0 oy
275 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

Kızlar 20 haftalığız daha erken olduğunu düşündüğüm için bebeğime 1 2 şey dışında alışveriş yapmamıştım ama hazır A101 e gelmişken ve indirimdeyken bebeğimin ihtiyaçlarını alayım dedim. İnternet sitesinden ayrı aldım mağazadan da aldım. Bebeğim cinsiyetini göstermediği için hastane çıkışlarını gri ve turuncu aldım sizce uyar mı? Şimdi pembe alsam erkek olursa olmaz kız olursa masmavi olmaz böyle çok arada kaldım açıkçası. Acemiyim bir de ilk gebeliğim doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum. Bu arada güzel şeyler var bugün ürünler %100 pamuklu kaçırmayın derim. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gri turuncu olur canım neden olmasın sağlıkla kucağına al 
tarafından
Ya orda bir teyze şu köpekli hastane çıkışından alınca erkek için olur bu falan dedi böyle saçma sapan aklım karıştı aksi gibi annem de gitmiş kendi evlerinin ordan almış aynılarını bak diyo torunuma ne aldım :D
-Reklam-
0 oy
(1,691 puan) tarafından
renkleri ikisinede gider canim gule gule kullansin insallah
tarafından
Çok sağolasın canım inşallah sağ salim gelsin de görsek o günleri :)
0 oy
tarafından
Bende hep kırmızı sarı gri turuncu aldım hep ara renkler iyi oluyo ☺️
tarafından
Seninki de mi göstermiyor :)
tarafından
Doğdu cnm şuan 6 aylık. Hamileyken 13 haftalık erkek bebek dedi doktor ama ben hamile olduğumu öğrendigim andan itibaren almaya başladım heves işte :))))
tarafından
Ya maşallah Allah bağışlasın iyi yapmışsın insan mutlu oluyor evde bebek eşyaları görünce :)
tarafından
Aynen öyle cnm ☺️ gelip gidip kıyafetleri seviyordum❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Bende 22 haftaligim bende bugun a101den aldim 
tarafından
İyi yapmışsın valla cinsiyeti belli mi seninkinin ona göre almak daha kolay olmuştur
tarafından
Evt ogrendim 16 haftalikken kizim olacak inşallah doktor karnima bakar bakmaz bebişim ayaklari acikti :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 424 göst.
0 oy
0 cevap 109 göst.
16 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 735 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,684 göst.
27 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,881 soru

24,421,621 cevap

351,622 kullanıcı

...