0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından
6 aylik bebegim burnundan nefes alamıyor hiriltisi var aşırı nasil gececek uyuyamiyor annelerim neler yapmaliyim daha etkili ilac var mi

8 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hastalıgı geçirmez geçici olarak burnu açar doktora götürün 
tarafından
Ben diycedim savıl
(13,306 puan) tarafından
Valla ben de ona girdim posta
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Serum fizyolojik gribi hastalığı geçirmez sadece var olan burundaki tıkanıklığı giderir sonrasi gene aynı burun dolar. Hastalığın geçmesi için bir doktora başvurun antibiyotik vs birşey verir. Burun tıkanıklığı için ise nane yağı okaliptüs yağı falan kullanabilirsin nefesini acar
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Serum fizyolojik ilaç değil canım solunum yollarını temizlemek ve mukusu kurutmak için kullanılıyor. Düzenli olarak günde 2 3 defa yaparsan bi kaç güne geçer. 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İlaç değil serum sadece burnunu açıyor ciğerleri dolmuş olabilir hırıltı varsa doktora gidin mutlaka 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Benim kızım da da aynı durum biz aile hekimine gittik ilaç verdi doktor 
0 oy
tarafından

Bak benimki bronşit oldu mutlaka git götür doktora hava verdiler bide makine al dediler bugüne eşim aldı hepsinide biraz rahatladı kaç gündür perişan dı

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Serum fizyolojik ilaç değil ki iyi etsin.. zaditen damla vermedi mi doktor
0 oy
(383 puan) tarafından
Hırıltı var sa hemen doktora götürün muhakkak kızımın da hırıltı vardı 3 gün boyunca evde çare aradım daha da kötü oldu hastaneye götürdüm hemen bronşit başlangıç dedi evde buhar makinesi yazıldı o geçirdi sadece

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 380 göst.
+2 oy
5 cevap 239 göst.
0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,693 soru