0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (27 puan) tarafından
Oğlum çok enfeksyon kapıyor doktor böyle olursa immunolojiye yönlendiririm dedi. Nedir tedavisi fln nasıl oluyor. Giden oldu mu biraz bilgi verirmisiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Alerji ve çocuk immünolojisi 

Kan degerlerine bakacaklar ona uygun bir tedavi verilir korkma canım 
(27 puan) tarafından
Her ay antibiyotik kullanıyoruz hep kanda enfeksyon oluyor. Doktor da öylr diyince bi tedirgin oldum
(7,617 puan) tarafından
Daha ayrıntılı bakarlar ve bağışıklık kazansin diye tedavi yapilir
(27 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
Benimki de hep hasta oluyor, sürekli antibiotik kullanıyor, bizi de yönlendirdi immünoloji ye, henüz gitmedik biz de,bağışıklığı çok düşük benimkinin
(59 puan) tarafından
Anladım canım nolur kusura bakma soru üstüne soru sordum hakkını helal et, söz konusu çocuklar olunca annelerin kafasında hep soru işaretleri ,hep endişe , siz de bizim sıkıntılarımızdan yaşadığınız için akıl almak istedim ..sizin çocuk da ishal kusma oluyor mu sık sık ,yoksa sadece grip üst solunum yolu enfeksiyonu mu
(59 puan) tarafından
Bu ilaca internetten baktım da kapsül şeklinde görünüyor ,şurubu varmiymis ,doktorunuz nasıl ne şekilde ne kadar süre kullanmanizi önerdi, ben de danisacagim bunu kendi doktoruma ama,doktordan doktora fark oluyor ya o açıdan öğrenmek istedim
(27 puan) tarafından
Ishal kusma yok. Boğaz kulak enfeksyonu oluyor ama genelde hep kanda oluyor. Şurubu var mı bilmiyorum. 30 kapsül her ay 10 tanesi yani 3 kullanılacak
(59 puan) tarafından
Anladim canım benim peki kapsülü nasıl vericeksin bebeğe
(27 puan) tarafından
İçini açıp çorbasına yoğurduna fln işte ne yerse ona koyuyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,355 soru