0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (25,180 puan) tarafından
Malesef bide alerjik bebek oldugunu öğrendik. Herşeyine dikkat etmemiz gerekliymiş çarşafından deterjanına oynadığı oyuncağa kadar. Alerjik bebeği olanlar hangi deterjanı kullanıyosunuz

7 Cevaplar

0 oy
(3,271 puan) tarafından
Sivi deterjan kullanmalısın. Ben babys green kullaniyorum. Siveno incia minoris gibi icerigi temiz olanlarindan kullanabilirsin. Sampuan olarak mustelanin hassas bebek sampuanini kullaniyorum. Losyon falan kullanmiyorum. Doktor önermedi.
(25,180 puan) tarafından
İnşallah canım alerji şurubu da içicek 2 ay boyunca sonra yine bakıcam dedi
(3,271 puan) tarafından
Bizde alerji damlasi kullaniyoruz aylardir. Damlayi almadigi gun gozleri kapaniyor sislikten kizariklar çoğalıyor. Hayirlisi olsun neyden oldugunu bilsen kolay olur. Bende 2 yasini bekliyorum yeni testlere giricek
(25,180 puan) tarafından
Mevsimsel büyük ihtimal bizim ama yün peluş gibi şeyler olmasın evde hayvn olmasın parfüm kokusu olmasın dedi
(3,271 puan) tarafından
Evet onlarda etkiliyor. Dikkat et inşallah cabuk geçer canim cok gecmis olsun
(25,180 puan) tarafından
Sağol cnm benim amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Duru granül çamaşır deterjanı sade olanı ama. Şampuan bubchen sabun Nivea. Ama şampuan çok az sürüyorum. Kesin neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz toz tüy hayvanlar ağaçlık alan deterjan herşey olabilir. Bı de havalar serinken duştan sonra kantaron yağı sürüyorum vücuduna nemlendirici olarak. Çok şükür uzun zamandır rahatız
(25,180 puan) tarafından
Sıvı deterjan alıcam canım toz deterjan sevmiyorum toz kalkıyo zaten havaya hep. Bizimki toz peluş şeyler yatak yorgan yün olmasın dedi işte evde hayvn olmıcak dedi alerji şurubu içicek 2 ay
(1,795 puan) tarafından
Sıvı alırsan kokusuz parfümsüz al yumuşatıcı kullanma. Battaniye kullanıyorsan nevresim tak. Halılar yeniyse üstüne kilim ser zamanla çocuğunu taniyacaksin o da zamanla alışacak azalacak
(25,180 puan) tarafından
Tamam canım halılar yeni değil ama yinede sereyim çok yatıyo halıya çünkü
(1,795 puan) tarafından
Genelde mevsim geçişlerinde çok oluyo bizimkinde canım. Yünlü tüylü şeyler giydirme aklıma gelenler bunlar
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Green clean canım bitkisel deterjan içeriği en temiz olan bu ve evden yumuşatıcıyı çıkarmalısın tamamen malesef eşim ve kızımda da var yumuşatıcıyı kendi kıyafetlerime bile kullanamıyorum yüzey temizleyici yerine sirke kullanıyorum ya da bebekler için olanlardan alıyorum çamaşır suyu ve cif kullanacaksam tamamen kapıları kapatıyorum onların olduğu odanın penceresini açıyorum öyle 
(25,180 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağol çok dikkat edicem
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Canım yumşatıcı hiç kullanma siveno deterjan var trenyoldan bak onlar çok iyi tamamen bitkisel şampuan ya mustelanın hasas çiltler olanı yada bübchen var ikisi de iyi pamuklu olsun herşeyi yünlü ne varsa kullanma geçene kadar kaldır kedi köpekten falan uzak dursun geçer inşallah kısa sürede 
(25,180 puan) tarafından
İnşallah canım amin Allah razı olsun
(3,818 puan) tarafından
Ne demek kuzum kızım alejik değil ama vücudundan yara çıkınca dikkat etmiştim hep
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Naisl anladiniz canim bekirtileri nelerdi
(25,180 puan) tarafından
Canım 1 haftadır antibiyotik içiyordu boğaz enfeksiyonu olmuştu biz düzeldi sandık ama boğazından kulagına akmış iltihap. Uyurken birden tıkandı ağlayarak kalktı susturamadık götürdük hemen
(1,518 puan) tarafından
Bugun benimkimde de oldu. Basindan ayrilamiyorum. 4 aylkk mama. Iciyo sadece bu aralar cildinde kızarıklık da var. Bu cikiyo bi kayboluyor
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Seloo öncelikle o çok sevdiğin kendine kullandığın yumusaticilari kapıdan içeri almayacaksin bacım evdeki herşey alerjik bebekleri etkiliyor malesef.deterjan olarak en iyisi sabun tozu olanlar sıvı kullanmak istersen de tamamen kokusuz.pelus oyuncak varsa zararli halılar bı postuna daha yazmıştım sanırım buhar makinesi kullanmalisin.kendine de parfüm kullanma.genelde alerjik bebeklerin cogunda geniz eti sıkıntısı olur oda çok şık hastalanmaya sebep olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Linkin (22,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.