0 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Sorum yukarda:D

38 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından

Ne yalan söyleyim ETTİM VALLA PİŞMANDA DEĞİLİM YİNE OLSA YİNE YAPARIM: D:D

-Reklam-
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Oldu bir kez genelde kavga etmem laf soylerim ama yakin arkdslarimiz arasinsa kavga cikti mahalle arkdslari diyeyim.orda 5 kisi birbirimize girdik biz 3 onlar 2 kisi gozume bir yumruk attilar gozumun ustunden bir goz daha cikmisti 1 ay mos mor gezdim bide sunu anlatmadan gecemeyecegim kucuktum 4 sinifa gila gidiyordum bir bucuk yasknda da kardesim vardi herseyi yaliyordu bende kolumu filan verdim emcukledi snra oralar hep kizardj okula gittim bid saat sonra polisler geldi ailemden siddet goruyorum sanip hocalar polis aramis:))
0 oy
tarafından

Etmedim ama şu uygulamada saçma sapan kendini bilmez yorumlar yapan durup durup milleti linçleyen kadınlar var onları gerçek hayatta görsem herhalde saç baş girerdim :D

0 oy
(8,312 puan) tarafından
Yok canım ya sessiz sakin biriydim hiç kavga etmedim.
0 oy
tarafından
Ettim valla yine olsa yine ederim :)))
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Hayır ya benlik değil ^_^
0 oy
(108 puan) tarafından
Oooo hemde nasıl bulunduğum bölgede jandarma vardı jandarmalık olduğumu biliyorum hala kıza saldırmaya çalısıyordum sonra ailem felan geldi işte  cahilliktir ama birdaha olsa birdaha yaparım takık Bi insandı piskiyatrı hasyasıymış   ‍♀️
0 oy
tarafından
Lise hayatımın bitme sebebiydi.. İlk ve son lavgam oldu 
tarafından
Ahahahh niye yağmurum noldu
tarafından
İlknurum kötü günlerdi ya hatırlamak istemiyorum :/
tarafından
Yaa kıyamam tamam kuzum❤️❤️
0 oy
(3,999 puan) tarafından
kardesimle cok etmisizdir
0 oy
(4,908 puan) tarafından

En güzel terapi şekli diyebilirim böyle bir rahatlama yok hiç pişman değilim arada bir gerekli gibi :D

0 oy
(337 puan) tarafından
Kız kardeşimle çok ederdik burnunu kanatmisligim bile var saçları avcumda kalırdı ay kıyamam ya canım benim. Şimdiki aklım olsa yaparmiydim bide okulda çok ederdik. Bide kafede bir kizi tuvalete kitlemistim tehtit etmiştim hahahahhaha
0 oy
tarafından
Lisedeyken aşırı kavga ederdim hatta okuldan bile atıldım ama sonra geri alındım ama şuan şiddetten o kadar uzağım kii 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yaptim hemde nasiiiii
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Hiç kimseye o kadar sinir  olamadım ben kendi kendini yiyen tiplerdenim:ermm:

0 oy
(802 puan) tarafından
Daha seviyeli ve vurucu sözcükler varken hiç tarzım değil :D
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ettim azını burnunu kırdım okulun ortasında 15 gün hastanede yattı acımam ben azından çıkana dikkat etmeli herkez etmezse sonu o olur. 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Kardeşimle sayılır mi:))

Kavga sevmem kız ses çıkaran taraf degilimdir hiç az olsam keske
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Saç baş hiç sevmem. Birisinin boğazını sıkmışlığım var. İlkokulda reis derlerdi bana :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 718 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,308 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 1,055 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 793 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,357 soru

24,084,905 cevap

331,421 kullanıcı

...