0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (346 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 yaşında bebeğim var emiyo yemekte yiyor ama kabız oluyor neden acaba poposuda kızarmış sivilce sivilce olmuş ıslak mendille temizlerken kanadı az önce pamukta kullandım oda aynı yaptı napsam ne etsem geçer niye kabız oluyor onuda bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(163,312 puan) tarafından
kabizlik icin zeytinyagi ve layisi puresi pisik icin sudocrem ama mantarami cevirdi bi dr gotur travazolda iyi
-Reklam-
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Gecen benimki de oyle oldu trosyd ile hametanin mavisini karistirip surdum sabaha biseyi kalmadi
(346 puan) tarafından
Hamaten sürdüm zaten trosyodda kullandım geçiyor ama sonra yine oluyor ıslak mendille silerken kanadı bugünde
(3,255 puan) tarafından
Islak mendil sürme kuzum poposunu suda yıka iyice kurula kremlerini sür toparlanana kadar. Toparlaninca da pişik önleyici kremler kullan rahat edersin
0 oy
tarafından
Canım çocuğun yemekleri ne birazcık zeytinyağı koy da ver.

Pişik önleyici olarak ta troysd u onerrim. Ama pisigi geçene kadar ıslak mendili ya yıka ya da pamukla ılık suyla sil.
(346 puan) tarafından
Pamuklada sildim olmadı yine aynı oldu ayrı bı yemek yapmıyorum ona zaten biz ne yersek onu yer hepside yağlı zaten
tarafından
Hayatım senin yemeğini yesim de içine baharat falan arıyorsan eğer onlar d edebiiir ayrı yap bakım ona sadece çorba türü bikac gün.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 282 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
29 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Brcns8 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,843 puan) tarafından soruldu