+1 oy
835 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (738 puan) tarafından
Merhaba günaydın :) hanımlar ben hamileyim normal et tavuk dan aşırı tiksintim kokusuna bile dayanamıyorum hamileliğin ilk ayından beri nasıl bir miğdem var ise artık kelle paça çorbasına aş erdim evde pişirsem aşırı kokardı yine yiyemezdim eşimde bildiği tanıdığını bir yerden almış gelmiş hijyenikmiş bayağı sabah sabah dayanamadım yarım kase yedim yerken sonuç ta sakatat dedim netten araştırdım kesinlikle önerilmiyormuş hemen kaşığı bıraktım elimden sizler yediniz mi kelle paça çorbası o kadar yemeyin diyecek kadar zararı olurmu? 

26 Cevaplar

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ben bumbar da yedim. Ama hep görümceme yaptırdım onlar çok temiz titizler.  Açıkçası şuan bile dışardan bişey yemeye cesaretim yok gördüğüm ve duyduğum şeyler korkunç bu konuda. Bi yakının varsa ve canın isterse mutlaka yaptır bence kelle paça çok çok faydalı bişey saf kollojen içeriyor bin tane de faydası var
(1,370 puan) tarafından
Balık yiyebiliyorsan kesinlikle somon tüket yağlı ve lezzetli bi balık hiç balık tüketmeyenlerin bile somon yediğini gördüm. Bende bayıla bayıla yedim her hafta. Bi de tesadüf mü bilmiyorum ama hamileyken çok somon tüketen kişilerin bebekleri hep güzeldi sldlslsllsls
(738 puan) tarafından
Balıktan hiç tiksinmedim severek yedim haftanın 1 günü de diyorum en azından pişirip yiyeyim çok faydalı
-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından
Ayy bende ciğeri çok seviyorum aşeriyorum ya bişey olmaz az biraz ye canım
(738 puan) tarafından
Valla yedim herkes de yemiş kimsenin maşallah bebeğine bişey olmamış benim kinemi olacak
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ben bir oturusta 6 sirdan ve bir butun dil ve kelle yemistim hicde bisey olmadi yanimda suan sagliklu
(738 puan) tarafından
Şırdanı bende yedim valla zaten hamilelikten önce bayılırdım üstüne aş da erince oturdum çatlayana kadar yedim
0 oy
(404 puan) tarafından
Ben doktorum ne yasak dediyse yedim kokoreç midye sucuk sosis :) tabiki abartıya kaçmadan yemeyin zararlı demesi parazit hastalığı ile ilgili toktoplazma gecirmediysen yeme.diyor çünkü sakatlardan bulaşıyor ve malesef bebek ölümüne kadar gidiyor fakat konturollu yediysen ve guvendiginiz yerde sorun yasamazsinn korkma 
0 oy
(404 puan) tarafından

Ben doktorum ne yasak dediyse yedim kokoreç midye sucuk sosis :) tabiki abartıya kaçmadan yemeyin zararlı demesi parazit hastalığı ile ilgili toktoplazma gecirmediysen yeme.diyor çünkü sakatlardan bulaşıyor ve malesef bebek ölümüne kadar gidiyor fakat konturollu yediysen ve guvendiginiz yerde sorun yasamazsinn korkma 

(738 puan) tarafından
Valla hamileliğimin ilk ayında oturdum 3 şırdanı yedim löp löp anlamadım bende aslında kelle paça çok şifalı her derde deva nasıl bir zararı olacak ki
(404 puan) tarafından
Bişey olmaz işte toktoplazma riskine karsilik yemeyin diyorlar :) herşeyin fazlası zarar bence ben gebeliğimi bir hastalık gibi görmedim çalıştım , yedim , içtim gezdim kendi işimi kendim yaptım gebelik bir hastalık değildir o yüzden yedim de :))) 20 kilo da aldım en temizinden ye bacım ye abartmadan ye canın ne cekerse
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Geçen hafta içinde 3 kase içtim :D 
(738 puan) tarafından
Ohh valla yarasın demekki nette aşırı abartmışlar ya bide bunu dışarıdan almış temiz mi yapıldı iyi yıkandı mı piştimi diye şüphe ettim az kendim yapsam gönül rahatlığı iile yiyeceğim
(4,875 puan) tarafından
Valla ben dışarıda yapılanlar beyaz oluyordu biz öyle görmedik hiç .
Ben ordan et aldırıp soslu yapıp yedim.
Aldığımız yer temiz bir yer bu yüzden gönlüm rahat

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 613 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 753 göst.
0 oy
3 cevap 380 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ümmühan (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler