0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar <3 3-8 Ekim yumurtlama dönemim. Yumurtlama dönemimden beri karnımda hafif sızılar mevcut içime çekmeye çalışınca basınç hissi oluyor şimdi bile. BAT 22 Ekim. Daha 8-9 günüm var regle. Bu hamilelik belirtisi midir? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Öylede hissedebilirsin cnm rengini bekle çok merak ediyorsan test al varsa silik olsada çıkar 
(26 puan) tarafından
Canım 23 Eylül'de olmuştu regl 29 günde 1 oluyorum şimdi çıkar mı ki daha 9 gün var
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız ben hiç bilmiyorum bu yumurtl dönemi nasıl ne oluyor diye. Ben daha regl günumu unutuyorum:D ogluma hamileyken hissettim sadece gecikti mi onu da pek anlamamistim

(738 puan) tarafından
Adeet takvimi uygulaması var o zaten otomatik takip ediyor yumurtlama gününü işaretliyor ve diğer günleri :) ben flo uygulaması kullandım hamile kalabilmemde uygulamanın çok faydası oldu açıp baktım yumurtalama günü ve günlerini
0 oy
(98 puan) tarafından
Tam kesin çıkmasını istiyorsan bence biraz daha bekle canım ve erken gebelik testi alıp yap o daha kesin gösteriyor. Ben sırf hayal çizgi ya da silik çizgi(herneyse) görmemek için adetim 5 gün geçmesini bekledim boşuna umut olmasın diye iyce bekledim yani 
(26 puan) tarafından
Anladım canım daha 9 gün var bata . ne zaman yapabilirim erken gebelik testini?
(98 puan) tarafından
Adete 2 gün kala falan yapıyorlar erken gebelik testini bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
1 Ocak 2026 Diğer kategorisinde NRN35 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy