0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
Halamın kızı mevlüt yapicakmis dün aradı beni çağırdı annemi aricaniz mi dedim annem aricak yemgenleri ananemleri bugun karar verdik dedi annemde aramazlarsa gtmem dedi neye bugün sordum babanı aramışlar güya bana ulasamamslar dedi bende belki kapalıdır ddim cuma mesjlri atiyo lr diyeblir ulaşamadım mevlt ypcam dyeblr dedi gitmcem dedi bende sen bilrsin dedim bende annemn olmadgi yerde olmak istemyorm yarn kaynvalidem.de lokma döktürcek  annem gtmiyor benmde içimden glmyor anneme aramislardir ulasamamslar diyorum hala diyor beni cgrmayna.gtmem.diyor 

5 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Canım sen evlisin kendi hayatın var annene bağlı yaşama aramışlar ulaşamamışlar babanı aramış çağırmışlar çağırmak istemeyen adam babanı da aramaz bence annen abartmış. 
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
Biraz fazla takıyor galiba anneniz babanızı arayıp gelin demeleride yeterli aslında sizde evlisiniz ve annenizden bağımsızsınız ben olsaydım giderdim orda annemi sorduklarında siz ona haber vermemissiniz oda yanlış anladı gelmedi der arattırırım
(83 puan) tarafından
Bana diyr. Bdakine senin koçanı arasınlar.sen gidersin diyor kendi halam mevlüt ypiyor ya anenmi anlamıyorum hic
(82 puan) tarafından
Sonuçta çağırmışlar ya ben olsam giderdim
0 oy
(776 puan) tarafından
Annende bi değişikmiş gidesi yok demekki o neyse nasıl isterse öyle yapsın ama o senin halanın kızı yani sen başka annen başka aranızda bi problem yoksa git akraba böyle günlerde lazım 
0 oy
tarafından
Evden birini aramaları yeterli bence 
0 oy
tarafından
Senin evin ayrı ..ayrıca aramışlar zaten..ego yapısına gerek yok annenin.aralari nasıl anlasabiliyolarmi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 698 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 474 göst.
12 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,842 soru

24,091,018 cevap

331,748 kullanıcı

...