0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bunu kız kardeşim yukarı da oda da kınayı beklerken çekmişti :D

5 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Fenasın elbise cok iyi
(7,617 puan) tarafından
Cimri kumastan çaldı demek:D
tarafından
Valla naptı bilmiyorum ama dediğim gibi gelinliğin kolunu öyle yapmıştı ki bir de hayalimde kolu dantel gelinlik düşün kollarını yırttım mecbur çünkü kollarımı oynatamıyordum o derece
(7,617 puan) tarafından
Kiz bi de çubuk kraker gibisin:))ama elbise foto da gercekten zarif ve şık gözüküyor
tarafından
Evet o zamanlar 1.75 boyla 55 kiloydumm rüzgar esse uçuyordum :D
(7,617 puan) tarafından
55 mi manken olaydin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Masallah kız 
tarafından
Saol canım kuaför saolsun :D
0 oy
tarafından

Gizlerin nekadar iri ve guzel essek gozlu kadın seni :D

tarafından
Eveet büyük baya büyük :D ilk çocukken eşek gözlü dediklerinde bilmediğim için çok ağlardım :D
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuşsun ama ben bir kuaför olarak sana böyle yukarıdan güzel bir dağınık topuz yapardım o yandskileri birskmszdim çünkü yüz hatlarin çok güzel . Makyajınida böyle hafif köyü bir renk yapardım gözlerini ortaya çıkarırdim soft bir rujjj oooooffff diyorum seksiliği ve masumiyeti bir arada yasatirdim sanaaaaa :))))))))
tarafından
Kıııızzz ne güzel anlattın valla kına makyajımı yanında yapasımm geldii bende dağınık topuz istedim ama kadın değişik bir şeyler yaptı
tarafından
Böylede çok güzel olmussun canım ama dediğim gibi  yüz hatlarin o kadar keskin ki böyle hafif yanlardan sıkı arkası dağınık bir topuz şahane olurmuş sana . Böyle koyu metalik gri far ve kalın bı eyelenir çekerdim gözünün sadece uc kısımlarına takma kirpik takip daha belirginlestirirdim efso olurdun tatlım :)) ama böylede esfo olmuşsun meslektaşım harika iş çıkarmış
tarafından
Kııııız daha da anlatmaaa böyle heyecanlanıp kına yapıp kına makyajımı da sana yaptırasım geldiiii:D teşekkürler canımm kocaman kalpppp
tarafından
Canimmm ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Elbise cok yakismis cok zarif olmussunuz :)
tarafından
Teşekkür ederim canımm

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 750 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 1,098 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 858 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu