0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
....... 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Anlamıyorum ben açık saçık tacize uğramış öyle giyinmeseydi diyenleri.. 

Tesettürlüyüm ferace giyiyorum ne makyaj yaparım ne topuz yaparım. Buna ramen market yolunda Pçin teki elimde çocuğum var gözümün içine baka baka at sesi çıkartıp bruşşşş heyttt beee deyip baştan aşağı süzdü. Nasıl kaçacağımı bilemedim benim şuçum neydi şimdi ben mi istedim bu sözlü tacizi?? Kız kesinlikle haklı aşırı üzülüyorum eceye 
tarafından
Ahahshssja aşkımm yaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️
(13,307 puan) tarafından
Giyimle alakası yok kuzum bu işin
tarafından
Aynen öyle aslış ablam
tarafından
Yağmurcum hem üzüldüm hemde o g.erizekalının çıkardığı sese istemsizce güldüm hakkını helal et cnm  
Okadar komik ve iğrenc olduklarının farkında degiller
tarafından
O anki şokla ağlayacaktım ama aklıma geldikçe bende çok gülüyorum aslış ablam bazen emir insanlar konusunda haklıymış diye düşübmeden edemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Şu insanlara anlam veremiyorum nasıl gündem de kalırım nasıl kendimi gösteririm çabasındalar Allah ıslah etsin 
tarafından
Çok kötü şeyler yaşamış ya tacizede uğradı ya kendını ifade etmek için çıkmış
(2,676 puan) tarafından
Tmm da cnm buna o taviz verdi bazı insanlar inan yaşadıklarını kendi istedikleri için yaşıyor kimse bu durumu asla hak etmiyor

Taviz vermeyecek senin öyle insanlarla neişin var onlar yapar kurtulur ceza almaz biraz akıl olacak insanda ki böyle duruma düşmeyecek
(4,959 puan) tarafından
Taciz uğrayan bir kadın için nasıl kendisi istiyor diyebilirsin ya. Açık sacik olması bnu mu gerektirir nice kapalı kadınlar ne kötü şeylere maruz kaliyo
(2,676 puan) tarafından
Kendisi istiyor demedim ayrıca açıklık giyim  ile yorum yapmadım iyice oku istersen
Böyle insana taviz vermesin dedim Mehmet Ali erbilin nasıl bir pslk olduğu ortada ne işi var onula dedim
Konuyu farklı yere çekme
tarafından
Nesegul haklısın adam kendi de söylüyor bunu zaten ben böyleyim diye kiii bütün herkes sapik olduğunu biliyoruz
(8,298 puan) tarafından
Aynen zamparanin önde gideni olduğunu ninem bile bilir bu mu bilmiyor da iş yapıyor... Ayrıca eski görüntülerini de gördüm eskort gibi videoları var Allah hidayet versin iğrenç insanlar...
(2,676 puan) tarafından
Bunu bile bile o kişinin yanına gidip ona taviz veriyor sonra gelmiş kızı savunur tamm böyle durum yaşanılsın istemem ama ne işi var yani
(4,959 puan) tarafından
O adamın bı yaninda olan o kız değil ki adamın boyunca kızı oğlu var ve sanatçı sözde.. böylesine sanatçı denirse
(2,676 puan) tarafından
O adamın karekteri o cnm resmen gündeme gelmek için onun yanına gitti prim yapmak için
Sorun bu yani adam da yüz buldu bundan böyle bir pislik yaptı giyim kuşam ile alakası yok yani
0 oy
tarafından
Zaten hepsinin ailesi kötü bir kendileri düzgün 
0 oy
(891 puan) tarafından
Kızın yasqdklrna bisey demiyrm hakli taciz edildiyse cogu yerden videolrni izlemismdr kendisjndede hata var sen adamn sapik oldgunu bile bile neden klip cekmek istersin adamn sana zaafı olduğunu bile bile neden ararsn dekolteli kiyafetle yanina gidersn. Adamin sana zaafi var biliyorsn ve kankine caktirma devam etsn yurusjn bana diyorsn. Kusura bakamsnda bi bakimada haketmis
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ben mali ye çok destek geldi ama haksız oda çapkın olduğunu herkes biliyor yapmış sonuçta bi özür dilemeliydi...kizin gündem olmak için bunu yapması da ayrı bi olay sırf mali haklı görünsün diye eski eriyik vdiolarinin vs gündem olması da ayrii
0 oy
(15,848 puan) tarafından
Eger ece ronay ünlü olmasaydı ve Mehmet Ali Eryılmaz ona gitseydi kabul ederdi 

Kendisinin de normal videoları yok 
0 oy
(16,789 puan) tarafından
İnsan yedisinde neyse yetmisinde de odur hata Ece de ki sapik olarak bilinen o adamla is yaotinadam ölümden döndü utanmiyir haka iğrenç insan 

Ve eceyi suçlayanlar bence kimse bilerek taciz edilmez ki memeh Ali de herkes bilir ne boktur 
0 oy
tarafından
Ece ronayin taytin altına belli olsun diye giydiği siyah ipli tangasi var. Kimse bana haklı demesin her yerin yaşam tarzı ayrıdır burası Türkiye el kadar bebeğe taciz tecavüz ediliyor onada yapılır tabikide. Ona göre giyinmek gerekiyor 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
6 cevap 526 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 142 göst.
6 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (5,005 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,236 soru

24,122,159 cevap

333,535 kullanıcı

...