0 oy
1,049 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Kizlar ben gece vardiyasindayim yani eşimle birlikte çalışıyoruz kızımıza bakıyor kendim e ait evim de var ben alt kattayim onlarda üst katta bende sabah eve geldiğimde çamaşır makinesinde b. O k dolu bir battaniye var Allahım sinirden aglicaktik artık evi koku girmiş keşke size gösterebilsem işte bende kaynanami çağırdım sabahın sekizinde yok diyor cocops mısır gevreği yiyorum ben kakaolu neyse yok diyor makineye onlar girmiş işte çocuklar acti ben onalra verdim engelli yatalak oğlu bataniyeue sicmis ama söylemiyor söylese zaten kizmicam mısır gevreği dedi bende sinirle aldım elini makineye bak diye bağırdım içi dolu filan yanlız  kaka kokusu gelmesine rağmen kabullenmiyor kendi 2 çamaşır makinesi de var zaten evinde aşırı çamaşır biriktirmiş işte süpürge makinem vardı onuda bozdu içine su kacirmislar garantide ve hala gelmedi üstüne makinem tikanti eşimle kavga ettik onlarla kavga ettik şimdi diceniz hani deniz ne den böyle yaptın ben 4 yıldır evliyim hep eşyalarım ikinci eldi benim hiç yeni esyam olmadı çalışınca yenileri aldım ve aldığım gibi kaynanam içine etti ve  ve çamaşır makinemi de aşırı seviyordum yeni almıştık hani senin evinde zaten iki tane var evet kalabaluksiniz tamamda hani neden kalın battaniye atarsın abi 5 kg makineye üstelik.

15 Cevaplar

+12 oy
tarafından
Haklisin yanlis yapmis ama ; 

" Yatalak oğlu battaniyeye siçmiss " cümlen icimi acitti.

Orayi duzelt istersen .Okurken insanin icine dokunuyor .
-Reklam-
+2 oy
(1,849 puan) tarafından
Birgün sende kaynana olacaksın ve seninde çocuğun var 

Yatalak oğlu battaniye ye sicmis demek yanlış 

Ben anlamıyorum ya eşya,para mal mülk için birbirinin kalbini kiranlari o kadın akşama kadar engelli çocuga bakiyo senin çocuğuna bakiyo birsürü iş güç halen de yaranamamis
+1 oy
(2,676 puan) tarafından
Yaptığı çok ayıp yaa hem ne olursa olsun böyle şeyler durulanmadan koymaz direk atılır mı hiç

Tepkinde çok haklısın cnm kıymet bilmeyen bir kaynanan var bnde eşyamı güzel kullanmaya özen gösteririm çünkü böyle demirbaşlar sürekli alınan şeyler değil
+1 oy
tarafından
Senin anahtarın neden onda
(59 puan) tarafından
Anahtarinnyedego var ondna ancak soylemez
tarafından
Kilidi komple değiştirin
+1 oy
tarafından
Evet her ne kadar yanlış bir hareket olsada yatalak oğlu battaniyeye s.cms cumlen çok yanlis
0 oy
tarafından
Töğbe yarabbim  unutkanmı kaynanan
0 oy
tarafından
Neden sen gelmeden yikamamis acaba 
0 oy
tarafından
Ahh bu kaynanalar dğrğstçe söylese için yanmaz
0 oy
(156 puan) tarafından
ay insanın içinde çamaşır yikyasi gelmez şahsen benim midem kaldirmaz asla içine iç camasjrimi üstümdeki

üstümdeki giydiğim yattığım kiyafetleri ataamam asla peki ne iaptin suan
0 oy
tarafından

Ne desen haklısın insan o battaniyeyi bir suya tutar + kendi çamaşır makinesine atsaymış koca kadın söylemen uyarman mı gerekir kendi düşünmeli 

0 oy
tarafından
İğrenç ya ne pislik bir insan 5 dakika tutmamışmı suya böyle biri inşallah çocuğuna düzgün bakıyordur ben güvenipte vermemem hem bak oğluda hastaymış yetişemez çoğu şeye bir bakıcı falan ayarlayın bence çocuğunuza canım
0 oy
(50 puan) tarafından
Seni anlıyorum Allah yardımcın olsun yatalak oğlu battaniye sıçmış cümleni üzüntüyle karışık öfkenden ötürü olduğunu düşünüyorum herkes yanlış telafüs edebilir cümleyi sakin kalmaya çalış birde olabildiğince uzaklaş bu tip mevzular hem seni hem kayınvalideni yıpratır aranızdaki Bağa zedelenir benim tavsiyem yüz göz olmadan evini taşı 
0 oy
(50 puan) tarafından
Seni anlıyorum Allah yardımcın olsun yatalak oğlu battaniye s*çmış cümleni üzüntüyle karışık öfkenden ötürü olduğunu düşünüyorum herkes yanlış telafüs edebilir cümleyi sakin kalmaya çalış birde olabildiğince uzaklaş bu tip mevzular hem seni hem kayınvalideni yıpratır aranızdaki Bağa zedelenir benim tavsiyem yüz göz olmadan evini taşı 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
O sekilde atilir mi hiç battaniyeyi çöpe atsın daha iyiydi anlamayacak ladar sal.k mi sanmış sizi cok çirkin çok ne söyleyeceğimi bilemedim.. mecbur degilsem o kadini dahi eve almam bidaha..
0 oy
tarafından
Yazık sana herşey bir suyla gidecek yatalak oglu demek garip

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
11 cevap 530 göst.
0 oy
10 cevap 274 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler