0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar sabah arabaya bindim kayın validem de arabadaydi biraz hızlı bindim dert oturdum bilinçsiz oldu işte diyor çocuğa bişey yaptın nasil oturuyorsun falan sizce bişey olmuş müdür aklımı bulandırıyor
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

4 Cevaplar

0 oy
(82 puan) tarafından
Ağrın sızın varmı ki hamilelikte dikkat edilmesi gerekiyor özellikle oturup kalkmada
(8 puan) tarafından
Yok aslında klasik kasık ağrım falan bide artık 16. Haftadayiz saglamlasmistir diye düşünüyorum
(82 puan) tarafından
Birseyi yoktur Allahin izniyle daha dikkatli olursun müsait olursan uzanır ayağını havaya dikersin birkaç dakika
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Hamile misin 

Çocuk iplikle orda durmuyor sonuçta bişey olmaz ama sen yinede dikkat et 
0 oy
(57 puan) tarafından
Oda sizi torununuzu düşündüğünden öyle doğal bi tepki vermiştir ama birşey olmamıştır Allahın izniyle
0 oy
tarafından
Elini ayağını bağlayıp yataktan kaldırmasını o zaman  tövbe tövbe dogurana kadar ağır iş yapan hamileler var hemşireler vs.hiç bir şey olmaz allahin izniyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 273 göst.
14 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2524 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,018 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,087 göst.