+1 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

bide üç çocukla hiç bahar gelmiyor bunlarla avunuyoz işte;)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama bu aci bi gercek :)
tarafından
Malesef yaaaa
-Reklam-
0 oy
(163,564 puan) tarafından
cok mantikli benim evde oyle toz kir yok ama ortalik tencere tava tahta kasik dolu legen dolu kuzey onlarla oynuyo
tarafından
Öyle kuzum bugün temizlik yapiyom ikisi okuldan bi geliyor savaş alanı oluyor ev ben bitik ondan sonra bağırış çağrış evde bitmiyor malesef
0 oy
tarafından

Gerçek çünkü :D

tarafından
Malesef öyle  ama işte takilmasak keske
0 oy
tarafından
Ama ben bir cocukla kafayı yedim Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sagolasin hepimiziinnn
0 oy
tarafından
Hamarat benim.diye prgramm var Fox TV ona.sardim.bu aralar .geçenlerde iki çocuklu bir kadın evi tertermiz düzenli falan .çocuklar kapıdan üstünü soyup öyle girerlermis..arkadaşlarını.odaya sokmazlarmis..dışarda kirlenmek pislenmek yasak .kirlenselerde ellerini hiç bir yere degdirmeden üstlerini.kapida çıkartıp direk banyoya girerlermis..bir düşündüm ben böyle olmak isterniydim böyle bir cocukluk geçirmek isterniydim.

İstemezdim yaa.cocuklwr dağıtır kirlenir kirletir..ewt buradaki hepimiz belki şikayet ediyoruz..yeri geliyo artık toplamaktan yoruluyorum bile ama eminim içten içe de mutludur.cocuklae çocuk gibii davraniyolar..çocukluk yaşamak dediğimiz bu degilmi zaten. 
0 oy
tarafından

Hahahahh bu ben :) daha 9. Ayında kızım uyuduğında evi topluyorm kalkınca her her oyuncak oluyo :)

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Gerçekten öyle ama biz nedense anlamak istemiyoruz hep biri gelecek dağınık olmasın toplu dursun diye diye kendimizi yoruyoruz sadece 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 229 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (994 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 772 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,025 cevap

336,445 kullanıcı

...