0 oy
544 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Ben çalışıyorum yarin hava yağmurlu dedim ki eşime yarn yağarsa köşeye kafr gotur beni servise islanmym yok kalkamazms bende kalkmazsan gitmem ise dedm.gdip.islanip hasta mı olyum sağlığımdan önemli değil benim için dedim benn senin için hayvandann farkım yok dedim dedi ben hep gittim arabayokken bende dedim sen çekiyodun diye bendemi cekcem.arabayi neden aldın ozaman.sende git servisle dedim başkası gelince her dedgni ypiyosun bana glnce gaddsrsn dedmmbana diyor ben böyleyim değişmem evet sen patavatsizsn dedim dedi ne eksik ettim sevgi dedim ama Allah sana beni muhtaç etmesin dedim seni bana edicek ama.dedm bana diyor beni tehdt edyorsun işle diyor ben kuck kızımı brakyorm sana katkı saglyim dye dedim semsiyem yok bulamazsam tbi gotrceksin kapda yatmak için mi arabaa dedm. Bana haksizsn diyor bende kime srarsan sor ben haklı cikarm.dedim brz insan ol dedim bllki bu yasa kadr ogrenememessn dedm diye zoruna gtms 

10 Cevaplar

+1 oy
(82 puan) tarafından
Doldurmak istemiyorum asla ama bunu kendi düşünmeli canım senin söylemene bile kalmamalı eğer ihtiyacın varsa yağmurluk al hiç umursama işine git kafanı dağıt ama ihtiyacın yoksa evinde otur size bakmak zorunda zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim bence sen dolmussun birden tasmissin esine :\ cok laf soylemissiniz birbirinize degmez ayni bu kadar olaya
0 oy
tarafından

Kısa ve net işe gitmeyeceksin eşşşeekkk gibii kulakları sallaya sallaya bakacak sana mecbur ozaman anlasın bakalım nasılmış ev geçindirmek

tarafından
Saçların olayim Rahime
tarafından
Ahaha diyosun :=)
(1,256 puan) tarafından
Köşeye kadar götürmeyen adam söylenmeden o verdiği parayı burnundan getirmeden sizce bakar mı?bence çok zor değil kardeş bı şemsiye al bı yağmurluk kimseye muhtaç olmadan paranı kazan bu zamanda kendi ayakların üstünde durmanfdan daha haz verici birşey yok:)
tarafından
Evet yok ama karısına bunu demeye asla hakkı yok bakacak seve seve olmasa seve seve
0 oy
tarafından
Sey keske semsiye alaydin abartilmis bi kavga olmus bu 
tarafından
Bi semsiye butun isi cozersi diyosun :Ddd
tarafından
Bence cozerdi koseye kadar nolcakki ne huzurumu bozuyum aman gidiyosam giderim gitmiyosam gitmem bacim:))
0 oy
tarafından
 2 vesaitle koca bebek arabasini her gün asansörsüz merdivenlerde indirip kaldırıyorum 1.5 saatlik yolu kızımla ise gidebilmek için çekiyorum. Sanırım dünyada bir sen çalışıyorsun
tarafından
Post sahibi değilim ama sen eziyet çekiyorsun bak canına yazık ama bu kadında mı çeksin sırtında taşı dememiş arabayla bırak demiş
(1,363 puan) tarafından
Emeginden, fedakarligindan dolayi seni kutlarim ama, herkes mi çile çeksin şimdi. Evet ben araba kapidayken ekmek almaya bile gitmiyorum. Şuan tek arabadayiz, yarin oglumla bir yere gitmem gerekiyo ve bizi goturcek eşim. Ya ben onu dukkana birakcam arabayi alcam,ya o birakcak bizi. Bir sekilde halletcez ama. Dilerim sende en kisa zamanda hakettigin güzel hayati yaşarsin. Saglikla büyüt bebeni.
tarafından
Sen bence kendini çok ezdiriyorsun bu kadar insan sıkıntı çekeceğini bilse babasının evinde durur hiç evlenmez ayrıca kadınlar çalışabilir ama kendi için evi geçindircek olan erkek kadın zaten çocuk ev işleri okulu hastanesi derken çok yıpranıyor erkekler bir işe gidecekler zorlarina gidiyor
0 oy
(776 puan) tarafından
Bacım en sağlamı dan bi şemsiye al hayatının anlamı diye resim çek eşine at 
0 oy
tarafından
Keşke biraz düşünceli olsaymış ne var yani eşim ıslanmasın dese işte erkeklerin çoğu merhametsiz. Erkek hasta olunca karısı ona bakar ama kadın hasta olduğunda çok nadir bakan erkek
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yani cidden haklısın yaaa
0 oy
tarafından
Haklisin tabiki bunu eşinin düşünüp demesi gerekiyor bi iki surat yap anlasın hatasını 
0 oy
tarafından
Yâ gerçekten bu erkekler ne kadar rahat hem kadına çocuk veriyorlar eline hem kadinii çalıştıryolar hemevin işini yaptiriyolar hemyemek istiyorlar hem evi gecindir diyolar er baska bu ne rahatlık ya tabi kadın çalışabilir destek de olabilir ama küçük çocuğu olan bir kadın bence çalışmaması lazım erkekse ona göre hareket etmesi gerekiyor ne calisiyosun boşver o evini geçindirmek zorunda evlenmeye gelince evleniyolarlarda bakmaya gelincemi bakamiyolar valla biz kızlarda babamızın evinde gül gibiydik gidiyoruz evleniyoruz milletin anasının ninisinin lafını çekiyoruz bizde hata insan yerine koyuyoruz bizi adam yerine koymayanlari bence sen onun eline tığ ver oya felan yapsın otursun evde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 825 göst.
30 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 731 göst.