0 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Bekarken bıcır bicirdim konuşurdum ve hakkımıda kim olursa olsun alırdım ezdirmezdim kendimi calisiyordumda ve net kararları olan biriydim evetse evet hayırda hayır üstüne daha bişey olmazdı eşimde bunu bilirdi sevgili ve nişanlılık döneminden evlendim hemen hamile olduğumu öğrendim tabi dahada tavwn yaptı bunlar ama ne olduysa doğumuna 1 kala bana bişey oldu o hırçın dediğim dedik kız gitti yerine sessiz ve söylemek istediği şeyi bile söylemeye çekinen biri geldi biri bişey dese diyemiyorum en cok da kaynanam o gittimden sonradiyoeum keşke şöyle deseydim yadabir başkasi için neden böyle oldum bilmiyorum ve bu duurm canımı sıkıyor eskisi gibi olmak istiyorum hakkımı aramak istiyorum rahatsız olduğum şeyleri net bir şekilde söylemek istiyorum ama yok olmuyor benim gibi olan varmı 

31 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Simarik dedigi dedik istedigi olan sesi fazlasiyla cikan gulen gezen arkadas fazlaligi bekarken bunlar evlendik 1tanesi kalmadi bu beni yiparitiyir susmak ses edememk yoruldum ama olmuyor
(392 puan) tarafından
Çok zor bu durum işte inşallah sende duzelirsin eskisi gibi neşeli biri olursun darisida bana
(495 puan) tarafından
Ins canim sende
-Reklam-
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Tam bir sinir küpü oldum 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Bekara karı boşamak kolay derler ya

Evlenince her şey değişir kuzum

Ama sen yinede eskisi gibi olmaya çalış

Yoksa ezilirsin ve mutlu olamazsin canım

Şu andada mutlu değilsin zaten
(392 puan) tarafından
Aynen mutlu değilim. Buhalimden elimden geleni yapicam artik
0 oy
tarafından

Tek değişen artık yemek yapıyor olmam:D 

0 oy
tarafından

Eskiden şen şakrak eğlenceli biriydim ele avuca sigmazdim :D herkese lafımı vururdum tavrimda fikrimde netti :D evlilik benden neşemi aldı o güler yüzlü şen şakrak eğlenceli ele avuca sığmayan küçük kız gitti:ermm: ciddi duygusuz bir kadın geldi ve ben bu beni hiç sevmiyorum:(((( 

Allah'tan eşim var elimi tuttu yoksa kalkamazdim galiba :((((

0 oy
(1,168 puan) tarafından
aksine  eskiden susardim simdi kim ne derse cevabin veririm. .asla. susmam.  hic deyismedim dahada hircin olmus ola  bilirim

0 oy
(1,666 puan) tarafından
Evet 

Daha agresif daha endişeli ve daha kurgucu biri oldum..ve daha tahammülsüz
0 oy
tarafından
Çoçukken de gençkende nişanlıyken de sessizim hep başıma vurup ekmek alınacak tipte evlendim yine öyle işe çalışmaya giderdim ailemin durumu iyi değildi anneme verirdim ihtiyaçlarımızı alsın diye hiç benim param diye havam olmadı benden, sonra 4,tane daha, kardeşim var hep onları, düşündüm Allah onların acısını göstermesin bana iyiki öyle yapmışım ama otobüs parası istemeye çekinirdim annemden, babamdan okula, giderdim harçlığım biterdi istemeye çekinirdim evlendim hala, aynı bekarken tabi ailem kafama vurmuyordu ben yapmak istediğim şeyi yapıyordum ama evlendim yine başıma vuruldu şimdi de eşimden bişey istemeye çekinirim bu para değil tek işte Bi yere götürmesini istemeye çekinirim canım bişey çekince istemeye utanırım bilmiyorum niye oluyor ama hep böyle gidiyor hayatım ne zaman düzelir bilmiyorum çok düşünce adamı içe kapanık ediyor sanırım biri bişey söylese karşı çıkamam içten içe ağlarım hep haksız olan ben olurum :) böyle işte :) 
0 oy
tarafından

Başlığı görünce aklımdan tam olarak anlattıkların geçti gerçekten eskiden konuşmayi çok seven deli dolu asla kendini ezdirmeyen kendine güvenen  bir kızdım ama smdi içimde fırtınalar koparken dışarıya karşı sessiz sedasız biriyim konuşmaya gücüm yok  neden böyle oldum bilmiyorum :ermm:

0 oy
(3,158 puan) tarafından

Bende de tam tersi oldu evlenmeden önce aman kımsenin kalbını kırmim üzmim bir şey söylemim ama evlendikten sonra  her şeyi pat pat söyler oldum istesemde tutamıyorum içimde :Dbazen kendime bile çok şaşırıyorum:O

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 348 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 444 göst.