0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaydedenler tk sitesine girin oraya linkinizi girin siz milletin linklerini kaydettikçe.onlar da sizinkini kaydediyor acele edin inşallah hepiniz kazanırsınız 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaa bu takip olayında takipciyi nasıl görüyorsunuz ben burda. Yaptım ama kaç kişi takip etti göremiyorum 
tarafından
Göremiyoruz bacım ya
tarafından
Koleksiyonu görebiliyoruz ama mağazayı göremiyoruz
tarafından
Kız onu goruyorum mağaza takibini nasıl görcem
tarafından
Nereye gitti ay demin yazan bayan hahahaha
tarafından
Heralde karıştırdığını anlayıp yorumunu sildi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy yaptim ben onu ama hic artmadi sayi .Artan varsa yazsin .4 saat once yaptim bir de.
tarafından
Koleksiyon mu yaptın mağaza mı ben mağaza yaptım orda 70 kişiyi takip ettim 70.kişi de beni takip etti
tarafından
Koleksiyon yaptim kuzu ya hic artmadi ama .Bakiyorum su an
tarafından
Hmm koleksiyonu bilmiyorum valla inşallah takip kuponlarım yatar :(
tarafından
Ay insallah ya ben de bayagi bi ugrastim 3 magaza yaptim insallah yatar :D ayy almak istedigim cok sey var yatarsa cok mutlu olcam
tarafından
Aynn bnde ya bn 2 mağaza yaptım bir eşimden bir kendimden inşallah olur
tarafından
İnsallah kuzu ya .❤️
(48 puan) tarafından
Hangi site o ya
tarafından
Kaydedenler tk diye bir site ama zaten süresi bitti
tarafından
Hic artmadi sayi biliyo musun kuzum.Bi anormallik var bunda.
tarafından
Artacak olsa bu saate kdr artardı ya :( site bizi kandırdı mı acaba
tarafından
Senin arttti mi peki kuzum ?
tarafından
Ya  ben koleksiyonu burdan halletmiştim bugün mağaza takiplerini o siteden yaptırdım şimdi trendyol asistanına bağlanacam bakayım bağlanırsa soracam mağaza takibim kaç diye
tarafından
Canlı destek yarın 8.30 da başlıyormuş yarın soracam artık
tarafından
Magaza takibini soylemiyolarmis kuzu ya .Sordum bugun.Goremiyoruz dedi.Koleksiyom da hic artmamis .Koleksiyin artardi normalde
tarafından
Aaa olmus kuzu olmusss icimiz rahatlasim :D ☺️❤️ artmis sayi .tamamdir.
tarafından
Ayy valla mı içim rahatladı valla çünkü büyük umutlarla girmiştim ya 2 kız kardeşime doğum günü hediyesi alacaktım Allah razı olsun ya iyiki söyledin içim içimi kemirirdi sabaha kdr ama trendyolun da işi belli olmaz baya çakallık yapıyorlar
tarafından
Yok kuzum cikar cikar ❤️☺️ Ben daha once yaptim .25 tl yatirdilar bana miss gibide  kullandim ☺️❤️
tarafından
Ben 2 hesapla yaptım o zmn 1 hesabıma yattı diğerine yatmadı :D ama yatmayacağını biliyordum ben bu arada mağaza takibinde kazandığımız kuponları bir tek o mağazada mı kullanabiliyoruz
tarafından
Ayy onu da sordum asistana bugun ❤️☺️ istedigimiz her hangi bir magazada kullanabilirsiniz dedi :D hesaplarima gore 150 tl kupon yatacak 25 tl de koleksiyindan yatacak .Tabi burda kaydettim diyenler gercekten kaydettiyse :D .Koleksiyindan kesin 25 yatcak ama eminim.38 kisi kaydetmisti burdan ☺️❤️
tarafından
Ama magazadan emin degilim :D cok ugrastim mahvoldum.Eger 150 yatarsa bi kangru alirim artik bedavaya :D
tarafından
Ayy istediğimiz mağazadaysa daha güzel ya :D benim de hepsi yatarsa 175 yatmış olacak :) valla ben mağaza takibi için asla yormayacaktım kendimi ama sağolsun burdan biri kaydedenler sitesini önerince girdim yaptım :D
tarafından
benim de toplam 175 :D koleksiyonla .Toplam sayiya bakacaklarmis mesela 150 kaydetme varsa 150 tl ❤️☺️ 200 varsa 200 tl .50 nin katlari yani.Ay hadi insallah olur
tarafından
Benim 3 farklı hesapla 175 ama :D 3 koleksiyon vardı biri kardeşimin biri eşimin biri benim mağazada bir eşimden bir kendimden yaptım daha eşimin haberi bile yok :D nasıl uğraşabiliyorsun böyle şeylerle diyor :D dün okuldan gelmişti uyuduğu sırada yaptım valla yoksa tepemden inmezdi :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 407 göst.
6 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mami (614 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 164 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 157 göst.

Kategoriler