+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim hastanede çalışıyor eczaneci arkadaşı Chicco marka set hediye etmiş şampuan krem losyon sabun var içinde bide bebek çantası . Bu Chicco marka iyimi şampuanı falan ? İnternetten baktım baya memnun insanlar kullanan varmı aranızda 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

İyi mi diye soruyor:D önder marka kız pahalı baya

tarafından
Kız ben bilmiyorum valla ilk bebegim hep böyle uni Baby yok işte Sebamed falan diyorlar ya bu markanin emzikleri falan vsr diye biliyordum :D iyiyse kullanırım o zaman bari oh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok iyi cnm bnm kızımda hep ürünleri chicco
tarafından
Oh iyi bari ayriyetten şampuan falan almiyim o zaman bebikeee
0 oy
(446 puan) tarafından
Çok iyi biz kullaniyoruz
tarafından
Süper o zaman bende gönül rahatlığıyla kullanırım yani
(446 puan) tarafından
Tabi ki avrupa da hep bu marka kullaniyorlar puset araba bebek bakimi rahat ol :)
0 oy
tarafından
Fakirin chicco su olmaz çiko su olur be abla nereden bilelim biz "D bsjsnsksjshjs
tarafından
Kız bende bilmiyordum bu msrkayi inan hep uni Baby falan varya piyasada bu markanın sadece emziği bebek arabası falan var diye biliyordum
tarafından
Yeni çıkarmışlar herhalde canım geçen bende internette gördüm şampuan falan güzeldir herhalde ben hiç kullanmadım
tarafından
Olabilir canım dün kendi huzumu yıkadım göz falan yakmadi ama bebekte ne etki eder kullanıp gorucez
tarafından
Aynen canım denemeden bilemezsin çok pahalı iyi marka olur ama bebeğine yaramayabilir belli olmuyor hiç
tarafından
Ya işte ilk bebek ya tecrübem yok o yüzden inşallah iyi olur
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Cok çok iyi marka canim güle güle kullansın bebis  :)
tarafından
Oh iyi bari ya valla inan bilmiyordum bu markanın bu tarz ürünleri olduğunu ondan sordum hani yeni doğan olucak çünkü bide bilmeden zarar vermeyelim
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Favori bebek markam chicco gerçekten çok kaliteli her şeyi. Şampuanı falan kullanmadım ürettiğini de bilmiyorum ama next2me anne yani beşik ve kwik one travel sistem bebek arabası kullandım ikisinden de çok memnun kaldım 
tarafından
Evet onların iyi olduğunu bende duymuştum ama bakım ürünleri nasıldır acaba
0 oy
tarafından
En iyilerindendir
tarafından
İnşallah öyledir
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Cok pahali bi marka fakat verdigin paranın hakkini veriyor cok kaliteli ürünleri Ben yuruteci mama sandalyesini beşiğini aldim gerçekten çok güzel ürünleri. 
tarafından
Evet onlar iyi ama bakım urunleri iyimidir acaba şampuanı falan yenidoğan bebek olucak bide zarar vermeyelim bilmeden
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Chicco ürünleri kalitelidir 
tarafından
İnşallah öyledir
(7,617 puan) tarafından
Iyi günlerde kullan
tarafından
Çok teşekkürler :)
0 oy
tarafından
İcerigi en dogal en saf chicco ve mustela fiyat olarak yüksek biraz bebek magazasinda çalıstim orda egitmenimiz anlatmiştı
tarafından
İyi bari ya bende şüpheliydim canım yenidoğan olduğu için bide ilk bebegim tecrubemde yok . Çok saol
tarafından
Bizde hep mustela ve chicco urunlerini kullandik 1 yasina kadar .rica ederim canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 234 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
20 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Toprak34 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,872 cevap

334,446 kullanıcı

...