0 oy
591 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,058 puan) tarafından

Sizin hiç eşiniz iki vesayit yapmamak fazla para harcamak için tek dolmuş olsun diye 1 buçuk saat dolmuş bekledimj ;( ;( ;(

Dün eşim iki dolmuş in bin yapmiyom fazla para harcamamyim demiş ve tek dolmuşla gideyim diye 1 buçuk saat dolmuş beklemiş işin o yorgunluk haliyle ;( 

Yoksa maaşın yarisi yola gidiyor kızlar hergun iki gidiş iki geliş dolmuş parası düşünsenize 

Rabbim bekarlara böyle eşler versin nasıl öderim hakkını :(

7 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim eşim cebinde para yok diye saatlerce yürüdüğünü bilirim çocuklarına market alışverişi yapıp evde dursun çocuklarım aç kalmasın ben yemesem de olur deyip işe aç gittiğine bilirim yanına para almadan ani işimle suçlar için çok şey yapmıştır
(1,058 puan) tarafından
Yaaa aglicam şimdi ;( Allah razı olsun yaa
(12,271 puan) tarafından
Ben de bu aralar çok acıyorum ona üzülüyorum haline 4 çocukla Bir de ben elimden geldiğince bir şey istememeye çalışıyorum yok çünkü biliyorum yetişemiyor wi-fi interneti bile kapattırdı yazdıramıyor diye zor yani hayat çok zor Allah yardımcımız olsun
(1,058 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sağlık olsun yeter
-Reklam-
+1 oy
(1,697 puan) tarafından
Valla ya ne yapcpmzı nerden kıscamızı bilemez olduk nedr bu ya yazık günah Allah yardımcısı olsun inşallah gönlüne göre bi arabası olr rahat gder glr iş yerinn servisi falan yok mu cnm ne işinde çlşıyo 
(1,058 puan) tarafından
Aminnnn.
Malesef canım yok uzak mesafe işi 1 saati geçiyor hep eve gelmesi
Tarım kredi de market görevlisi
Pandemide işinden çıkarıldı asciydi
(1,697 puan) tarafından
Yazık ne yapsn bu adamlar bu insanlar Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
+1 oy
tarafından
Rabbim yardimcisi olsun inşallah canım eşler ne yapsın hayat gün geçtikce dahada pahalilasiyor  herşeye yine zam geldi dolmuşa ekmeğe dünde ayçiçek yağına dahada yolda gelecek zamlar var 
+1 oy
(9,679 puan) tarafından
Ne güzel daim olsun kuzumm..
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Benim eşimde öyle yaaa 45 dk yol yürüdüğnü biliyorum :( halbuki 3 lira yani ne olacak ama o öyle düşünmüyor Rabbim ayaklarını taşa degdirmesin 
(1,058 puan) tarafından
Evet yarım saat yol yürüyor birde o dolmuşu bekliyo üstüne öyle canım valla Allah razı olsun onlardan
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız canım benim eşim de öyle 
0 oy
tarafından
Benim esim yürüyerek gider hatta sırf masraf olmasın diye kahvaltı bile yapmadığını bilirim ben

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 355 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 415 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 254 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nisakaoz (328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,359 soru

24,097,869 cevap

332,207 kullanıcı

...