0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından

1.resim yabancıların

2.resim bizim çektiğimiz

image

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hajahsjsgsj hayaller hayatlar
(762 puan) tarafından
Dogru duzgun bir tane vermediler o kadar ısrarla demem e ragmen 3 kere ayrıntılı ultrasona gırdım ne ilgi ne bırseyn
tarafından
Devlet hastaneleri oyle ozelde benim doktorum o kadar hasta olmasina ragmen yarim saat bekledi duzgun poz vermesi icin
(762 puan) tarafından
3 tane detaylı ya girdim 3unu toplasan sadece 5 dakika surdu
tarafından
Detayliyi bende devlette yaotirdim ama yarim saati gecti tek tek bakti heryerine
tarafından
Neden 3kere girdin kuzum
(762 puan) tarafından
Allah askına hangi devlet hastanesı bu nıye burada bakmıyorlar duzgun şıkılede
(762 puan) tarafından
Doktor bakmıyor Du benı detaylı ya gonderi yordu neyöıs bizım cihazlar ıyı goruntu vermiyor diye ee detaylı da da ıyı goruntu vermiyor ilgilenmiyor diyorum adam oralı bile olmuyor
tarafından
Benim babam hastanede calisiyor 112 acilde devlet memuru kac senelik tanidik dostu vardi kadin dogumcu ilkden ona gittim tanidik diye o bile yalap salap bakti yolladi 2 3 kere aynisini yapti bana. Bende ozele gittim hem esimde girdi net net fotolarda verrdi
(762 puan) tarafından
Ozel pahalı sadece gırıs 300 400 istiyor
tarafından
Ben dogum yapali 1.5 sene oldu o zaman 150 veriyoduk girise oda esimin isyerinde anlasmasi vardi tahlilleri devlette yaptiriyoduk
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yabancıların çocuğu bide poz vermiş. Çocukta da bitiyor iş :P bizimkiler çok nazlı Cool takılıyorlar. :D

(762 puan) tarafından
:)?))))))
0 oy
(11,104 puan) tarafından
Hihihi oldum olası anlamıyorum valla su ultrason fotoları dan birii diyo AA bak ağız eli ayağı bakiyom kara bişey var ne el ne ayak :D
(762 puan) tarafından
Ben hala endıselıyıö bebegımız cinsiyeti hakkında
(11,104 puan) tarafından
Ben onu ayrıntılı da gözümle görünce inandım bildiğin pipiyi gözüme soktu doktor bak bu pipi kesin erkek diye :D kadını nasıl darladiysam artık
0 oy
tarafından
Son haftalarda bu şekilde net resimler alabiliyorlar dokuları daha iyi geliştiği için çok net çıkıyor resimlerde fakat bebek arkasını son haftalarda daha sık dönüp yeri daraldığı için müdahale edilse bile arkasını dönmüyor resim alınmıyor
(762 puan) tarafından
Ben cok fazla gırdım ultrasona ama bir tane fotosu yok dogru duzgun bir kere gıttık ıstedım adam sıra cok var veremem dedı yolladı
tarafından
Haftada 2. Defa gidiyordum her gidişimde doktorum 15-20 dakika uğraştı burun delikliklerine kadar çıkıyordu belliydi kaşı gözü arkasını dönüyordu hemen tekrar çekemiyordu doktorumda şov amaçlı açıyoruz en son renkli ulturosonu bize faydası yok doğunca görüceksin rahatsız etmeyelim daha fazla diyordu en son açarmısınız demiyordum
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Buna da şukur, hiç görüntü vermeyen bir sürü doktor var :) 
(762 puan) tarafından
Banada rast geldi ondan doguma girecem doktorum beli değil daha
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Paranın bile yüzü var diyoruz biz buna :D 
(762 puan) tarafından
::)))) çok dogru
0 oy
tarafından
Ultrasyon aletinden de kaynaklı oluyor. Benim ki mahsallah her açıdan verdi poz. Doktor uğraşıyordu ama görüntüyü yaklamak için 
0 oy
tarafından
Yabancılarakı şu ımkanlar bızım burda olsa keske .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (765 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 98 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde silaygun (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.

Kategoriler

1,468,677 soru

24,062,193 cevap

330,179 kullanıcı

...