0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Daha yeni hamile oldumu ogrendim kaç haftalik bilmiyorum sanırım iki haftalık falan karnım ağrıyor bu normalmi sizce birazdaha zmaan geçsin doktora gideceğim ultrasonda net görünsün diye ama size sorayım dedim karniniz ağrıyor yada kramp giriyormu

2 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
anooommm hamilemisin kiz sen hos geldim aramiza olur heralde ilk haftalarda oyle seyler
(1,346 puan) tarafından
Evet ikinci çocuk planim vardi hatta  ikinci çocuk için cok kararsızim falan diye soru da paylaşmıştım şimdi ise hamileyim henüz yeni bir on günü tamamlayıp uzman doktora cikcam kese falan iyi gelişsin ultrasonda net görünsun diye
(163,444 puan) tarafından
hayirli olsun
(1,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım sevindim adına yasmen. Birşey sormak istiyorum. Ben de aylardır gebelik planlıyorum. Ovulasyon 8 Ekim'de idi. Normalde regle 7 gün kala ağrılar başlar kanamam gelirdi. Şimdi 8 Ekim'den beri sızılarım var. Sende bu ağrı regl olacağın güne kadar var mıydı? Ve yumurtlama döneminde de? ❤️
(1,346 puan) tarafından
Aynen vardı hatta regli Olcam galiba dedim ama belim ve kasıklarım ağrıyor du karnima kramp giriyordu şuan reglim beş gün geçti  test yaptırdim kan testi falan
(26 puan) tarafından
Anladım balım  benim normalde yumurtlama dönemi sızı kesilip regle bir hafta kala ağrı cogalirdi sonra zaten kan gelirdi şimdi yumurtlama haftasından beri var sızılarım 4 aydır da korunmuyoruz yüzüstü yatınca belde ve karında ağrı oluyor sence bişi var mı ya
(1,346 puan) tarafından
Valla bişey demek için yanıltmak istemem ama benim belirtilerim böyleydi  ama belki sende öyle olmayabilir inşallah sendede vardır Rabbim dileğini kabul etsin kucanizi doldursun regline kaç gün var
(26 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun 22-23 Ekim olmam gerekiyor 29 günde bir regl oluyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aybeniz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saroselin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,472,266 soru

24,109,199 cevap

332,864 kullanıcı

...