0 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dedemler köyden geldi mecbur görmeye gidtcem 

Tesetturluyum fakat pantolon giyiyorum 

Dedem birazz pantolona takik kiyafetede takik ve karnım duba gibi zaten hiç bir kıyafetim adam akıllı olmuyor giydikelrim karnımı çok belli ediyor 

Oraya giderken de öyle paspal paspal giyinemem sizxe nasıl birşey almalıyım tavsiyeniz nedir hamileyim diye pek birşey almak istemiyorum ama mecbur ben gittiğimde kalabalık olur orası üstüm başım temiz olsun 

Foto atarsanız sevinirim yada fikirleriniz neler 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya bişey sorucam karnım gözüküyor ne demek ya ?? Hamilesin sen farkindamisin tabi ki karnın gozukucek bununla gurur duyman gerekirken sen resmen utanır gibi açıklama yapmışsın yok dedemden çekiniyorum da karnım gözükmesinde bilmem ne ?? Yani saçmalama istersen he !! 
(684 puan) tarafından
Ah eskiden edep vardı Osmanlı’da kadınlar karınları belli olmasın diye yastık bağlarlarmış şimdi insanlar böyle şeyleri yapanlara örümcek kafalı diyorlar eski kafalı diyorlar biz de ise buna edep haya denir herkes anlamaz bilen bilir
tarafından
Kız bir deniz annesi h.g nerelerdesin
tarafından
Ya kardeşim kimse göbeğini açıp aaaa bakın ben hamileyim demiyor kimse göbeğini sallaya sallaya ortalarda dolasmiyor herkes tertemiz kıyafetini giyip var olan göbeğini saklamaya çalışmıyor şimdi bu kadsr inssn karnını saklamıyor diye edepsiz hayasizmi oldu hamilelikten karnından utanmakmi haya edep ?? Kabul ediyorum ben edepsizim o zaman karnımdaki çocuk benim Allah'ın bana mucizesi utanmadigim için hayasizim ben
(684 puan) tarafından
Minik anne çok takılmıyorum bu sıra yoğunum biraz
(684 puan) tarafından
Gülcan kimse göbeğini açmıyor demişsin ya ben göğüslerini kapatıp boy boy göbeğini herkese gösteren insanları da gördüm herkese ben hamileyim der gibi yapanlar ı da kimse çocuğundan utanmıyor biz saygımızdan böyle davranıyoruz bize göre bu bi saygı anlayışı sana göre olmayabilir
-Reklam-
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Valla hamilelikte elbise daha rahat bana göre çok güzel geniş elbiseler var modanisada bak istersen
tarafından
Elbise him dedemin hayırlı torunu olayım sevinsin bir bakayım
(16,787 puan) tarafından
Hahahah yaşlılar hep öyle ama bı bakıma da doğrudur lar
tarafından
Bir gün halam ben annem oturuyoruz benim üstümde kısa kollu altımda pantolon halamdada elbise gibi birşey var ama.altinda pantolon var sadece elbiseyi toplamıştı dedem odaya girdi geri çıktı neyse halam kalktı ben odadan çıktım tabi dedem girdi halama diyorki müsait deglmissiniz bilseydim gelmezdim halam dediki baba musaitiz hani diyo üstünüz ☺️☺️☺️
(16,787 puan) tarafından
Hahahhaha ya
tarafından
Daha neler neler dedemin laflarindan koşarak gelcegi zaman odadan kaçıyoruz etek giyiyoruz yada uzun birsey
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Elbise al canım hem rahat olur bunaltmaz üstünede rahat etmezsen bir yelek giyersin 
tarafından
Karnımın olabildiğince az gözükmesini istiyorum ☹️ dedemden utanıyorum çünkü elbise bol üstüne bir yelek iyi olur bakayim
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Salaş hamile kıyafetleri var onlardan al normal de de giyersin 
tarafından
Nerden alabilirim
(14,201 puan) tarafından
Trendyol a bak canım hiç bir fikrim yok valla
tarafından
Bakacagum thankyou
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Elbise en rahatı 
(7,617 puan) tarafından
Karamsarsin fazlasıyla sen mutlu bebek mutlu
tarafından
Hadi beni yanlız birakmayn postunda abla hadi gelde gör benide
(7,617 puan) tarafından
Nerde
tarafından
Benim post Lara gir hadi beni yanlız bırakmayın sohbet e gelin olanda
(7,617 puan) tarafından
Tmmmm
0 oy
tarafından
Elbise alsana güzel olur hem
tarafından
Dur bakayım kız herkes elbise demiş
tarafından
Hem doğumdan sonra da giyebileceğim elbise olsun hani kemer takmayınca bol ama kemer takınca güzel olanlar var onlardan
tarafından
Bakacagummm
0 oy
(7,483 puan) tarafından
En guzeli elbise canim hamileykende cok rahat olur 
tarafından
Pek elbiseyle aram yok yusyuvarlak oldum zaten nasıl dururki
0 oy
tarafından
Elbise al sen canim bol al bir beden karnın çok çıkmaz rahat giyersin 
tarafından
Bakalım abla en kotu bir elbise alırım yoksa tunik pantolon yada kimono tarzı birsey
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Elbise al kuzu en rahatı o
tarafından
Pek elbiseye alışık deglim dur model bakamda atam
0 oy
(13,675 puan) tarafından
https://ty.gl/z9aenkt2vl 

Bu tarz olabilir canım
tarafından
Link hata veriyor
0 oy
tarafından
Salaş bir elbise olabilir 
tarafından
Bakıp aticam inslalalh hoşuma giden birşey bulurum
tarafından
At at fikir veririz :)
tarafından
Salaş kıyafetlere karşı tikim var dur ben kombin yapıp atayim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Dede görmeye giderken elbise alanı ilk defa duyuyorum :D yani istediğini giyersin deden pantolona takık diye sana karışma hakkı yok
tarafından
Elbiseyle pek aram yok zaten galiba giycem tunik pantolon gidecem
(25,181 puan) tarafından
Aynen öyle yap valla
tarafından
Yaw sonuçta bu çocuk kendi kendine karnima girmedi ☺️oda biliyor torununun çocuğunu severken öyle demicek ama çokta dar ben rahat edemem bakalım aticam kombinimi
(25,181 puan) tarafından
Üstüne hırka giy kız
tarafından
Dur dur internetten bakam yoksa yarın merkeze inicem
0 oy
(13,675 puan) tarafından

image

ekran da aldım canım 
tarafından
Kız ben duba gibi olmuşum bu beni iyice duba yapmasinmi
(13,675 puan) tarafından
Kaç kilo aldın ki
tarafından
Zaten kiloluydum ama en azından göstermiyordu kilom hamile kalınca karnımin onune büyük leğen koymuşlar gibi sistim en son 8 kilo almıştım ama karnım duba gibi olmus

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 528 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,472,804 soru

24,116,252 cevap

333,234 kullanıcı

...