0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Daha once yazmıstım. Annem sürekli dişlerine ses cıkartıyor. Cok yuksek sesli sekilde. Üst dişini alt dişine taktırıp seri ve sürekli olmak sekilde tık tık diye ses cıkartıyor. Yan odadan duyuluyor. Millet takma isim takmış. Nerede olsa herkes rahatsız oluyor. Sanırım işten cıkartacak lar. Dr götürdük. Dişleri takma belki rahatsız ediyordur diye. Dr ugrastı ama huy dedi. Huymuş. Kendi bırakmalıymış.bırakmak yerine daha da arttırdı. Kardesimin psikolojisi bozuldu artık. Yan odada uyurken bile duyup sınırden cıldırıyor. Ben ses cıkartmıyorum. Kardesim varken yapmıyor. Fakat yokken cılgınlar gibi yapıyor acısını cıkartıyor gibi kota dolduruyor gibi. Artık benimde sinirlerim hopladı. Piakologda birsey yapmıyor. Ne yapacagımı sasırdım. Güzellikle bir iki kere durumu anlattım. Cıkamıyorum isin içinden. Lütfen bu sıkıntımdan sacma sapan yorum yapmayın. Yok o sesi özlersin yok evine git gibi. Bir cözüm yolu arıyorum. 

13 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Sakız falan çiğnesin canım. Ağzı yorulana kadar çiğnesin.
(12,026 puan) tarafından
Kız sürekli sabah bir kalkıyor durmadan uyuyana kadar
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından

Annene söyleyince ne diyor peki bu durumla ilgili düzeltmeye çabalamiyor mu

Bu arada sakız fikri bana da mantıklı geldi
(12,026 puan) tarafından
Yok gülüp geciyor. Sakızı bir deneyelim
0 oy
(15 puan) tarafından
Psikolijik o cnm.goturdunuzmu doktora.psikolog bsey yspamaz.ilac kuljansa gecer belki takinti yspmis.
(12,026 puan) tarafından
Gitti cnm Bayadır gidiyor zaten.
(15 puan) tarafından
Allah yardim etsin.acaba hocalikmi okumalikmi inaniyonmu oyle seylere bak olabilir ha
(15 puan) tarafından
Diger postlarinida okumustum sende benim gibi caresizsin sikinti cekmissin ezinden yana.yazik degilmi kadinlara hersryi kadinlsr sirtliyo yinede yaranamiyosun.namusunu koruyon onlsr icin iki gozunude versrn zaten kördü derler.erkekler cok kotu gercekten.iki bacak arasindan ibaret hayat onlar icin
(15 puan) tarafından
Kiz disleri takmamimi bide yeni tskmis ben sandim normal kendi disleri.bdnde dyom acaba hocalikmi Allah iyi etsin sizi
(12,026 puan) tarafından
Yok dişler takma cnm. Ama hayatını etkiliyor artık
0 oy
tarafından
Ne zamandır bu durum da dişleri takmamı
(12,026 puan) tarafından
Dişler takma evet. Yaklasık 3 aydır
0 oy
tarafından
Ya o sesi kızım da yapyor kızdım en son bıraktı yine başladı 
(12,026 puan) tarafından
Kardesim sinir krizi geciriyor duydukca.
0 oy
tarafından
Su anlattiklarina gore cikarimimi soyleyim yanlis anlasilmak istemem ama annen sanirim ilgi bekleyen simarik cocuklar gibi davraniyo yani yapmayabiliyomus kardesin varken bence durum bu
(12,026 puan) tarafından
Huy yapmış dedi Dr. Dizilerle alakalı degilmiş.
tarafından
Dizi ne alaka kuzum huy yapmis olsa gecrekten kardesinin yanindada yapardi
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Ne kadar garip bir şey söyleyince ne diyor peki 
(12,026 puan) tarafından
Hiç birsey demiyor
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Buriksizm deniyor eşimde benzer bir sekilde.. Her gece nasil bogarsam parmak izim cikmaaz diye plan yapiyorum. Adam hem horluyo, hem diş sıkıp gicirdatiyo. Cidden çok rahatsiz edici bir durum bazen diyorum allahim gormuyon mu beni uyku uyuyamiyom nolur sussun sustur, sonra kendime geliyom. Gunaha giriyom valla yattigim yerden. Bu arada eşiminkiler takma falan degil ama agzinin icine dökesim geliyor o dislerini :)  şeffaf plaklar var, suya koyuyosun, agzinin seklini aliyor ve onunla duruyor ama gunduz nasil olur kullanimi bilmiyorum
(2,568 puan) tarafından
Canım benim eşimde öyle uyurken gıcırdatıyordu. İş stresinden kaynaklı olabilceğini düşündüm. Her gıcırdattıgında ben rahatsız olmuyordum ama dişlerine yazık diye hayatım dişlerini gıcırdatıyorsun derdim. Yapmaz gene yapmaya başlayınca uyarırdım. Öyle uyara uyara bıraktı. Uykusundan uyandırcak derece değil koluna dokunarak söylüyordum.
(12,026 puan) tarafından
Gıcırtı vallahi iyi kuzum bak yan odadan duyuluyor tak tak diye ses. Soyle dusun biri hızlıca iki porseleni birbirine vurup sürtüyor. Oyle bir ses
(1,363 puan) tarafından
Biliyorum ve cidden seni oyle iyi anliyorum ki ozgecan sabırlık bir durum
(1,363 puan) tarafından
Seydauraz canim dokaninca uyansa zaten problem yok. Hem uykusu agir, bizim kendi isyermiz sorumluluk çok stres çok. 8 yildir ayni. Gece ses kaydi aliyorum sabah dinletince yok ya ben yapmamisimdir diyor birde ;) kendine de inanamiyor ama tedavisini erteliyor. Arka disleri cogu kirildi zaten basinçtan, kendine zarari aha cok kabullenemiyor bir turlu
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Annenin üzerindeki sıkıntı stres ne onu bulmalısın canm eyer bunu bile isteye yapıyor ise onu strese sokan bir durum vardır bu şekilde yaparak rahatlatıyordur kendini  kafasındaki kurduğu şeyleri bulmalısın   eleştirmeden neden yaptığını sorgulamadan bi sıkıntısını anlamış gbi yaklaşmalısın
0 oy
(3,999 puan) tarafından
canim annene de ki devamli boyle yaparsan implantlarin omru kisalir , belki dikkat eder o zaman bi arkadas sakiz demis , sakiz sesi o tik tik sesinden daha iyidir onu da bi denesin bence
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Çılgınlar gibi kota dolduruyor sanki nedir ya koptum allah seni ne etmesin☺☺☺
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Psikolog nasıl bişey yapmıyo canım gittiğiniz psikolog işini bilen biri değil demekki iyi bi yere götürün bişey yapmıyo ne demek 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 271 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semademir1 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,946 soru

24,092,409 cevap

331,837 kullanıcı

...