+2 oy
969 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından

image

kizlar allah askina yok diyin silik sanki gozukuyo napicam bilmiyorum iki tane cocugum var zaten hap kullaniyodum her gun saati saatine attim niye boyle oldu bilmiyorum öğrendiğimden beri agliyorum su an kaldiramam ben 3. Cocugu hem fiziksel hem piskolejik napcam ben ya . Rabbim olmayana isteyene versin boyle dedim diye kızmayın gercekten su an kaldiramam

32 Cevaplar

0 oy
(2,170 puan) tarafından
Üzülerek söylüyorum ki var kuzum ama inş yanlış yapmışsındır fazla dokmus te olabilirsin yarın tekrar yap rabbim isteyene versin
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Silik bir cizgiyi goruyorum canm sanki hamilelil var
0 oy
tarafından
Testte ikinci çizgi var ama o kadar renk vermiş ki doğru mu değil mi anlaşılmıyor canım en iyisi bir test daha yap hakkin da hayırlısı olsun inşallah bende küçük kizim 1 yasin-i yeni geçmişti ucucnuye gebe kalmışım =/ Suan da büyük kızım 6 küçük kizim 2.5 yaşında oğlum 5 aylık 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Walla bana silik gibi geldi . Sabah aç karnına bir tane daha yap . Hatta bir kaç gün bekle . Hayırlısı olsun
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Var gibi canım oğlumda böyleydi sağlık ocağına gitmiştim kan testi yaptırdım düşün beta hcg değeri bile düşük çıktı yani gebelik var ama daha çok yeni olduğu için öyle cikiyo dedi ebe  hiç değilse sağlık ocağına git sende derim
0 oy
(7,449 puan) tarafından

:angel: içine sinmediyse kan ver canım.. 

0 oy
tarafından
Hayırlı oslun hamilesin
tarafından
Şaka şaka çok idrar damlatmissin
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Sanki  test  bozuk  gibi  canım   rengi değişmiş 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Var GB canım ya Rabbim gönlüne göre versin zor ama varsada Rabbim sabrını rızkını versin işini kolaylastirsin 
0 oy
(564 puan) tarafından
Var gibi canım hakkında hayırlısı olsun.
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Canım var gibi gebelik yorumlara baktım da 11 gün günün geçmiş bende yazz kullaniyodum 1bucuk yıl kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ve hiç günüm gecmiyodu hap bitince hemen adet goruyodum bence ilacı kullanmayı şuan birakmalisin yarın yeniden test yap 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Niye alıyorsun Allah vermiş biz kadınların doğurma doğurganlık özelliği olduğu sürece Rabbim o Rahmi bebeği koyacaktır Allah ne derse o olur �ncelikle bunu bilmeni isterim ikincisi ise test bozuk değilse gebelik var ama sen yarın yine bir tekrarla istersen hakkında hayırlısı olsun her şeyde vardır bir hayır her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır bunu da unutma

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,457 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 699 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 553 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,738 göst.