0 oy
619 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar spiral kullaniyorum 1 senedir herzaman 2 gun erken gelen adetim bu sefer 3 gun gecikti gecen hafta hafif karin agrisi disinda hic bir belirtim yok beyaz akintim ve goguslerde hassasiyet var sizce hamile olabilirmiyim birazdan test alcam cikarmi varsa ve dis gebelik felan ihtimali olurmu cok karmasik duygulardayim yaa varmi basina gelen 

8 Cevaplar

0 oy
(1,715 puan) tarafından
Spiralle hiç gecikme yaşamadım yaklaşık 2 senedr test yaparsan sonucu bildir muhakkak her ay korkuyorum hamile olurmuyum diye bide bu ay 3 kez hamile olarak gördüm kendimi günümü bekliyom inşallah olurum 

Bu arada annem spiral ile hamile kalmış ama bebek ölmüştü kürtaj oldu olur mu olur yani her şey
(1,715 puan) tarafından
Korkmuyorum oğlum 2 yaşına girdi ama maddiyat dan zorlanırız diye düşünüyorum o yüzden istemiyorum bide doğum Zor geçmişti o aklıma geliiiii
Ama rabbim verince veriyor o yüzden ne zman nasip ederse kabul um
(2,080 puan) tarafından
Orası öyle tabiki de neyseki eşim kendini biliyorda geri çekilmeyle korunabiliyoruz benim korunmama gerek kalmıyor zaten hemencecik öyle hamile kalma gibi yapımda yok :)
(2,080 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah ama ikinciler kolay oluyor emin olabilirsin benimde ilki az biraz zorluydu ikincide öyle olmadı sancı sanki adet sancısi gibiydi birde doğumhaneye gir çık bir saat sürdü sürmedi kardeşim hep dalga geçer abla Tuvalete girer gibi girdin çıktın der kimse bu kadar kısa sürede doğacagina inanmıyordu bende dahil çünkü ilki 15 saati bulmuştu.neredeyse :)
(1,715 puan) tarafından
Benim doğum da öğlen 1 de hastaneye yattim ertesi gün saat 2 de doğum yaptm ne suyum gelmişti ne sancım öyle yattım doğum dan sonra kalcam mosmordu inanın yürüyemiyordum eşim tekerlekli sandalye ile beni orda oraya götürüyordu çocuğumu emzirmekden başka hiç bir işe yaramiyordum kucağıma bile alamıyordum 1 hafta öldüm şöyle sözde normal doğum yaptım yani sonra dikişlerimde sorun oldu 1 buçuk ay sonra tekrar az birşey uyuşturdular tekrar dikiş atıldı
(2,080 puan) tarafından
Zor olmuş Canım bnde geçen sene hastenede Bi kadınla karşılaştım aynı böyle senin dediğin gibiydi ama yürüyordu yine ama Sanki görsen dersin sezaryen olmuş karnını tuta tuta yavaş yavaş sonra bı duydum ki normal doğum yapmış 29 tane dikişi varmış görsen çok zorlanıyordu oturamiyordu ay o dikişin acısını bir ayda ben çektim araştırmada doğurdum ama ebe dikiş olayını stajerin eline verdi beni o kadar çok gergin diktiki keşke izin vermeseydim ebeyi uyardaydm oturamadm bende adam akıllı çok sıkıntı olmuştu kızımda çok şükür 2 tane dikişim vardı hatta gerek bile yoktu ama doktor yinede şuraya iki tane atayım ne dedi yani hepi topu iki doğumda da toplasan çıkarsan 8 tane dikişim var yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal cnm mevsim geçişlerinde de gecikme olabiliyor..bende de 2 sene kaldı hep 2-3 gün gecikme oluyordu .yılbaşında geçen sene 8 gün geçmişti test aldım negatif sonraki gün adet olmuştum..haziran ayında da mesela 3 gün erken olmuştum..değişebiliyor cnm düzeni olmuyor fazla..test içim bir hafta bekle cnm
tarafından
Evet benimde negatif cikti rahatladim valla yaa
0 oy
tarafından
Spiralin 6 ayda 1 kontrolüne gttiyseniz kayma yoksa hamile değisinzdir , benmde adetim bu ay 4 gin gecikti dün oldm mesela mevsim geçişlerinde olabilir gecikme
tarafından
Galiba ondan negatif cikti cok sukur
0 oy
tarafından
Görümcem spiralle hamile kaldı ev taşımıştı kaymış hemende hamile kalmış doğurdu 8 aylık oldu kız :)
tarafından
Inşallah canım
tarafından
Keşke farkedilen birşey olsa..ben anlıyorum kaydığını 2 sene ömce taktırmıştım eylül ayı başında kaydı mesela doktora gittim kaymış dedi çıkarttık yeniden takıldı..adetin düzenli gidiyorsa iki ay içinde kanama yaşarsan uzun süreki bil ki kaymıştır..spiral varken çok ağır iş yapmamalı özellikle adet döneminde
tarafından
Ben hiç takdirmadim da iki var mış galiba o içeri kadar ya da dışa sarkarsa kaydığı anlaşılıyor muş =/ annem öyle diyordu ama ben sevmiyorum öyle işleri ")
tarafından
Yok cnm ipini uzun da kesebiliyorlar eşin bile hisseder onu..ben de başka yönteme güvenmiyorum ilk çocuktan sonra 5 sene korudu 2 çocuktan sonra da 2 sene korudu kayınca tekrar taktırdım
tarafından
Anladım canım bende niyetlendim bir ara ama rahim tersliği var bende taksak da rahim geri kayacağı için bir işe yaramaz acı vermekten başka dediler geri bıraktım =/
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Test yaptınız mi acaba
tarafından
Yaptim.negatif cikti canim
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Yaptinmi canm test merak ettim
tarafından
Evet negatif cikti rahatladim canim
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Ay vallahi hamile kalirim korkusuyla rahat rahat

Şapamıyo bu kadinlar :D

Istiyosan Rabbim nasip etsin istemiyosan inş değilsindir canim

tarafından
Yok degilmisim.canim bebegi herkes istiyorda var ikisidr kucuk Allah olmayanlara versin insallah
(14,412 puan) tarafından
Gözunaydin diyim o zaman

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 883 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy