke o zaman annemin üzülmesine izin vermeseydim diyorum hep ama işte benimde oğlum var eşimin ailesinde hiç kız yok eşimin ailesi de hep kiz çocuk istiyordu benim oğlum olunca hepsi üzüldü hamileliğimi sürekli kız erkek muhabbeti ile geçirdim oğlum 15 aylık o yaştaki çocuğu dolduramassin gitme sevme diye ama eşim tarafından sadece dedesini sever diğerlerine yanaşmaz sevmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
16
cevap
365
göst.
İki Çocuk Sahibi Olmak: Sizce Fazla mı, Yoksa Doğru Bir Tercih mi?
25 Haziran 2025
Çocuk & Ebeveyn
kategorisinde
Sevgi bulut_79b3c
(
181
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
11
cevap
555
göst.
Anne Olma Yaşında Sınır Var mı? Ne Zaman Çocuk Sahibi Olmak Zorlaşır?
24 Aralık 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Syma
(
941
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
+1
oy
7
cevap
431
göst.
Çocuk Sahibi Olmak İsteyenler İçin İbni Sina'nın Zeytinyağlı İncir Kürü?
10 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
YummyYummy
(
1,156
puan)
tarafından
soruldu
bebek
sohbet♥️muhabbet
+1
oy
22
cevap
513
göst.
Çocuk Sahibi Olmak Gerçekten Bu Kadar Zor Mu? Kaygılarla Nasıl Başa Çıkılır?
8 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Ozdenylmz
(
40
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri