Kizlar amine
Feyza
Alya
Sevde
Isimlerinden hangisi kulaga hos geliyor baska onerebilcgnz isim var mi ne zormus isim secmek
Alya hoşuma gitti benim :) kızım olsaydı Melodi Almira koycaktım adını :)
Ben Alya koyucam canım o yüzden tercihimi ondan yana kullanıyorum :)
Bnde insallah hüma koyacam kızımın adını bence Amine yada Alya ikisi daha hoş geliyor kulaga
Bende Amine Şura istedim hep taa cocuk bezelye bile degilken icimden hep gecen oydu. 23 haftalik olduk gecen annem Melisa ne güzel isim dedii. Hoop kafam ona gitti onun hosuna gitms diye.
Ben kizim olsaydi alya koymayi dusunuyorum :)))
Ben kızım olursa Eslem demiştim ama oğluşum olacak
Seçenekler pek benim zevkime hitap etmiyor ama illa seçmemi istersen Alya derim ama o da artık iyice çoğaldı son dönemde feyza yerine de Beyza daha hoş bana göre tabi. Onun dışında Aymira, Aysima, Aybüke, İkra, Liva, Mina, Hifa, Şifa, Şûra, Hüma, Hesna önerebilirim. Benim kızımın adi öykü nil ikinci kiz olursa Nehir koyucaz bide önune bi isim daha bulucaz. Belki fikir olur sizede hayırlı evlat olsun inşallah.
Canm alya cok hosh bi isim bence
Alya hos geliyor bence :)
Alya ...........
Kızım olsaydı ZEHRA ALYA olcaktı❤
Feyza güzel
Amine koyma ya. Vok dalga konusu yapiyorlar okullarda. Daha hos isimler var cnm. Benm kizimin adi Ahsen babasi koydu kuranda geciyor olagan ustu derecede guzel demek. Ben Ahsen Doğa istedm kaba oluyor diye kimlige tek yazdrms hersyi Ahsen Doğa olark hazrdi ama
Feyza bence :)
Kizlar Allah askina su alyanin anlamini bilen varmi
1,487,557 soru
24,317,596 cevap
345,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın