0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 ayına girecek mızmız sürekli uykuya geçeceginde deliriyor resmen çok ağlıyor çok yoruluyorum geçer mi bu günlerde normale döner mi?

2 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Geçer niye geçmesin benim kızım tam sekiz ay geçeli gündüzlü ağladı şimdi 8 yaşında:) 
(63 puan) tarafından
İnşallah ya. Bide gurbetteyim kimse yok çok yoruluyorum üzülüyorum
(1,861 puan) tarafından
Benim şuan 3 aylık bebeğim öyle üçüncü çocuğum yani benimde kimsem yok iki çocuk bebek ev iş yemek zor evet
(63 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Geçer canım geçer zor olacak sancı olacak ama geçecek sende alışacaksın zaten korkma sakin kalmaya çalış çünkü sana muhtaç elbet vardır bir ağrısı nazar vardır okuyun sureleri gaz masajı yapın daha uyumazsa bir çay kaşığı calpol ver duş aldır masaj yap emzir sev öp ondan sonra uyur birde yarım kundak tavsiyemdir aç da olabilir mama da deneyebilirsin birde bizde böğrü batmış derler başka yerlerde eğesi derler o da olabilir bebek yani her şey olabilir canım mesele sakin kalmakta o da zor ama mecbur☺️
(63 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim zaten mama yiyor aç değildir diye düşünüyorum verdiğimde de almıyor bazen tok oldugunda. Gazi da olabilir mızmız bilmiyorum ki şimdi biraz uyudu inşallah daha rahat günlere biran önce geceriz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 207 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mrdh (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 829 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 534 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.