0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
6 aylık ikiz bebeklerm ve otizmli oğlum var. Yeterince yoğun ve tempolu Bi hayatım var ama yine de içimdeki duygusal boşluğu dolduramıyorum. Eşim sabah 9da gder 11de gelir gece. Gün içerisinde aramaz sormaz Bi ihtyç olmdkca. Dükkanımız eve çk yakn Bi gün çkıp gelmez. İşine sardı eğitime fln gtcek 4 gün snra. Erkek kuaförü bu arada. Tmm mesleğini geliştirmesi güzel bişey ama bize zamanı kalmıo. Kötü biri değil seslenmez nie yapmadn şu nye böyle bu nye böyle dmez. Zararı yok ama varlığını da hissedemiyorum. Çocuklarımla mutluyum ama eşin yeri de ayrı. Takmayım kendi kendime mutlu olmaya bakaym diorm ama duramıyorum sevgi görmek istiyorum çok mu şey istiyorum. Cinsellik de pek yk. Ben bu halde ihmal etmemeye çalışıyorum ama o çk düşkn değil. Kendi dünyasında mutlu ayrı yatıyoruz aylardır bu durumdan da sorun etmio. Çocuklarını sevio öpüo eksik bırakmıo herşeyimizi alıo. Ama içimde ki sevgi ihtiyacı beni günden güne eritio. Sevgiden kastım büyük şeyler değil küçük şeylerden bile mutlu olurum ben Bi tlfn Bi msj ama yok. Acaba sevmiyor mu beni diyorum ama beraberken de sıcak kanlı. Çözemedim. Eşimden bu anlamda beklentimi bitirmek çözüm mü sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(161 puan) tarafından
Benim eşimde öyle sevgisini belli etmiyor bunu ona anlatabilirsin uzun uğraşlar sonu anladı benim ki yine de bence bu durumda çözüm bulmak için birşeyler yapın ama sürekli sevgi isterseniz malesef sonu olumsuz olursa üzülürsünüz kendimden biliyorum elinden geleni yap ama fazla beklentude de olma bence
-Reklam-
0 oy
(783 puan) tarafından
Vanim hayat sartlarindan dolayi bunalmis ve evden uzaklasmis olabilir ama sana sevgisi vs tam aşık yani senn ne yapcan bu aşkı alevlendir , körükle yani nasil yapcan ,

1.cocuklar uyudukdan sonra film izle netflixden hosunuza giden bir film olabilir ve kendine seksi veya tatli bir pijama al 

2.az da olsa makyaj yap hafif esinin sevdigi tarzda koku sık ve fantezi dunyanin kapilarini aç  bir elbise olur bir renkli veya soyah bir gecelik 

3.bir kerede olsa dışarda yemek yiyin cocuklari birakacagin guvenilir birine 3 saatligine veya 2 saatligine de olsa birakin çıkın  sizdeki genel durum rutine dönmüş bir iliskiyi canlandirman lazim 

4.mesela ozel günleri hergun olmasada basbasa odanda da olur kutla yani yada mesaj at seni özledim napiyorsun bebegim cart curt adami heyecanlandircak mesajlar at bak asil ejderha oluyor cunku adam seni seviyor aşık bebegim sadece bir kac ufak degisiklikler lazim
(1,058 puan) tarafından
Waaoovv
Yani yine kadında bitiyor iş puufff ah  biz kadınlar yazık günah bize yaaa
(783 puan) tarafından
Kız  adam burda olsaydi zaten ona derdik anamm napalim
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Beni anlatmışsın resmen bı eksiklik var hep biyerlerde oda ilgi gerçekten 
0 oy
(3,977 puan) tarafından
Hep iş güçden vakit ararmiyomu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 450 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 160 göst.
4 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifciks (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 113 göst.
0 oy
8 cevap 143 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,265 soru

24,041,954 cevap

329,162 kullanıcı

...