+1 oy
1,604 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Valla hem uygun olsun istedim hemde bunu beğendim sizce bunu alayım mı ? 

image

26 Cevaplar

0 oy
(531 puan) tarafından

bunun aynısınin sarısıni aldık çok memnun kaldım 

image

tarafından
Kız ben bunu alsam park beşiği niye aldım o zaman nxhdxhhz
(531 puan) tarafından
Geceleri bunda yatamaz zaten gündüz kullanım için oturma odama koydum beşik meşik tasiyamam oda oda ve öyle güzel sallaniyo ki salıncak gibi kullanan anneler bilir park besikle alakasıni pek göremedim teyzemin kızında görüp aldım bende çok güzel bişey
tarafından
Eğer almasaydim düşünürdüm dediğin gibi gezdir dur
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Marketkere daha uygulari geliyo ben bimden aldim 50 tl ye cok.begenerek kullandim ve senin begendiginin ortasinda dikisler yok yikaninca bi araya toplanır pamuklar benim ortası dikisliydi hic biset olmadi ama yan kisimlar toplando bende actim elyaf doldurdum guzwl oldu hatta bu ara yine gelcrk hangi markete bilmiyorum da bi bak.istersen 
tarafından
Gelmiş de rengi hoşuma gitmedi kaç tane yere gittim yoktu var olanı da beğenmedim
(770 puan) tarafından
Hmm benimki tukuaz ustunde yıldızlar var cok tatlıydı sans
tarafından
Nasıp işte gelip almışlardir güzellerini
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kuzu babynest alma reflü al inşallah almamışsındır. 
tarafından
Almadım savitledigime baksana onu mu alsam
(13,306 puan) tarafından
Şimdi benimkine 500₺ lik otomatik aldım durmadı istersen bunu al dene bazıları hayat kurtarıcı diyor.
tarafından
Evet ya. Bana da mantıklı geldi iyiki sormuşum :)
0 oy
tarafından
Nasilda guzel yatilir beeee :))) iyi uykulari olsun icinde pasanin ❤️
tarafından
La boş yorum yapma dudjjdjx bu yataklardan hangisi seç bebeğim ❤️ amiiinn inşaallah ❤️
0 oy
(163,316 puan) tarafından

image

bak secili cevaptakinin benzeri toplasan 3 saat yatmadi icinde 
tarafından
Ne oneriyorsun canım ev soğuk olucak ya park beşik de büyük sıcak tutsun istiyorum.
kalin bi battaniyeyi ser kanepeye yatir ustune ben tonla masraf yaptim bi ise yaramadi oturma odasina kuzeyin odasina bizim yatak idasina 3 besik aldik hangisimde yatti hami valla gereksiz
tarafından
Haklısın bende o yüzden tam olarak karar veremedim şimdiye kadar gereksiz birşey aldığımı düşünmüyorum bide az buz da değiller
aysun kuzey kolikdi hic biside durmadi bebek arabasiyla giderdik kucakda tasirdik o yuzden ben simdi kizima giyim haric hic bisi almiycam cok giyimde almiycam sjsjs kuzeyinkiler giyer nolcak
tarafından
İnşallah kızın kolik olmaz canım ❤️ . Bence de ne gerek var sonucta ilk çocuktan tecrübelisin . En iyisini bilirsin.
0 oy
tarafından

Bende de var  baby nest hiç bir işime yaramadı ne yalan söyleyim ablam heves etti yaptırdı hiç kullanmadım 

image

Şunu aldım e bebek den 100 tl ye elim ayağım oldu resmen iş yaparken yemek yerken vs koyuyorum içine hareket ettikcede sallanıyor oyaliyo kendi kendini ") tavsiye ederim 
tarafından
Peki canım benim sabtledigimden  dimi bu
tarafından
Aynen canım ondan ama o biraz daha gelişmişi ") ama diyim sana buda çok öyle uzun süre kullanılmıyor fazla alengirli pahalı şeylere takılma bu da baya iş görüyor hatta bunu aldıktan sonra internetten bi baktım 80 liraya aynısı var "))) üzülmüştüm =,)
tarafından
Bah hele djjdjd . Aynen bende ucuza ama güzele kaciyorum djjdjd.. çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim canım ")

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
4 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 4126 (1,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
4 cevap 364 göst.
14 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy