0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhabalar,

Bebeğim 10 gunluk ve doğduğunda işitme testinden geçememiş.  Tekrar test yapılacak pazartesi günü. Ben bu durumu yeni öğrendim. Bu durumu yaşayıp sorun yaşayan anneler var mı. Bebeğim seslere de tepki vermiyor.  Çok mu küçük sese tepki vermesi için. Çok üzgün ve endişeliyim 

8 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
O sekilde tepki değil radyofrekanslarina bakiyorlar canım bebegi uyut getir muhtemelen aglamistir o yüzden geçememiştir 
(1 puan) tarafından
İnşallah öyledir. Çok kafaya taktım.
(7,617 puan) tarafından
Takma canım öyledir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm daha cok kucuk sese tepki vermez zaten onlarin baktigi sey tepki degil uyutup oyle bakiyolar benim bebegim de ilk testi gecemedi 1 haftalikken tekrar goturdum gecti
(1 puan) tarafından
Bende küçük diye düşündüm ama bilemedim. Küçük degilmi tepki vermesi için
tarafından
Evet kucuk 1 aylikken falan sese tepki veriyolar yanlis hatirlamiyosam
0 oy
tarafından
Canım bazen bebekler  yenidogdugunda kulagında su falan  oldugu için testi geçemeyebiliyor bebekler, sonradan çağırılıyor bu sefer geçiyor, biraz rahatlaman icin yazıyorum, seslere tepki vermeme durumunu bilemiyorum ama genelde 1 aylık bebekler tepki verirmiş 10günlük bebek verir mi bilmiyorum belki daha cok ufaktır tepki vermek icin
(1 puan) tarafından
İnşallah öyledir
0 oy
(2,136 puan) tarafından
İlkinde gecemeyip ikinci testte geçen çok oluyor canım canını sıkma. Birde bebeğin uyuması lazım işitme testi sırasında.
(1 puan) tarafından
Yorum yapanlar biraz su serpti yüreğime, teşekkürler
0 oy
tarafından
Sizin veya eşinizin ailesinde sağır var mi 
(1 puan) tarafından
Aileler de yok.
tarafından
O zman korkmayın  yegenimde de oldu girmucemde de oldu işitmeden kaldılar,onların kulakları kirli oluyor genelde bir kaç defa banyodan sonra gerçek kontrole götürün içiniz rahatlasın
0 oy
tarafından
Canım onun anlayıp anlamadığını sen anlayamazsın şu an tepki vermiyor demişsin ya bebeğini uçaklar kulağına kulaklık yerleştirecekler kulaklıktan gelen seslere tepki veriyor mu diye bakacaklar
(1 puan) tarafından
Ya çok küçük panik oldum, yorumlar için teşekkürler
tarafından
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Canım arkadaşımın bebeği 2.gununde 4 5 defa işitme testi olmuş sağ kulağı duymuyor dediler, başka doktora yonlendirdiler biraz daha büyümesi gerekiyor dediler 5 aylıkken gittiler kulağı duymuyormuş doktor kulağın içinden siyah bişey çıkarmış tıkac gibi doğumdan kalmaymış şimdi kulağı duyuyor
(1 puan) tarafından
Allah herkesin yardımcısı olsun. Düşüncesi bile insanı yıpratıyor maalesef. Allah herkesin evladını korusun
(5,123 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Canim bnm kızımda ilk gecemmeişti yeni doğanlarda oluyormuş. Kulağında su kalıyomus anne karnındayken 2.testten sonra gecti. Normal bir durum düzelir bnce 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
6 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.