0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Benim okuduğum lisenin karşısında çiğköfteci dükkanı vardı adamın çok gidip gelmişliğim vardı o dükkana. Kimin ne olacağını hiç bilmiyorsun sonumuz hiç iyiye gitmiyor :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet kimse de inanamadı çok ilginç ancak sanki bu olayda başka bişeyler var gibi bilemedim bişeyler olmuş onu araştırıyolar birde sadece bu kadın değil tam 3 kişi daha öldü dün 
tarafından
Olabilir tam olarak neden yaptığı bilinmez
tarafından
Yaa ne olursa olsun okadar üzüldüm kiii anlatamam birinde 4 çocuk birinde 5 çocuk birindede 4 çocuk varmış birde bi kadınında 10 çocuğu varmış adam karısını dövmüs ******** beyin kanaması geçirmiş de merdiven den düşdü diyomuş kadın şu anda ölüm kalım savaşı veriyo
tarafından
Allahım hepsini bildiği gibi yapsın inşallah Her gün her gün bu haberleri görmek istemiyoruz artık tv yi açamaz olduk bugün hangi kadın katledildi acaba diye
tarafından
Ayy evett bugün ne oldu acaba bak bende izlemek istemiyorum ancak illaki biyerden duyosun mutlaka
tarafından
Aynen öyle heryerde karşımızda
-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Allah Allah.. Neler oluyor böyle? Allah'ım sen koru.. Sanki tv de gösterdikçe daha çok azıyor psikopatlar.. Geçen gün de Mardinde bir yaratık on çocuğunun annesini vücudundaki bütün kemikleri kıracak şekilde dövmüş. Bi de merdivenden düştü demiş. Doktorlar şüphelenmiş, şikayet etmişler
tarafından
Alla h bildiği gibi yapsın hepsini
0 oy
tarafından
ankaranin neresi ya sanki adam cok.tanidik geldi yazik ya valla yazik
tarafından
Mamaktaydı en son bu adam ben liseden ayrılmadan önce
tarafından
izledimm bi iftira ugruna gitti belkide kadinn
tarafından
Bilmiyorum orasını Allah bilir ama hiçbi neden ölümle sonuçlanmamalı bence
tarafından
Allah sonumuzu hayir.etsinn yaa yazikk
tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Ankaranin neresinde olmuş canim... bisi diyemiyorum ya icim dayanmiyo artik Allah rahmet eylesin
tarafından
Mamaktaydı en son liseden ayrılmadan önce
(1,963 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Boğmuş bide bıçaklamış mı bu nasıl bir vicdan nasıl bir kin
tarafından
İşte Allah şeytanın şerrinden korusun inşallah
tarafından
Amin amin allahım yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Dun üç tane kadin cinayeti haberi ard Arda verdiler ayreten bitane daha vardı çocuğun gözleri önünde bicakladi kadni Allahtan yasiyo Allah ülkemizde fikir yoksunu erkekelere aklı versin artık sıradan haberlerl gibi hErgün mutlaka çıkıyor karsimiza 
tarafından
Ne kadar sıradanlaştı bu haberler artık millet haberlerde hergün bi cinayet göreceğinden o kadar emin ki normal bişeymiş gibi bi can gidiyor bi çocuk annesiz hatta babasız kalıyor. Ne kadar zor bi durum
tarafından
Öyle valla su anda arkadaşım da korkuyom diyo anlaşmalı bosanacaklardi adam sorun çıkarmaya başlamış Allahım selamete çıkarsın su işten inşallah her kadının yardımcısı olsun kadin olmak çok zor gerçekten
0 oy
(322 puan) tarafından
Allah rahmet öylesin öncelikle kalanlarada sabır versin inşallah çok sıkıntı 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Aman Allahim neler oluyo bu erkeklere Rabbim sonumuzu hayir etsin insallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 552 göst.
10 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 482 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 699 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Vesile hakan (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 629 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,872 soru

24,104,290 cevap