0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından
Hanımlar kaç gündür eşimle aram çok kötü bildiğiniz etkili dua var mı okuyacagim eşler arasıni düzeltecek olan 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah'a güvenim sonsuz ama keşke konuşarak halletseniz eşinizle canım böyle kendini çok yorarsin 
(416 puan) tarafından
Konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor bu öyle konuşmaktan anlamıyo ki
tarafından
Ama olmaz ki böyle sende tepkini göster değerini bilsin her kavga edişinizde sen böyle kendini anlatmaya mi çalışacan ondan böyle yapıyor fazla nazlaniyor
(416 puan) tarafından
Arıyorum açmıyor telefonu
tarafından
Neden arayıp üstüne düşüyorsun ki ? Sen böyle yaptıkça o devam edecek. Biraz tepkini göster kendisini görmemezlikten gel umursama arama bak nasıl peşinden geliyor tıpış tıpış
(416 puan) tarafından
Ömrüm çürüdü 24 yaşındayım ama görsen o kadar çökmüşum ki 80yas olmuşum
tarafından
Böyle yaptığın için umursama onu kendini süsle o yokmuş gibi davran dinle beni
(416 puan) tarafından
Kaç gündür bişi yemiyom sadece su ve şekerli çay içiyorum bebeğe süt olsun die sütüm bile azalmış
tarafından
Kocan için bebeğini bile ihmal ediyorsun farkında değil misin ? Yazık günah değil mi o bebekle sana ? Kalk kendine çeki düzen ver birdaha mi gelecem de şu dünyaya, yap saçını yap makyajını giyin üstünü güzelce ye yemeğini otur bebeğinle ilgilen, o gelince de bebeğine gül konuş felan onu yok say bak nasıl tıpış tıpış gelecek ayağına dinle beni bak
(416 puan) tarafından
Çok haklısın
(416 puan) tarafından
Psikolojim bozuldu yemin ederim
tarafından
Naptın nasıl davrandın eşine
(416 puan) tarafından
Soğuk davrandım çıktı gitti kahveye bu saat olmuş hala eve gelmedi
tarafından
Senin kocan tam bir hanzo bacı kusura bakma
(416 puan) tarafından
Yok kusura bakmam istediğiniz hakareti yapabilirsiniz
tarafından
Üzme kendini bebeğin için bari
(416 puan) tarafından
Dün gece 12 buçukta geldi uyuyor numarası yaptım salona yastık yorgan koymuştum orda uyudu sabah kalktı hiç konuşmadık bile
tarafından
İnan bana takma yarın obir gün gelecek ayağına sen üzüldükçe o bilerek yapıyor bunu
(416 puan) tarafından
Ben ona söylemeden 1 bardak su içmiyorum nereye gitsem ne yapsam hep haber veririm ama neden bunu yapıyor anlamıyorum gerçekten o kadar çökmüşum ki 24 değil 90 yaş görünüyorum yemin ederim
tarafından
Halen çok umutsuzsun ya yorma kendini yorma kalk giyin süslen gezmeye çık vallaha
(416 puan) tarafından
Sabah gitti evde yağ bitmiş ekmek almadı arıyorum cevap vermiyo bu saatte kadar aç karnına dolaşıyom ya bebeğimin sütü azalacak korkuyorum
tarafından
Kusura bakma canım ama sana ne desek boş arama etme dedik sen halen ariyon peşine düşüyorsun napsa az değil
(416 puan) tarafından
Eve yağ ekmek getirsin die aradim onun suratını bile görmek istemiyorum çocuğum için bisiler yemek zorundayım param da yok markete gideyim
tarafından
Mesaj olarak yazsaydın keşke şimdi kendisini düşünüpte aradığını sanar o
(416 puan) tarafından
Mesaj attım ama getirmedi belkide okumadı bile
(416 puan) tarafından
Beni hem WhatsApp dan hemde numarami engellemiş Allah'ın cezası
tarafından
Gidecek yerin yokmu neden katlaniyorsun bu adama
(416 puan) tarafından
Maalesef yok ben aslen vanlıyım ama Çanakkale yaşıyorum aileme gelin götürün desem gelmezler sahip çıkmazlar bana paramda yok 3 aylık bebekle nereye giderim
tarafından
Kaynanana arayıp söylesen
(416 puan) tarafından
Kaynanam hayatta değil maalesef aileside bunu tutuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakara suresini ac evin icinde dinle hergun insirahda dinle icin ferahlar
(416 puan) tarafından
Allah razı olsun gerçekten onun yüzünden stresten yavrumla ilgilenemiyorum düzgün
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bakara süresi oku canım yada aç evde dinle eve dağılsın o sürenin  şifası...
(416 puan) tarafından
Adet olduğum için Kur'an okuyamam ama açarım
(1,018 puan) tarafından
Aynen cnm.ac dinle.
0 oy
(1,038 puan) tarafından
"Ya Vedud" eşler arasında muhabbeti arttirir sürekli tekrarla içinden zikir eder gibi
(416 puan) tarafından
Hastayken okuyabilir miyim
(1,038 puan) tarafından
İnternetten bak istersen canım hastayken okunur mu bilmiyorum
0 oy
tarafından
En etkili şey benim bildiğim evinde okuyabilirsin kendin oku okuyamazsan YouTube den aç bu kenara köy okusun bakara suresi şiddetle tavsiye ederim YouTube den araştır bak çok hoca tavsiye ediyo 
0 oy
(61 puan) tarafından
Tesbihatlar adetliyken yapılıyor ya veliyy çek yüzüne üfle evden çıkarken de çek arkasindan üfle ya Vedud ya cami esmasi çok iyi geliyor Allah'ın izniyle içtiği suya Ayetel Kürsi ve bu esmalardan oku içir rabbim yuvanıza huzur versin
(416 puan) tarafından
Peki kaç defa okumam lazım
(61 puan) tarafından
Sayısız niyet et oku öyle okuyabildigin kadar
0 oy
(303 puan) tarafından
Canım Bakara suresini oku evde veya koy telefonu okunsun evinde, Bol bol Rabbenaları oku, Cübbeli hocamız bi sohbetinde bahsetmişti vitri kıldıktan sonra hacet secdesi yapıp 41 defa la ilahe illa inni küntü minezzalimin oku duanı et inşAllahh

Rabbim inşAllah hayırlısıyla dertlerinizi gidersin kardeşim
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ben şükür namazının ardından dua ederim hep... Allah rızası için namaz kılar her halime şükrederim ve sonra dua ederim.. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gokbenoya (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 429 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 207 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ertugrul.bebekkk_ (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 358 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde D. 65 (205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,297 soru

24,084,157 cevap

331,368 kullanıcı

...