Hiç güvenmiyorum erkeklere
Her erkek aldatır, erkeklere güvenmiyorum hepsinin ne olduğu belli diyen şahıslara söylüyorum. Benim eşim televizyon izlemez , televizyon olan odada sırtını döner oturur. Eve misafir geldiği zaman erkekler kadınlar odaları ayırır otururuz. Bir bayan karşı kaldırımdan geliyorsa diğer kaldırıma geçer. Telefonda çağrı merkezinde ki kadınla konuşmaz telefonu bana uzatır. Göğsüne kadar sakal uzatır ki dindar olduğu belli olsun millet ona göre iletişime gecsin. Ayağında şalvarı ... YouTube Instagram gibi sosyal medya mecraları kullanmaz fitne dolu diye... çıksın bir babayiğit eşin seni aldatıyor desin? bakalım hakka girmek bu kadar kolay mı? Şimdi benim eşim aldatıyor beni öyle mi? Eşimin hakkına giremezsiniz. Allah azze ve celle erkeğe iffetli olmasını emretmiştir eşimde elinden geldiğince bunu yapmaya çalışır. Daha bir çok sayamadığım şeyler. Bunlar eşimin marifeti değil İslam'da olması gereken şeyler. Üzerine düşeni yapiyor. Sizlerin bu yorumlarina susarak eşime iftira atmanızi sindiremem. Gidin sizi aldatan erkeğii ıslah etmeye uğraşin ...eşime ve eşim gibi olan abilere dil uzatmayin.
1,489,393 soru
24,343,390 cevap
346,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın