0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Gebelikte olmadim fakat pazar gününe randevu aldim. Bebegim 1 aylik şuan. Aşıyı olduktan sonra sütümü sagip atsam mi kizlar . Cok kararsızdim bu konuda bi cesaret aldim randevu

10 Cevaplar

+1 oy
(3,417 puan) tarafından
Oldum 1 yaşındaydı kızım kuzenim oldu bebeği 20 günlüktğ
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Ben oldum bebeğim 10 günlükken hatta sana da bebeğe de iyi bol bol emzğr antikor bebeğe de geçer dedi sütü sağmana gerek yok kuzum aşıdan sonra emzirebilirsin 
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Olmadım emzirme bitincede olmuycam
(1,254 puan) tarafından
Neden olmuyorsun emzirme bitince
0 oy
(797 puan) tarafından
ben oldum ama benim kiz buyuk 17 aylikti 
(1,254 puan) tarafından
Benimki 1 aylık bişey olmaz inşallah
0 oy
(2,497 puan) tarafından
Bende oldum iki doz biontech
0 oy
tarafından
Yaptırdım. Emzirdim dokmedim hiç 
0 oy
tarafından
Ben olmadım çünkü ebe bana söyledi ki bebeğe herhangi Bi zararı olur mu diye bilim insanları deney falan yapmamışlar o yüzden bence sen olma 
0 oy
(337 puan) tarafından
Canim ben oldum ama sinovac oldum aşı aşıdır sonuçta hemde ikisini de bebegim 6 aylik emziriyorum emzirmeyi hic birakmadim cocugum da korunsun antikor gecsin diye
(1,254 puan) tarafından
Ben cok tedirginim bebeğe bsey olurmu diye bu yorum icimi rahatlatti
(337 puan) tarafından
Canım bana çocuk doktoru bizzat ol dedi bende senin gibi tedirgindim cok tedirginsen biontech olma sinovac ol çünkü o diger aşılar gibi ölü hücre ama biontech canlı hücre dedigim gibi oldum cok şükür hiçbir sıkıntı yasamadik hem korona olmasindan daha iyi gibi geliyo
(337 puan) tarafından
Bide hastaneler aşısız insanlarla dolu bak olmuyorum olmiycam diyenlere lutfen bakma hamileler ölüyo bebekler cok savunmasiz oyle düşün ayrica bircok hamile duydum aşı olan bebekleri antikorlu doğan
(1,254 puan) tarafından
Cnm biontech yan etkisi dahami fazla? Biontech almıştım randevuyu
(337 puan) tarafından
Yanii herkes oluyo ama biseylere karsi alerjiniz varsa sinovac olun diyolar birde ilk defa aktif canli bir virus aşısı yapiliyo genelde hepsi inaktif aşılar benim de bunyem alerjiktir ki bana spinal aneztezi bile dokundu o yüzden ben sinovac oldum canim simdi o kötü bu iyi diyemiyorum ama evet yan etkileri daha fazla
0 oy
tarafından
Olmadım emziriyorum olmayıda düşünmüyorum
0 oy
tarafından

Olmadım düşünmüyorumda:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 580 göst.
16 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 830 göst.
0 oy
0 cevap 107 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,274 soru

24,096,433 cevap

332,103 kullanıcı

...